Nyati Safari+45 70 26 04 07
Nyati Safari
Nyati SafariSøg

MILIMA Safari & Victoria Falls

Fra Kr.36.995,-For 13 dage
 • Kom på safari i verdensklasse og besøg et af verdens syv naturlige vidundere!
 • Bo i luksus på MILIMA Safari Lodge direkte ud til berømte Kruger National Park i privat Luksus telt med privat terrasse med udsigt til dyrelivet ved det nærliggende vandhul.
 • Inkl. alle måltider, lokale drikkevarer samt dagligt safariprogram
 • Bo på det skønne Llana Lodge ved de legendariske Victoria Falls
 • Oplev de majestætiske vandfald på tætteste hold og nyd skumringen over Zambezi-floden på solnedgangscruise

* Bemærk venligst, at der vil være flytillæg ved afrejse fra Billund eller Aalborg. Alle vores fra-priser er vejledende, og vi tager forbehold for ændringer, fejl, prisstigninger og udsolgte fly.

Rejsen inkluderer

 • Fly fra København/Billund* til lufthavn v/Kruger National Park t/r. Vær opmærksom på, at prisen kan variere i løbet af året, da vi kun benytter rutefly
 • Regionalfly fra Johannesburg til Victoria Falls lufthavn t/r
 • Alle lufthavnstransfers t/r
 • 7 overnatninger på MILIMA Safari Lodge 4+* i privat Luksus telt (dobbeltværelse)
 • 1 overnatning på lufthavnshotellet Protea Hotel O.R, Tambo Airport 4* i Johannesburg inkl. morgenbuffet
 • 2 overnatninger på Ilala Lodge 4* inkl. morgenbuffet. Alternativt kan du mod tillæg vælge at bo på The Palm River Hotel 4* eller The Victoria Falls Hotel 5* ved Victoria Falls
 • Alt inklusiv, det vil sige alle måltider og drikkevarer er inkluderet på MILIMA Safari Lodge:
  • Morgenmad, frokost og 3-retters aftenmenu
  • Udsøgte lokale vine, spiritus, øl, vand samt alkoholfri øl og vin
  • Frisk frugt på forespørgsel hele dagen
 • Inkluderet safariprogram på MILIMA Safari Lodge:
  • 2 daglige game drives (safariture i åbne biler) morgen og eftermiddag

Vil du opleve endnu mere Afrika, kan du også kombinere denne rejse med andre destinationer, som fx Cape Town, Vinlandet, Garden Route, Zanzibar eller ø-paradiset Mauritius. Din rejse kan altid skræddersyes. Her har vi vist et forslag, og du kan frit vælge at forkorte, forlænge eller sammensætte din rejse på en anden måde.

* Bemærk venligst, at der vil være flytillæg ved afrejse fra Billund, Aalborg eller Aarhus. Alle vores fra-priser er vejledende, og vi tager forbehold for ændringer, fejl, prisstigninger og udsolgte fly.

 • 2 ture i Victoria Falls:
  • Guidet vandretur ved Victoria Falls-vandfaldene med engelsktalende guide
  • Solnedgangscruise på Zambezi-floden

Opholdet på MILIMA er en gastronomisk oplevelse

Når du bor på MILIMA er alle måltider og drikkevarer inkluderet. For langt de fleste af vore gæster er det en ligeså stor fornøjelse som safariudflugterne.

Vores entusiastiske kokketeam nyder at servere ekstraordinære måltider, som kan være med både internationalt såvel som lokalt islet. 

Til frokost og aften tilbydes du altid en forret, har valget mellem fisk, kød eller en vegetarisk ret som hovedret samt en lækker dessert. Vi ved, du ikke bliver skuffet.

Til maden anbefaler vi at du prøver lidt af den afsindig gode sydafrikanske rødvin, øl, juice eller bare en iskold sodavand. Du kan vælge lige hvad du ønsker.

Alt er inklusiv ved ophold på MILIMA.

Velkommen

Safariudflugter i åben jeep fra MILIMA

Ved ophold på MILIMA er 2 daglige safariudflugter i vores 10.000 ha store private område med direkte adgang til Krüger National park inkluderet. (Afh. af ankomst- og afgangstidspunkt).

Safariudflugterne foregår i åbne jeeps gennem bushen og den åbne savanne. Der stoppes undervejs så nogle af de smukke udsigtspunkter kan nydes og benene strækkes. At jeepen er åben giver fantastiske fotomuligheder idet der ikke er noget der begrænser udsynet.

Vore rangere er utrolig dygtige til at følge spor og gør deres yderste for at sikre sig at vore gæster ser flest muligt af de afrikanske dyr.

Det faktum at der køres i et privat hjørne af Krügerparken betyder at der er rigtig gode chancer for at se "The Big Five": Elefanten, løven, leoparden, næsehornet og bøflen. The Big Five er et gammel jagtudtryk for de dyr der er sværest og farligst at nedlægge.

Tilbage på lodgen efter en safariudflugt venter frokost eller eftermiddags drinks, helt afhængig af tidspunktet på dagen.

Det er en fantastisk ferieform

Victoria Falls, Zimbabwe

Kombiner dit NYATI safarieventyr med en tur til et af verdens syv vidundere, de spektakulære Victoria Falls. Victoria Falls er ikke blot et enkelt vandfald, men en strækning på over 1,7 kilometer hvor Zambezifloden forvandler sig til en række store, sammenhængende vandfald, hvoraf det højeste har et fald på 108 meter. Vandfaldene udgør samtidig grænsen mellem Zimbabwe og Zambia. Det brusende og magiske inferno er et syn og en lyd, som er ubeskrivelig, unik – og absolut uforglemmelig.

Dr. David Livingstone formodes at være den første europæer, som opdagede de enestående vandfald. Til ære for sin regent, valgte han at opkalde dem efter den engelske Dronning Victoria.  

Ud over at lægge navn til det fantastiske naturfænomen er Victoria Falls også navnet på den lille by i Zimbabwe, der er vokset op omkring vandfaldene og i dag er et livligt turistcentrum. Byen er Afrikas adventure-hovedstad med aktiviteter som verdens vildeste river rafting, ziplining og bungyjump over Zambezi-floden. Mere fredelige aktiviteter her inkluderer helikopterture, bådture, fisketure, safariture og vandreture ved vandfaldene.

Indhent tilbud
MILIMA Safari & Victoria Falls
Dagsprogram
MILIMA Safari & Victoria Falls
Tilvalgsaktiviteter på MILIMA Safari Lodge

Milima Safari Lodge video

Milima Safari Lodge video

Victoria Falls Hotel video

Victoria Falls Hotel video
Klimatabeller
Kort

Dagsprogram

Rejse til MILIMA Safari Lodge

Fra Johannesburg går turen videre med indenrigsfly til den lokale lufthavn ved Kruger National Park. Vi flyver vores gæster det sidste stykke (ca. 1 times flyvetur) op til den lokale lufthavn ved Krugerparken. Når du lander her, vil du blive modtaget af en medarbejder fra MILIMA Safari Lodge, som er med på køreturen til lodgen. Turen varer ca. 1 time, og safarioplevelsen starter allerede på vejen. 

På MILIMA Safari Lodge bliver I modtaget på ægte afrikansk, efterfulgt af en dejlig frokost og et mindre orienteringsmøde. Herefter er der tid til at finde sig til rette i de skønne omgivelser. Nyd fx en cocktail på terrassen med udsigt til den afrikanske bush og dyrelivet omkring de nærliggende vandhuller inden velkomstmiddagen om aftenen.

Ankomst til MILIMA

Fra Johannesburg går turen videre med indenrigsfly til den lokale lufthavn ved Kruger National Park. Vi flyver vores gæster det sidste stykke (ca. 1 times flyvetur) op til den lokale lufthavn ved Krugerparken.

Når du lander her, vil du blive modtaget af en medarbejder fra MILIMA, som er med på køreturen til lodgen, som tager lidt over 1 time, så safarioplevelsen starter allerede nu. Herefter er der tid til at finde sig til rette i de skønne omgivelser. Nyd f.eks. en cocktail på terrassen med udsigt til vandhullet og den smukke afrikanske natur inden velkomstmiddagen om aftenen.

Big Five safaridag

Oplev safari fra åben safaribil i vores 10.000 ha private del af Greater Kruger National Park

Du er i gode hænder og vores rangere er specialister i den flora og fauna som du passerer igennem. Du vil høre om de forskellige træer, buske, planter og græs – og ikke mindst om de fugle og dyr, vi møder i løbet af morgenen. Du vil også blive klogere på årets cyklus i vildtreservatet – både vejrmæssigt men også om den indflydelse regn og tørke har på vildtet her.

Afrejse mod Johannesburg

Dette er dagen, hvor du skal rejse videre til Victoria Falls. Efter morgenmad på MILIMA Safari Lodge bliver du kørt til den lokale lufthavn, og herfra går turen videre med indenrigsfly til Johannesburg. Du har en overnatning på lufthavnshotel i Johannesburg inkl. morgenbuffet, inden du rejser videre med morgenflyet til Victoria Falls.

Johannesburg – Victoria Falls

Du ankommer til dit hotel først på eftermiddagen, så du kan slappe af og nyde de smukke omgivelser resten af dagen. Hotellet ligger i Victoria Falls i Zimbabwe, som er navnet på den lille by, der er vokset op omkring vandfaldene. Byen er et livligt turistcentrum, og du kan blandt andet købe lokalt kunsthåndværk på byens marked. Når du bevæger dig rundt i byen på egen hånd, skal du være forberedt på, at de lokale er meget ivrige for at sælge dig souvenirs.

Victoria Falls vandretur og solnedgangscruise

Vi har inkluderet denne halvdagstur i rejsen, hvor en engelsktalende guide tager dig med på en vandretur. Her kommer du tæt på vandfaldene og mærker ”røgen der tordner” på egen krop og nethinde. Det højeste vandfald er 108 meter, og i højsæsonen (marts-april) vælter der ca. 500.000 kubikmeter vand ud over kanten i minuttet. Ikke så underligt, at de brusende skyer af vand kan ses mere end 20 km. væk. Turen varer ca. 2 timer. 

Sidst på eftermiddagen har vi inkluderet en smuk solnedgangssejlads på Zambezi-floden. Der er transport mellem hotellet og molen, hvorfra båden går. Undervejs på sejlturen kan du være heldig at se flodheste, krokodiller og mange forskellige fugle, mens der serveres snacks og drikkevarer ombord på båden. 

Afrejse fra Victoria Falls

Efter morgenmad på hotellet, bliver du midt på formiddagen kørt til lufthavnen ved Victoria Falls. Herfra flyver du tilbage over Johannesburg for at sætte kurs mod Europa igen senere på dagen.

Ankomst til Danmark

Du tilbringer igen natten med at flyve, så du kan sove på turen. Der serveres både aftensmad og morgenmad om bord på flyet, og du har en enkelt mellemlanding undervejs, før du lander i Danmark ca. midt på dagen.

Bemærk venligst at ugedagene for de enkelte aktiviteter på Nyati Safari Lodge kan variere grundet vejrforhold.

Det er f.eks. vanskeligt at opleve den smukke afrikanske stjernehimmel i overskyet vejr. Så flyttes aktiviteten til en aften det passer bedre.

Tilvalgsaktiviteter på MILIMA Safari Lodge

Morgen bush-vandretur

Grib muligheden for at vide mere om naturen i lokalområdet med denne morgenvandring i selskab med en af de erfarne rangere fra MILIMA Safari Lodge.

Tidlig morgen er der mulighed for at komme på safarivandring på MILIMAs jorde med en af vores professionelle rangere. Rangeren fortæller om den lokale flora og fauna, og her om morgenen, hvor dyrene er dejligt aktive, kan du være heldig at se bl.a. giraffer, flere antilopearter og forskellige fugle. Du lærer at spore dyrene ved at aflæse deres færden i naturen – fx fodspor, ekskrementer, knækkede grene og andre tegn.

Efter den spændende morgenvandring dækkes op til morgenmad i lodgen 

 På morgen-vandretur er der også chance for at se " The Little five"

Vores professionelle rangere er uddannet til at finde selv de mindste dyr, så i deres selskab er den gode chancer for at få et glimt af de helt små dyr i Krüger Nationalpark. Faktisk er der 5 små dyr, der deler en del af deres titel med "The Big Five".

Disse fine små væsner bliver ofte set på vores vandreture, hvor du kommer tæt på naturen. De omfatter næsehornsbillen, som er en af ??de største biller i verden, samt rødnæbbet bøffelvæver, leopardskildpadden, den østlige elefantspidsmus og myrløven, som graver små gruber for at fange forbipasserende myrer eller andet bytte.

Pris per person ZAR 250,- 

Pris er vejledende og kan ændres med kort varsel

Ferskvandsfiskeri

En aktiv fisketur er både afstressende og spændende på samme tid, måske mere spændende end jagt... For på en fisketur har du endnu mindre indflydelse på resultatet, og du er i hænderne på vejr og vind - og så naturligvis fiskene, som jo i sidste ende selv beslutter, om de vil bide på krogen eller ej. Tag med MILIMA på fisketur med professional fiskeinstruktør og prøv kræfter med at fange fx

 • common catfish (malle) på op til 50 kg
 • silver catfish (sølv malle) på op til 30 kg
 • tilapia på op til 2 kg
 • yellowfish på op til 3 kg
 • common carp (karpe) på op til 14 kg

Turen starter tidlig morgen med en kop kaffe på MILIMA Safari Lodge inden afgang. Fremme ved båden serveres en let morgensnack med kaffe/te inden du begiver dig ud på Olifants River. De næste 3½ time kan du nyde sejlturen i ro og mag gennem den fantastiske natur omgivet af bushens vilde dyreliv, mens du prøver lykken med at få en eller flere fisk på krogen. Hvilke fisk der kan fanges og deres størrelse afhænger af sæsonen – og kan også variere på de enkelte sejlture. Der er gode chancer for at få bid, og instruktøren kender floden godt, samt hvilke områder der er bedst at fiske i på den givne årstid. Kl. ca. 10.30 rundes fisketuren af med en god brunch tilbage på land, inden turen går tilbage til lodgen.

Fiskeudstyr (professionel stang og hjul) og licens er inkluderet i prisen (minimum 2 deltagere, maksimum 8 deltagere).

Pris pr. person ZAR 1.500,-

Pris er vejledende og kan ændres med kort varsel

Flodsafari & game drive

Der er afgang til den inddæmmede del af Olifantsfloden, med ankomst ca. midt på dagen.

Her begynder en vidunderlig sejltur i roligt tempo på en lille flodpram gennem Krugerparken.

Langs bredderne vil du opleve nogle af de mange dyrearter, der trives ved floden. Vand er et naturligt trækplaster for dyr, så her ses et væld af fugle og masser af både små og store dyr, der slukker tørsten, mens du kan se dovne flodheste og lurende krokodiller i vandet. Her serveres frokost om bord på båden, hvor du kan sidde og nyde bushens lyde og den smukke udsigt til det vilde dyreliv.

Efter bådturen venter endnu et safarieventyr. Du bliver hentet i en af MILIMA´s åbne safaribiler, og kommer på en stemningsfuld solnedgangssafari gennem Greater Kruger National Park med god mulighed for at se "Big 5".

Safarioplevelserne rundes af på et af MILIMA´s smukke sundowner-spots, hvor du kan nyde solnedgangen over den sydafrikanske bush til kølige drinks og lidt snacks, inden turen går tilbage til lodgen.

Noter venligst at aktiviteten er vejrafhængig. Frokost er inkluderet. Afgang fra lodgen formiddag, retur lige efter solnedgang. Minimum 4 deltagere.

Pris pr. person ZAR 1.500,-

Pris er vejledende og kan ændres med kort varsel

Jessica den tamme flodhest

I marts 2000 fandt Tony og Shirley Joubert en lille udsultet forældreløs baby-flodhest i kanten af Blyde River. Parret “adopterede” den lille flodhest, som dermed er vokset op blandt mennesker og husdyr. I dag er den tamme flodhest, som fik navnet Jessica, en af de største seværdigheder i Hoedspruit, hvor både voksne og børn valfarter til for at besøge den. På denne udflugt vil du få chance for at opleve dette fantastiske dyr helt tæt på og se, hvordan hun fx får sutteflaske og bliver håndfodret og nusset.

Jessica er meget kærlig og elsker at være i nærheden af mennesker, så de der har mod på det - både børn og voksne - vil også kunne prøve at håndfodre og nusse Jessica. Minimum 4 deltagere.  

Pris per person ZAR 850,- 

Pris er vejledende og kan ændres med kort varsel

Der tages forbehold for at Jessica kan besøges på det pågældende tidspunkt.

Luftballon

At svæve lydløst hen over landskabet er en magisk oplevelse. Jeres luftballon afgår ved solopgang og du flyver hen, hvor vinden bærer dig, f.eks. hen over Blyde River, mango plantager og tyndt befolkede områder med udsigt til Drakensbjergene og den sydafrikanske bush. Mousserende vin og snacks vil blive serveret efter turen, og tilbage på lodgen venter jer en stor morgenmad.

Der bliver arrangeret ture om morgenen, når den lokale ballonskipper vurderer, at det er ”ballon vejr”, og det vides oftest først aftenen i forvejen, da aktiviteten er stærkt vejr afhængig.

Minimum 4 deltagere.

Pris per person ZAR 5.800,-

Pris er vejledende og kan ændres med kort varsel

Quad bike safari

En fantastisk og anderledes form for safari, hvor naturen og de vilde dyr sætter agendaen. Oplev den sydafrikanske bush væk fra alfarvej på quadbike, på dansk også kaldet “ATV”, som er en firehjulet motorcykel særligt egnet til offroad kørsel.

En sjov aktivitet for familien og for alle der ønsker at gribe endnu en chance for at komme tæt på den vilde natur og få pulsen lidt op.

Gæster køres ca. et kvarter op i terrænet, hvorfra turene tager deres udgangspunkt under ledelse af en lokal guide. Turene afgår om morgenen efter morgenmaden og sen eftermiddag og varer ca. 1,5 time (2 timer inkl. transfer til og fra lodgen).

Min. 4 deltagere. Ingen erfaring kræves.

Børn skal være fyldt 12 år for at køre alene. Børn under 12 år på en ATW med en voksen ½ pris.

Pris per person: ZAR 1.200,-

Pris er vejledende og kan ændres med kort varsel

Kulturoplevelse i lokal landsby

Sydafrika er et land med store kontraster. På den ene side et moderne land med velfungerende økonomi og infrastruktur – og på den anden side det oprindelige og autentiske Afrika. En rigtig god måde at få indblik i den lokale kultur og tradition er et besøg i en lokal landsby, et såkaldt township.

Hvis det ikke er skoleferie/fridag, ser du byens skole for de helt små børn, du kommer hjem til en lokal familie, og du besøger byens heksedoktor. Der er mulighed for at smage lokale specialiteter på turen. Tilbage på NYATI Safari Lodge venter frokosten.

Minimum 4 deltagere.

Pris pr. person ZAR 1.400,-

Pris er vejledende og kan ændres med kort varsel

Bemærk venligst at alle tilvalgsaktiviteter reserveres ved ankomst.

Øvrige udflugter ved Victoria Falls

Helikoptertur over Victoria Falls

Du kan få det helt store sug i maven på en helikoptertur, hvor du ser Zambezi-floden fra oven og mærker suset, når du flyver hen over kanten af det højeste vandfald. Piloten sørger for, du får set vandfaldene fra alle sider fra luften, og du får de optimale muligheder for at filme og tage billeder af de majestætiske vandfald.

Elastikspring

Har du vove- og heltemod i årerne, har du chancen for at springe elastikspring fra den bro, der forbinder Zambia og Zimbabwe med imponerende Victoria Falls i baggrunden. 

Microlight flyvning over Zambezi-floden

Fra et microlight-fly har du det optimale udsyn over landskabet, Zambezi-floden og Victoria Falls. Vælg mellem en kort flyvning (15 minutter) eller en lang flyvning (30 minutter). Af sikkerhedshensyn er minimumsalderen 14 år, og du flyver med en erfaren certificeret pilot. Vær opmærksom på, at denne aktivitet er stærkt vejrafhængig.

Riverrafting

På en raftingtur i en stor gummibåd får du for alvor en fornemmelse af flodens kræfter og strømhvirvler. Den over 100 meter dybe slugt ved Victoria Falls byder på et ægte adrenalin-kick for eventyrere. White River rafting på Zambezi-floden er blandt de vildeste i verden pga. de meget kraftige strømme her, og der stilles derfor krav om, at man skal være i rimelig god form for at kunne deltage i denne aktivitet. 

Golf på Elephant Hills

Oplev et afrikansk svar på en 18 hullers championship golfbane, der regnes som et af de bedste baner i hele Afrika. Elephant Hills golfbanen er designet af legendariske Gary Player og har et meget autentisk præg, så man får fornemmelsen af at spille golf midt i den afrikanske bush. Her deler du de grønne arealer med kuduer, vortesvin og vandbukke. 

Klima tabel MILIMA ved Kruger National Park

Dagtemperatur
Nattemperatur
Soltimer pr. dag
Nedbør (gennemsnit pr. måned)
January
Dagtemperatur: 32
32
Nattemperatur: 21
21
Soltimer pr. dag: 8
8
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 93
93
February
Dagtemperatur: 32
32
Nattemperatur: 20
20
Soltimer pr. dag: 8
8
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 93
93
March
Dagtemperatur: 31
31
Nattemperatur: 19
19
Soltimer pr. dag: 8
8
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 68
68
April
Dagtemperatur: 29
29
Nattemperatur: 16
16
Soltimer pr. dag: 8
8
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 37
37
May
Dagtemperatur: 28
28
Nattemperatur: 11
11
Soltimer pr. dag: 9
9
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 14
14
June
Dagtemperatur: 26
26
Nattemperatur: 6
6
Soltimer pr. dag: 9
9
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 11
11
July
Dagtemperatur: 26
26
Nattemperatur: 7
7
Soltimer pr. dag: 9
9
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 12
12
August
Dagtemperatur: 27
27
Nattemperatur: 9
9
Soltimer pr. dag: 9
9
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 9
9
September
Dagtemperatur: 29
29
Nattemperatur: 13
13
Soltimer pr. dag: 9
9
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 26
26
October
Dagtemperatur: 30
30
Nattemperatur: 16
16
Soltimer pr. dag: 8
8
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 43
43
November
Dagtemperatur: 30
30
Nattemperatur: 18
18
Soltimer pr. dag: 8
8
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 66
66
December
Dagtemperatur: 32
32
Nattemperatur: 20
20
Soltimer pr. dag: 8
8
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 94
94

Klimatabel Victoria Falls, Zimbabwe

Dagtemperatur
Nattemperatur
Soltimer pr. dag
Nedbør (gennemsnit pr. måned)
Januar
Dagtemperatur: 31
31
Nattemperatur: 20
20
Soltimer pr. dag: 7
7
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 171
171
Februar
Dagtemperatur: 30
30
Nattemperatur: 19
19
Soltimer pr. dag: 8
8
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 140
140
Marts
Dagtemperatur: 31
31
Nattemperatur: 18
18
Soltimer pr. dag: 8
8
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 76
76
April
Dagtemperatur: 30
30
Nattemperatur: 16
16
Soltimer pr. dag: 9
9
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 20
20
Maj
Dagtemperatur: 29
29
Nattemperatur: 11
11
Soltimer pr. dag: 10
10
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 3
3
Juni
Dagtemperatur: 26
26
Nattemperatur: 8
8
Soltimer pr. dag: 11
11
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 0
0
Juli
Dagtemperatur: 26
26
Nattemperatur: 7
7
Soltimer pr. dag: 10
10
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 0
0
August
Dagtemperatur: 29
29
Nattemperatur: 10
10
Soltimer pr. dag: 11
11
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 0
0
September
Dagtemperatur: 33
33
Nattemperatur: 15
15
Soltimer pr. dag: 12
12
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 1
1
Oktober
Dagtemperatur: 34
34
Nattemperatur: 19
19
Soltimer pr. dag: 12
12
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 20
20
November
Dagtemperatur: 33
33
Nattemperatur: 20
20
Soltimer pr. dag: 10
10
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 64
64
December
Dagtemperatur: 31
31
Nattemperatur: 20
20
Soltimer pr. dag: 8
8
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 163
163

Kort

Rejseforedrag

Nyati Safari
Nyati Safari
Kontakt NYATI
Ring til os på 70 26 04 07 eller skriv:
Venligst indtast alle påkrævede felter
Venligst indtast en gyldig email
Send
Kontakt os