Nyati Safari+45 70 26 04 07
Nyati Safari
Nyati SafariSøg

Afslappet safarioplevelse på første klasse

Milima Safari Lodge er perfekt beliggende i en 10.000 hektar stor privat del af Kruger Nationalpark. Lodgen åbnede den 1. september 2022 efter en gennemgribende renovering og fremstår som en all inclusive 4+ safari lodge.

All inclusive betyder at alle måltider, drikkevarer og ikke mindst 2 daglige game drives (safari udflugter) altid er inkluderet i opholdet. Lodgen er danskejet, og drives af ejerne bag den velrenommerede NYATI Safari Lodge. Du er med andre ord i særdeles gode hænder på MILIMA Safari Lodge.

På MILIMA Safari Lodge finder du kokke og tjenere, der er håndplukket blandt de absolut bedste, og vore lokale rangere er topprofessionelle.

Idet denne del af Kruger Nationalparken er privat, er der særdeles stor chance for at opleve "The Big Five", dvs. elefant, løve, bøffel, leopard og næsehorn i dette område.

Du kan til enhver tid vælge blot at reservere et ophold på lodgen, men rejser du på safarirejse fra Danmark kan det godt betale sig at tage med på en af ovenstående individuelle pakkerejser. Rejserne er altid med rutefly, og sikrer at al transport mellem de sydafrikanske lufthavne er inkluderet, ligesom du altid modtager en udførlig rejseplan inden afrejse.

Pakkerejserne inkluderer altid flytransport Danmark t/r samt alle skatter & afgifter.

Her kan du læse om Udenrigsministeriets rejsevejledninger og om hvad det betyder for dig som MILIMA-rejsende:Læs mere her.

Sydafrika - et nemt rejseland igen
Sydafrika er et fantastisk rejseland, og det er heldigvis atter blevet nemt at rejse hertil efter Covid-19 er kommet under kontrol. P.t. har Sydafrika fjernet alle COVID-19 restriktioner for såvel vaccinerede som ikke-vaccinerede.
Læs mere her om rejse til Sydafrika.

Safari i Afrika er en uforglemmelig oplevelse for dig og din familie, hvor I kommer på smukke safariture. NYATI Safari, som står bag MILIMA Safari Lodge, har tilbudt rejser til Afrika og safari i mere end 20 år, hvor vi har sendt mere end 40.000 gæster afsted på unikke, tilpassede safarirejser til Afrika.

Vores gæster er altid vores fokus, og vi vil altid gøre det ypperste for at planlægge netop den rejse til Afrika du drømmer om.  

Rejseforedrag

Nyati Safari
Nyati Safari
Kontakt NYATI
Ring til os på 70 26 04 07 eller skriv:
Venligst indtast alle påkrævede felter
Venligst indtast en gyldig email
Send
Kontakt os