Nyati Safari+45 70 26 04 07
Nyati Safari
Nyati SafariSøg

NYATI Safari Nyhedsbreve

Tilmeld dig vores spændende NYATI Safari Nyhedsbrev og vær den første til at modtage nyheder fra vores egen NYATI Safari Lodge i Sydafrika og vores øvrige eventyrlige destinationer rundt i det sydlige Afrika og Det Indiske Ocean. Vi har samlet vores seneste nyhedsbreve på denne side, så du har mulighed for at hente sidste nyt, hvis du først har tilmeldt dig i dag.

Særpris: Rift om pladserne på de udvalgte afgange

Lige nu udbyder vi vores populære 10 dages safarirejse med 7 nætter på NYATI Safari Lodge med ‘all inclusive’ fra kun 19.995 kr på udvalgte datoer.
Du sparer op til 4.000 kr. pr. person.

Der er rift om pladserne og allerede nu, må vi melde en af de nedsatte afgange udsolgt. Der er stadig plads på følgende afgange, men det er først til mølle...

Læs hele nyhedsbrevet her

Vild nyhed

Vi har netop budt velkommen til 20 nye hvide næsehorn i vores private Game Reserve.
Næsehornsflokken bestående af både unger og voksne, er blevet flyttet hertil fra et område, hvor de var særligt udsatte.
Det hvide næsehorn er en truet dyreart, og Sydafrikas ‘Endangered Wildlife Trust’ har valgt at flytte dem til vores reservat, da vi gennem mange år har implementeret omfattende tiltag for at sikre deres beskyttelse og trivsel.

Vi fejrer den gode nyhed med et godt tilbud.

Læs hele nyhedsbrevet her

"Big 5" to gange på én dag

Man har lov at være heldig. Det var vores gæst Ulla Juhl og familien:

“Vi oplevede “Big 5” hele to gange på én dag,” fortæller hun.

“Vi var afsted over julen, og juleaftens tidlige morgen gamedrive gav os “Big 5” på bare halvanden time. Vi oplevede to næsehorn og var så tæt på en leopard, at vi kunne have klappet ham. Vi var helt høje, da vi kom tilbage til morgenmaden på lodgen. Men ikke nok med det. Eftermiddagens gamedrive bød igen på “Big 5”. Det var den bedste julegave!”

Læs hele nyhedsbrevet her

Servicemeddelelse: Få ledige pladser

Drømmer du om at tage på safari i sommerferien 2024? Så er det NU, du skal booke.

Vi oplever stor interesse for både NYATI og MILIMA i sommerferien, og nogle uger må vi desværre allerede melde alt udsolgt.
Derfor vil vi opfordre alle, der går med tanker om en luksuriøs safari-oplevelse i sommerferien, til at få bestilt hurtigst muligt - inden alt er udsolgt.

Læs hele nyhedsbrevet her

Fødselsdagsrejse

I september har begge vores skønne lodges i Sydafrika fødselsdag.

Det fejrer vi med en særlig fødselsdagsrejse, hvor du får en enestående mulighed for at opleve det bedste af begge lodges - endda til særpris.

Du kan se frem til tre overnatninger på NYATI Safari Lodge - og slutter af med fire overnatninger på MILIMA Safari Lodge

Læs hele nyhedsbrevet her

Et vildt safari-eventyr

“Safari til fods” er en oplevelse udover det sædvanlige.

Du kommer helt tæt på Sydafrikas vilde dyreliv med denne unikke safari-rejse.
Naturligvis har du en professionel ranger med, som sørger for en sikker, informativ og spændende oplevelse i naturen.

Læs hele nyhedsbrevet her

Rejs til nedsat pris

Sidste chance!
Lige nu har vi en række afgange med priser helt ned til 18.995 kr. for 10 dages rejse med 7 nætter på NYATI Safari Lodge. Du tjekker ind på vores luksuriøse lodge, hvor du vil blive forkælet med ‘all inclusive' på højt niveau. Du bor i hjertet af vores private vildtreservat i åben forbindelse til Kruger Nationalpark, og daglige game drives er inkluderet i programmet.

Læs hele nyhedsbrevet her

Vi har verdens bedste gæster

I skal vide, at I er verdens bedste gæster. Vi værdsætter jer utrolig højt. 2023 har været endnu et fantastisk år for NYATI Safari - og det er takket være jer.

De forrige år har ikke været nemme. Hverken for verden som helhed eller for rejsebranchen og os. Men 2023 var året, hvor NYATI Safari kunne fejre 25 års jubilæum - og vi er nu tilbage i topform. Det er takket være jer derude. Vi skylder jer et kæmpe tak for den tillid, som I viser os gang på gang at rejse til Sydafrika med os.

Læs hele nyhedsbrevet her

Safari i sommerferien?

...Der er rift om pladserne!

Drømmer du om at rejse på safari i sommerferien 2024, så er det nu, du skal booke. Vi oplever stor interesse, og nogle uger må vi desværre allerede melde udsolgt.

Sydafrika er en oplagt destination i den danske sommerferie.

Læs hele nyhedsbrevet her

Safaridrøm gik i opfyldelse

“Det var en drøm, der gik i opfyldelse.” Sådan lyder det fra Lise Selling, der sammen med sin familie rejste til NYATI Safari Lodge i Sydafrika.

Det er også i dette nyhedsbrev du får tilbud om muligheden for opgrading til Olifant villa og møder vores nye danske vært.

Læs hele nyhedsbrevet her

Hip hurra: Nyati Safari fejrer 25 års jubilæum

“25 år! Og mere end 40.000 skandinaviske gæster. Vi kniber os selv i armen,” siger Jørgen Nielsen, der sammen med sin hustru Lisbeth har grundlagt NYATI Safari.

Jørgen og Lisbeth vil benytte lejligheden til at sige tusind tak til alle de danske, svenske og norske gæster, der gennem tiden har besøgt lodgen.

Læs hele nyhedsbrevet her

Gæsteberetning: En vild oplevelse med elefanter

“Vi måtte lige holde vejret,” sådan lyder det fra Lisbeth Søderberg, der sammen med sin mand fik sig en af de helt store oplevelser under en bushwalk med NYATI Safari. I begyndelsen af vandreturen havde de sammen med deres ranger Günther mest haft fokus på nogle af bushen mindre dyr. Men pludselig sker noget uventet.

Læs hele nyhedsbrevet her

Sådan finder du den bedste pris

Er du altid på udkig efter en god pris?
Vi har fået en smart priskalender på hjemmesiden, så du nu nemt kan få et hurtigt overblik over priserne til NYATI Safari Lodge året rundt og se, hvilke afgange der er tilgængelige.

Læs hele nyhedsbrevet her

Oplev Kruger Nationalpark

Denne nyhed har vi glædet os til at dele med jer.

Fra 25. august 2023 kan du se frem mod en storslået safaridag i den kæmpestore statslige del af Kruger Nationalpark som en del af NYATIs inkluderede program

Læs hele nyhedsbrevet her

Er du single rejsende? Særpris på udvalgte afgange i forsommeren

Find solhatten frem fra gemmerne og tag på ‘all inclusive’ safari på NYATI Safari Lodge. Vi har udvalgte afgange i forsommeren, hvor du som single rejsende kan få en god pris.

10 dage med 7 nætter på NYATI Safari Lodge fra 21.995 kr.

17 dage med 14 nætter på NYATI Safari Lodge fra 29.995 kr.

Læs hele nyhedsbrevet her

SÆRLIG JULEPRIS: En julegave der huskes resten af livet

Har du dit livs safarirejse på ønskesedlen? Få ønsket opfyldt. Lige nu tilbyder vi en luksus safari-rejse på udvalgte datoer fra blot 19.995 kr.

Du checker ind i luksuriøse omgivelser på vores lodge midt i bushen, og du har panoramaudsigt over det vilde dyreliv ved Olifants floden. En oplevelse du vil huske resten af livet.

Læs hele nyhedsbrevet her

Spar op til kr. 4.500,-

Det er blevet lidt koldt. Himlen er grå. Du længes efter sol og oplevelser. Vi har løsningen: Tag på 17 dages safarirejse til Nyati Safari.

Vi har lige nu et godt tilbud på med all inclusive og 14 overnatninger på vores luksuriøse lodge.

Læs hele nyhedsbrevet her

2 ugers drømmesafari til særlig pris

Lige nu har du muligheden for 17 dages safariferie fra 26.995 kr. Prisen er pr. person v/2 personer med all inclusive og 14 overnatninger i River Bungalow. Der er ligeledes tilbudspriser på ophold i Rhino telte og Olifant Villas

Tilbuddet gælder i perioden 14. april til 9. juni 2023 med afrejse fra København hver fredag.

Læs hele nyhedsbrevet her

25 års jubilæum

Til september 2023 er det præcis 25 år siden de første gæster besøgte NYATI Safari Lodge. Vi vil benytte lejligheden til at sige stort tak til alle de mere end 45.000 skandinaviske gæster, som gennem de sidste 25 år har rejst på oplevelsesrige ferier med NYATI Safari. Det er takket være jer, at vi er nået hertil, hvor vi er i dag.

Derfor skal jubilæet naturligvis fejres med alle jer gæster. Vi lancerer en særlig jubilæumsrejse til en fordelagtig pris.

Læs hele nyhedsbrevet her

Nyhed: MILIMA Safari Lodge

MILIMA Safari Lodge er Nyati Safaris nyrenoverede skønne lodge. MILIMA har en fantastisk placering med udsigt til en smuk dam, der tiltrækker bushens vilde dyreliv.

Derfor vil det ikke være usædvanligt at få besøg af elefanter under morgenkaffen og en flok løver til en “sundowner”, mens solen langsomt forsvinder i horisonten.

Læs hele nyhedsbrevet her

Kom til gratis rejseforedrag

Sæt dig godt til rette og nyd en aften med fantastiske fortællinger fra Afrika. Til rejseforedragene viser vi billeder og fortæller om vores lodges i Sydafrika samt vores andre spændende rejsemål i Afrika.

Undervejs har du naturligvis mulighed for at stille spørgsmål, og bagefter kan du få en god snak med vores team.

Læs hele nyhedsbrevet her

Nyhed: MILIMA Lodge

Forestil dig, at du ligger i poolen med en kold drink. Du har udsigt til en fin lille dam og pludselig kommer en stor flok elefanter for at tage et afkølende dyp. Det er virkeligheden på MILIMA Safari Lodge, som åbner 1. september 2022.

Læs mere om nyheden her

Rejs med rabat i den tørre sæson

I sidste mail fik du tilbud om at rejse i regnsæsonen med kr. 2.000,- i rabat. - Det var en fejl!

Vi mente jo afrejse i august, hvor det er den tørre sæson, og derfor ekstra gode chancer for at se dyrelivet langs Olifant River, - lige udenfor din terrasse på NYATI.

Læs rettelsen her

Virtuelt postkort og ekstra godt tilbud

“Vi har haft en uforglemmelig uge på NYATI Safari Lodge. En 5-stjernet oplevelse med høj service og meget imødekommende, hjælpsomme mennesker." Sådan lyder det fra Flemming Baarts, der netop er vendt hjem fra NYATI .

Det er også i dette nyhedsbrev du får et af de rigtig gode tilbud.

Læs hele nyhedsbrevet her

Den vildeste oplevelse i Sydafrika!

“Det var så vildt. Under vores første gamedrive havner vi pludselig ved 40-50 bøfler og 15-20 elefanter i alle størrelser. Alle sanser blev skærpet, og pulsen var helt oppe. " Læs mere fra vores netop hjemvendte gæster i dette nyhedsbrev

Læs hele nyhedsbrevet her

Få ekstra rabat på Melsted Badehotel

NYATI har fået et søsterhotel på Bornholm, nemlig Melsted Badehotel. Det fejrer vi med at give 10% rabat når du bruger rabatkoden "Nyati" og bor der i perioden frem til den 15/6 2022

Læs hele nyhedsbrevet her

Vi er nomineret!

Nu blev det endelig officielt, og vi må fortælle om det!

Vi er nemlig blevet nomineret i kategorien "Unik oplevelse" hos South African Tourism Award, stem gerne på os.

Læs mere hele nyhedsbrevet her

Har du hørt nyheden?

Kombiner safari og badeferie ved den smukke Dolphin Coast i Sydafrika.

Oplev The Big Five på safari rejsen, og dernæst en verden af aktiviteter både over og under vandet ved nyopdagede Dolphin Coast.

Det bliver en rejse du vil mindes igen og igen

Læs mere om Dolphin Coast, rejseforedrag og meget mere her

Ny destination i Sydafrika

Tag på hvalsafari, snorkel med delfiner og slap af på de brede. øde sandstrande ved vores nye destination Dolphin Coast i Sydafrika.

Er du klar til en hurtig beslutning kan du spare kr. 4.000,- ved afrejse til NYATI safari Lodge i januar.

Læs mere om det hele i denne måneds nyhedsbrev ved at klikke her

De gode nyheder står i kø!

Udenrigsministeriet har ophævet den røde farve for Sydafrika og de omkringliggende lande. Det betyder, at du nu kan rejse på dit livs safarirejse i Sydafrika uden karantæne, såfremt du er færdig-vaccineret eller under 15 år

Hvis du overvejer en luksus safarirejse i 2022, så vil vi anbefale dig at booke nu. Vi har rykket mange gæsters rejsedatoer frem i tiden, og derfor er der en del uger i 2022, som allerede nu er fuldt bookede.

Læs mere om det hele i denne måned nyhedsbrev ved at klikke her

Vi elsker virtuelle postkort!

Er der noget bedre end at få ros? Nej vel?

Vi er heldigvis rigtig forkælet med positive virtuelle postkort fra vores gæster, og et af dem kan du læse i dette nyhedsbrev.

Du kan også stadig nå at tilmelde dig det gratis rejseforedrag den 7 december og bla. høre lidt om vores udvidede tryghedsgaranti og ekstra gode tilbud hvis du kan rejse i maj eller juni 2022.

Læs mere om det hele i denne måned nyhedsbrev ved at klikke her

Godt tilbud til de hurtige

Nytår i Sydafrika? Lige nu har vi ekstra gode tilbud til dig som kan rejse i enten uge 50 i år, eller uge 1 eller uge 2 i 2022.

Fristet? En uges safarirejse med all inclusive og et stort safariprogram med rig mulighed for at opleve The Big Five!

Læs mere om tilbuddet i vores seneste nyhedsbrev her

Rejs til Sydafrika uden karantæne

Sydafrika kategoriseres ikke længere som rød af Udenrigsministeriet. Det betyder, at du nu kan rejse på dit livs safarirejse i Sydafrika uden karantæne, såfremt du er færdig-vaccineret eller under 15 år. Klik og læs mere om hvordan du kommer godt afsted her.

Juhuu! Turen går til Sydafrika!

Støv kufferten af, og find dit safari-outfit frem fra gemmerne. Sydafrika er åben for danskerne uden karantæne ved ankomst, og du kan spare flere tusinde kroner ved at bestille netop nu.

Vores tryghedsgaranti sikrer at du får alle pengene tilbage uden bøvl helt op til afrejse, hvis du skulle fortryde. Det gælder så længe landet er orange eller rødt ifølge Udenrigsministeriets rejsevejledning. Læs mere om rabatterne netop nu

Glamping i Sydafrika

Du bliver vækket til fuglefløjt og løvernes morgenbrøl i NYATIs private vildtreservat i Greater Kruger Nationalpark. Du er tæt på naturen, men ligger samtidig i en blød stor seng, har privat toilet og aircondition. Fra terrassen kan du beundre badende elefanter i Olifants River og efter dagens game drive, kan du tage et afkølende dyp i poolen og nyde en lækker cocktail til solnedgangen. Læs mere...

Du har brug for noget at glæde dig til

Forestil dig, at du sidder i jeepen i Great Kruger Nationalpark. Solen er netop stået op i horisonten og disen letter langsomt. Det er 25 grader og føles skønt, når jeepen sætter i fart, og en lille brise blæser gennem håret. Jeepen standser foran en flok elefanter, der trasker over vejen.

Er det ikke bare skønt at drømme sig væk for en stund?

Du kan også gøre drømmen til virkelighed. I disse tider har vi alle brug for noget at glæde os til, og det er måske den allerbedste grund til at bestille din safaritur netop nu... Læs mere

Glædelig jul fra NYATI Safari

I år vil julen for de flestes vedkommende blive meget anderledes end vi er vant til. Vi håber dog, at alle vores trofaste NYATI-fans alligevel vil få en dejlig og fredfyldt jul sammen med jeres nærmeste. Samtidig vil vi gerne sige et stort TAK fordi I har støttet op om os i det forgangne år. 2020 blev desværre et noget anderledes år, end vi havde håbet på. Siden corona satte en brat stopper for alle rejser i marts, har vi kun haft få skandinaviske gæster på NYATI Safari Lodge. Men med udsigt til vacciner i 2021 er vi meget fortrøstningsfulde og ser med stor forventning frem imod et nyt og meget bedre rejseår, så vi atter kan tage imod en masse glade gæster på vores dejlige lodge i Sydafrika... Læs mere

Fri fortrydelsesret på alle rejser

Vi hos NYATI Safari har mærket, at COVID 19-pandemien og rejserestriktionerne igennem de sidste måneder har medført en masse usikkerhed for vores gæster. For os som rejsearrangør er det dog vigtigt, at du føler dig helt tryg ved at booke dine rejser hos os. Derfor indførte vi tidligere på året vores tryghedsgaranti. Den har vi netop forlænget, så den gælder helt frem til december 2021! Det betyder, at du kan planlægge dine rejser præcis som du plejer. Helt frem til 75 dage før afrejse kan du frit ombestemme dig og bestille en anden rejse eller få alle dine penge retur. Med NYATIs tryghedsgaranti kan du være sikker på, at din rejse føles helt rigtig for dig, når du nærmer dig afrejsen... Læs mere

Unikke safarioplevelser i verdensklasse

Nu hvor Sydafrika har genåbnet grænserne, og vi så småt begynder at drømme om at rejse ud i verden igen, er det oplagt at begynde at planlægge næste års rejser. Vi giver dig her 4 gode bud på, hvorfor Sydafrika bør være med i dine overvejelser. I Sydafrikas berømte Kruger National Park kan du opleve alle Afrikas vilde dyr inkl. The Big 5 i deres naturlige miljø. NYATI Safari Lodge ligger i åben forbindelse til nationalparken, og her råder vi over vores eget 10.000 ha. store private vildtreservat, hvor du kan opleve de vilde dyr på tætteste hold – både på vores mange safariture og rundt omkring lodgen, hvorfra du har panoramaudsigt over Olifants River... Læs mere

Konkurrence: Vind en lækker rygsæk

Pak tasken og tag med NYATI Safari på dit livs safarioplevelse, når det bliver muligt at rejse ud i verden igen! Nu har du mulighed for at vinde en lækker rygsæk, som er perfekt til din næste safarirejse. Rygsækken fra Patagonia er oplagt at have med, når du skal på bushvandring eller hvis du f.eks. skal med på NYATI Safari til fods. For at vinde, skal du gå ind på vores Facebookside og fortælle os, hvor du drømmer om at rejse hen, når verden åbner op igen. Men skynd dig – konkurrencen slutter den 28. september kl. 08.00, hvorefter vi trækker den heldige vinder... Læs mere

NYATI River Bungalows - autentiske hytter

Når du tager på safari i Sydafrika, er boligformen en stor del af oplevelsen. Vi synes nemlig, det er vigtigt at bo autentisk og så tæt på det vilde dyreliv som muligt. På NYATI Safari Lodge kan du vælge mellem forskellige boligtyper alt efter hvor mange, I rejser sammen. Fælles for dem alle er, at de har privat møbleret terrasse med udsigt over Olifants River og den sydafrikanske bush. De mest populære er vores River Bungalows, som er beregnet til 1-2 personer. Her bor du i en bungalow på 55 m2 med udendørs bruseområde. De eksklusive bungalows er bygget ind i skrænten ned mod floden, så byggeriet er i harmoni med naturen... Læs mere

Hvornår er det bedst at tage på safari?

Vi bliver ofte spurgt, hvilken tid på året det er bedst at tage på safari. Det korte svar er: året rundt! Hvilken årstid du foretrækker, afhænger af hvad du prioriterer. Du kan naturligvis se dyrene hele året, men et godt tidspunkt er den lokale vinter fra maj til september, hvor bushen er tør. Her har træerne ingen blade, og græsset er kort og afsvedet, så dyrene ikke så let kan gemme sig. Derfor søger de mod floder og vandhuller, hvor du har optimale muligheder for at iagttage dem. Prioriterer du varme, så du kan solbade ved poolen og nyde de vidunderlige, lune nætter, så skal du rejse fra november-marts, hvor det er lidt mere fugtigt, men landskaberne er grønne, og det vrimler med dyreunger... Læs mere

Få en ekstra uge til særpris i hele 2021

Vi glæder os rigtig meget til, at Sydafrika forhåbentlig snart åbner grænserne igen, så vi atter kan sende en masse glade gæster på luksussafari i Krugerparken. Vi har derfor lavet et ekstraordinært tilbud for at byde alle vores gæster velkommen tilbage til NYATI Safari Lodge. Hvis du booker en rejse hos os, kan du nu få en ekstra uge til særpris: 17 dage fra kr. 24.995 pr. person. Prisen inkluderer fly, transfers, komplet safariprogram med to ekstra udflugter samt alle måltider og drikkevarer. Du sparer kr. 4.000. Tilbuddet gælder for alle nye bookninger med afrejse helt frem til og med udgangen af 2021... Læs mere

Der er lys for enden af tunnellen

Verden er så småt begyndt at åbne op igen efter måneders nedlukning pga. covid-19, og det samme gælder for Sydafrika. Her er man også begyndt at lempe på nogle af restriktionerne. Det betyder bl.a. at vi nu får mulighed for at færdiggøre vores istandsættelse af NYATI Safari Lodge og få opført vores 2 nye luksustelte. Når det bliver muligt at tage på safari igen, vil lodgen således stå frisk og klar til at tage imod vores gæster. Vores managers og nogle få af de ansatte er stadig på lodgen og vedligeholder alle områder både udendørs og indendørs, indtil vi atter kan byde vores NYATI-gæster velkommen tilbage sammen med vores øvrige ansatte... Læs mere

Hilsen fra NYATI Safari Lodge

Ligesom mange andre steder rundt om i verden, er alt i øjeblikket lukket ned i Sydafrika. Det gælder også på NYATI Safari Lodge, hvor der lige nu kun er 8 medarbejdere inkl. vores managers. Al øvrigt personale er sendt hjem på ferie hele april, men så snart grænserne åbner igen, glæder vi os til at se alle vores 108 ansatte tilbage på lodgen. Selv om vi lige nu ikke har nogle gæster dernede, er der masser af opgaver for de få medarbejdere, der er tilbage. Alt skal vedligeholdes og rengøres, så lodgen hele tiden står frisk og klar til at tage imod gæster. Ledelsen og medarbejderne på NYATI Safari Lodge sender en stor hilsen til alle med håbet om, det snart bliver muligt at rejse til Sydafrika igen... Læs mere

Stor tak for jeres enorme opbakning

Verden ser i dag helt anderledes ud end for blot få uger siden. Den 13. marts frarådede Udenrigsministeriet alle rejser pga. coronavirus (COVID-19), og siden da har vi haft ekstraordinært travlt hos NYATI Safari. Vi skulle både sikre os, at vores gæster i Afrika kom sikkert hjem, og samtidig har vi været nødt til at aflyse alle kommende afrejser frem til den 13. april. Vi er i fuld gang med at kontakte de gæster, som er ramt af aflysningerne i den rækkefølge, de skal rejse. Heldigvis oplever vi rigtig stor opbakning og vilje fra jer til at flytte jeres planlagte rejser i stedet for at aflyse dem. Det glæder os ubeskrivelig meget her i denne svære tid, og det vil vi gerne sige jer stor tak for... Læs mere

NYATI Safari til fods

Drømmer du om en ekstraordinær safarioplevelse? Så kan vi anbefale at starte dit safarieventyr med nogle dage til fods. Her går du med professional vandreguide i vores eget Big 5 vildtreservat, som ligger i åben forbindelse til Sydafrikas berømte Kruger National Park. Guiden fortæller om stort og småt i naturen, mens du nyder landskabet. Undervejs overnatter du i fuldt udrustede mobile teltlejre midt i den vilde natur. Vandreturen er et tillæg til vores populære luksussafari. Du starter med 3 dages safarivandring, inden du fortsætter ferien på NYATI Safari Lodge. Der er afrejse fra Danmark hver onsdag året rundt... Læs mere

Nyt på NYATIs luksussafari

Vi hos NYATI Safari vil gerne ønske et rigtig godt nytår. Vi håber, alle er kommet godt ind i det nye årti, som forhåbentlig vil blive fyldt med mange fantastiske rejseoplevelser. Er du ved at planlægge din drømmerejse i år? Så bør du overveje en rejse til Sydafrika. Fra 1. august 2020 opgraderer vi nemlig vores luksussafari på NYATI Safari Lodge og inkluderer vores populære tur til HESC på alle rejser. HESC er en redningsstation for truede, forældreløse og skadede vilddyr. Her får du rundvisning og hører om centrets vigtige arbejde. Desuden får du 50% rabat på den første spabehandling i vores hyggelige Bush Spa... Læs mere

Rigtig glædelig jul

Året går på hæld, og vi vil derfor på vegne af alle hos NYATI Safari ønske en rigtig glædelig jul og et godt nytår. 2019 har været et helt fantastisk år for os. Vores kundetilfredshed har aldrig været højere, vi har udvidet NYATI Safari Lodge med 3 nye luksustelte og vi har åbnet Dubai som ny destination. Vi planlægger lige nu flere spændende nyheder for 2020, som vi glæder os til at fortælle meget mere om i det nye år. Vi ser frem imod at byde endnu flere glade NYATI-gæster velkommen til vores Afrika, og vi håber, at 2020 bliver et mindst ligeså fantastisk rejseår. De varmeste julehilsener, Lisbeth og Jørgen Nielsen, grundlæggere af NYATI Safari... Læs mere

NYHED: NYATI Safari & Dubai

Nu kan du vælge at lave et stop i Dubai på vej hjem fra dit safarieventyr i Sydafrika. I Dubai skinner solen året rundt, og her er skønne sandstrande. Samtidig byder Dubai på gode shoppingmuligheder og fantastiske hoteller for enhver smag. Vælger du at tage nogle overnatninger i Dubai, bryder du samtidig hjemrejsen op. Herfra har du kun ca. 6 timers flyvning det sidste stykke hjem til Danmark. Skal strandlivet kombineres med flere oplevelser, kan du også vælge at deltage i nogle af vores udflugter. Tag f.eks. med på ørkentur i solnedgangen med middag i beduinlejr. Eller følg med på en bådtur og oplev nogle af Dubais ikoniske bygninger fra søsiden... Læs mere

NYATI Safari fylder 21 år

Her i oktober kan NYATI Safari fejre 21-års fødselsdag. Det har været 21 fantastiske år og en spændende rejse, som vi glæder os til at fortsætte mange år endnu med alle vores glade NYATI-gæster. Da Lisbeth og Jørgen Nielsen åbnede NYATI Safari Lodge i Sydafrika i 1998 var det er drøm, der gik i opfyldelse for dem. Dengang var der plads til 12 gæster fordelt på 4 bungalows – og vi havde blot 800 ha. I dag har vi plads til 78 gæster og kører Big 5-safari i vores eget 10.000 ha. vildtreservat. NYATI Safari Lodge er nemlig blevet en del af Kruger National Park og ligger i åben forbindelse til den dyrerige nationalpark... Læs mere

Invitation til NYATI-aften på Asminderød Kro

NYATI Safari vil gerne invitere til en magisk aften på Asminderød Kro den 14. november! Her vil du blive forkælet med lækker mad, vin og rejseinspiration. Stifter af NYATI Safari, Jørgen Nielsen, byder velkommen, og herefter vil der være ca. en times rejseforedrag af NYATIs personale efterfulgt af middag med kulinariske oplevelser. NYATI særpris: 345 kr. Prisen inkluderer 2-retters middag med vin ad libitum samt kaffe og rejseforedrag. Du sparer 130 kr. Køber du en rejse på aftenen, refunderer vi beløbet... Læs mere

Oplev safari, Cape Town og Garden Route

Når du besøger Sydafrika for første gang, anbefaler vi altid at forlænge dit safariophold på NYATI Safari Lodge med nogle dage i Cape Town. Men Sydafrika har også meget andet at byde på. Vil du opleve helt enestående natur og en af verdens smukkeste kystlinjer, så forlæng fx rejsen med nogle dage ved Garden Route også. Vi har udvalgt det skønne Knysna-område som udgangspunkt for opholdet ved Garden Route. Her på Afrikas sydspids kan du opleve små hyggelige byer, landsteder og dejlige strande side om side med nationalparker, laguner og søer. Den perfekte afslutning på dine safari- og storbyoplevelser... Læs mere

Nye datoer på NYATIs fødselsdagsrejse

Da vi har haft enormt stor efterspørgsel på vores 21-års fødselsdagsrejse, har vi valgt at forlænge tilbuddet, så det nu gælder til og med marts 2020 – men kun på udvalgte afgange. Så drømmer du om at komme på luksussafari med ekstra udflugter og oplevelser inkluderet, har du nu muligheden. På vores fødselsdagsrejse får du både særlig panoramatur til Drakensbjergene og bådsafari inkluderet – udover vores store safariprogram med 2 daglige safariture. Desuden får du halv pris på en spabehandling, sydafrikanske bobler på værelset og ekstraordinært gode fødselsdagsvine til middagen hver aften... Læs mere

NYATI Safari & Cape Town

Har du ikke været i Sydafrika før, er det oplagt at kombinere dit safarieventyr på NYATI Safari Lodge med nogle dage ved en af verdens smukkeste storbyer, Cape Town. Her anbefaler vi at bo tæt ved den populære V&A Waterfront, hvorfra du kan udforske den livlige havnefront og byens andre seværdigheder. I Cape Town kan du f.eks. tage op på Taffelbjerget og nyde den fantastiske panoramaudsigt over byen. Eller se de farvestrålende malajhuse, der oser af Orientens mystik. Du bestemmer selv hvor mange dage, du vil være i Cape Town – og om du vil starte eller slutte ferien her... Læs mere

SOMMERTILBUD: Vinrejse med dansk vinekspert

Er du vild med gode vine, gastronomiske oplevelser og smuk natur? Så har du nu mulighed for at komme med på vores store 10 dages vinrejse til Sydafrika til særpris. Vinekspert Erik Ahlmann Larsen kender de sydafrikanske vine som få, og med ham som guide i Vinlandet, kan du være sikker på at få masser af viden om vinproduktionen i Sydafrika. Erik tager dig med rundt på nogle af de bedste vingårde, hvor du får mulighed for at smage de prisvindende vine og nyde fantastiske frokoster... Læs mere

NYHED: NYATI luksustelte

På NYATI Safari Lodge er vi lige nu ved at lægge sidste hånd på vores tre helt nye luksustelte på 75 m2, som bliver opført i ægte Karen Blixen-stil. Her får du en ekstraordinær autentisk safarioplevelse. Teltene bliver luksuriøse med en-suite badeværelse og stor møbleret terrasse direkte ud til Olifants River. Der kan bo 2 voksne og op til 2 børn i hvert telt. Vores fotograf kommer forbi lodgen og tager billeder af de nye telte så snart de står klar. Men allerede nu kan du se plantegning og beskrivelse af teltene på vores hjemmeside – og de kan også bookes nu... Læs mere

Luksussafari i Sydafrika med alt inklusiv

Nu får du all inclusive på hele rejsen med NYATI Safari. Fra 1. juli er komplet safariprogram, alle måltider og drikkevarer inkluderet i opholdet på NYATI Safari Lodge. Du skal derfor ikke tænke på, om der tilkommer ekstra udgifter undervejs – med mindre du vil deltage i nogle af vores tilvalgsaktiviteter. Hver dag serveres morgenmad, frokost og 3-retters middag med drikkevarer – også når du er med på vores udflugter. Vi tilbyder 2 daglige safariture i vores åbne safaribiler, og et par gange om ugen kan du også deltage i bushvandringer. Mellem safariturene er baren på lodgen selvfølgelig åben... Læs mere

Skræddersy din drømmerejse

NYATI Safari ønsker alle vores nyhedsbrevmodtagere en rigtig god påske. Skal påskedagene bruges på at planlægge sommer- eller efterårsferie, har vi stadig plads på NYATI Safari Lodge. Nogle uger er dog booket godt op, så hvis du vil afsted i en bestemt periode, skal rejsen snart bestilles. Husk vi altid kan skræddersy dit safarieventyr. Du kan kombinere din safari med spændende rejsemål som f.eks. Cape Town, Vinlandet, Victoria Falls, Mauritius, Zanzibar eller måske en tur med Rovos Rail. Du kan vælge at starte eller afslutte ferien med et ophold på NYATI Safari Lodge – og du bestemmer selv hvor mange dage, du vil bo hvert sted... Læs mere

Safari til fods i NYATIs Big 5 vildtreservat

Hvis du drømmer om autentiske naturoplevelser, så kan vi anbefale at kombinere dit safarieventyr på NYATI Safari Lodge med en fantastisk safarioplevelse til fods. Her kommer du på en spændende safarivandring, hvor du overnatter i 2 forskellige mobile teltlejre undervejs. Om dagen vandrer du i vores private vildtreservat, som udgør en del af Kruger National Park, og i skumringen venter en spændende solnedgangssafari og middag ved lejrbålet. En professionel vandreguide er med på vandringerne og giver dig en informativ safarioplevelse i naturen... Læs mere

NYATI Safari fylder 21 år

Til efteråret kan NYATI Safari fejre 21 år i Afrika. Siden oktober 1998 har vi sendt mange glade gæster ned til vores lodges i Sydafrika. Det vil vi gerne fejre sammen med dig, der overvejer at tage på en safarirejse i efteråret 2019. På udvalgte afgange kommer du nemlig med på ekstra udflugter, når du bor på NYATI Safari Lodge - og samtidig giver vi halv pris på en spabehandling i vores hyggelige Bush Spa... Læs mere

Luksussafari med alt inklusiv i Sydafrika

Godt nytår! Vi hos NYATI Safari håber, alle er kommet godt ind i 2019. Drømmer du om at komme på safari i år, er det ikke for tidligt at planlægge rejsen. På NYATI Safari Lodge får du et komplet safariprogram med 2 daglige game drives i vores 10.000 ha private vildtreservat, som er en del af Kruger National Park. Du bor i din egen eksklusive River Bungalow med privat terrasse ud til Olifants River. Alle måltider og drikkevarer er nu inkluderet, så det eneste, du skal tænke på, er at nyde opholdet og de smukke omgivelser... Læs mere

Julehilsen fra NYATI Safari

Her på falderebet af 2018 vil vi gerne sende en varm julehilsen til alle vores trofaste NYATI-fans med ønsket om en rigtig glædelig jul og et godt nytår. Vi kan se tilbage på et helt fantastisk og begivenhedsrigt år, ikke mindst med fejringen af vores 20-års jubilæum den 1. oktober. I 2018 har vi også åbnet kontor i Norge, og vi har endnu engang haft rigtig mange glade gæster på NYATI Safari Lodge. Vi håber 2019 bliver endnu et fantastisk rejseår. Mangler du inspiration til næste års rejser, finder du et par forslag herunder... Læs mere

NYHED: Den store vinrejse i Sydafrika med dansk vinspecialist

Nu kan du kombinere din NYATI safari med en vinrundrejse i vindyrkernes fodspor, hvor du får mulighed for at smage topvine fra nogle af de bedste vinhuse i Sydafrika. Vinmand og vinspecialist Erik Ahlmann Larsen fra Tedeum Vin tager dig rundt på nogle af de mest anerkendte vingårde i Vinlandet, hvor du vil få et indblik i vinproduktionen og smage på de forskellige druer. Du har hele 5 dage i Vinlandet, så der er god tid til at udforske det smukke Vinland og de verdenskendte vine... Læs mere

NYHED: Ny luksussafari på NYATI Safari Lodge

NYATI Safari fylder 20 år, og det fejrer vi ved at præsentere et helt nyt koncept på NYATI Safari Lodge. Fra sommeren 2019 er opholdet alt inklusiv, dvs. både safariture, alle måltider og drikkevarer er inkluderet i opholdet. Samtidig udvider vi safariprogrammet, så det vil omfatte 2 daglige safariture i åbne biler (game drives) i vores private Big 5-vildtreservat. Snart kan vi også tilbyde et endnu større udvalg af tilvalgsaktiviteter, så der er mulighed for at supplere safariturene med en masse andre oplevelser i Krugerparken... Læs mere

NYHED: NYATI Safari & rundrejse til de 3 kongedømmer

Nu kan du kombinere vores jubilæumsrejse til NYATI Safari Lodge med en rundrejse til Swaziland, Lesotho og Zululand i foråret 2019. Denne tur byder på storslåede naturoplevelser med smukke bjerge, frodige dale og farverige folkefærd med stærke kulturtraditioner. Du starter med en uges luksussafari på NYATI Safari Lodge, inden rejsen går igennem fantastiske landskaber til de 3 kongedømmer. Turen slutter i Durban – men vi anbefaler, at du tager videre til Cape Town, hvor du kan nyde nogle dage på egen hånd i det smukke vinområde Constantia Valley... Læs mere

Safari og strandferie i Sydafrika

Nu kan du afslutte dit NYATI safarieventyr ved Sydafrikas smukkeste kyststrækning. Plettenberg Bay byder på afslapning, sol, hvide sandstrande og storslåede naturoplevelser langs Garden Route. Vi har lavet en aftale med 2 skønne hoteller i Plettenberg. Vælg mellem det familievenlige Beacon Island Resort eller det mere eksklusive The Plettenberg. Kombiner evt. også med et par dage i Cape Town – en af verdens smukkeste storbyer. Vil du på safari- og strandferie til vinter? Så er det nu, rejsen skal bookes... Læs mere

Invitation til jubilæumsreception

Den 1. oktober 2018 er det 20 år siden vi åbnede dørene til NYATI Safari Lodge og sendte vores første gæster afsted til Sydafrika. I den anledning vil vi gerne invitere kunder og samarbejdspartnere til jubilæumsreception fredag den 7. september kl. 16.00-18.00 på Asminderød Kro i Fredensborg. Her vil vi bl.a. servere specialiteter og lokale vine fra Sydafrika samt vise vores helt nye NYATI milepælsvideo. Vi håber, du har lyst til at komme og være med til at fejre NYATI Safari... Læs mere

20-års jubilæumsrejse

Den 1. oktober 2018 kan NYATI Safari fejre 20-års jubilæum. I den anledning har vi sammensat en særlig jubilæumsrejse på udvalgte afgange i 2018 og 2019. På disse afgange får du ekstra mange overraskelser og udflugter, specielle jubilæumsmenuer med udsøgte vine – og så inkluderer vi alle måltider og drikkevarer hele ugen, også på turene. Vi har få pladser tilbage på flere datoer, så vi anbefaler at booke hurtigt... Læs mere

NYATI rejseforedrag på Fyn og i Jylland

Drømmer du om at følge i Karen Blixens fodspor og opleve dit helt eget safarieventyr i Afrika? Så kom og hør vores spændende rejseforedrag og gør drømmen til virkelighed, når NYATI Safari tager rundt i landet i slutningen af april. Vi byder på et glas sydafrikansk vin, mens du blot kan læne dig tilbage og lade dig inspirere til din næste rejse. Vi kommer på besøg i Odense, Silkeborg og Aalborg. På foredraget vil vi fortælle om vores luksussafari på NYATI Safari Lodge og vores andre skønne lodges i Sydafrika samt om muligheden for at kombinere safarieventyret med andre spændende rejsemål i det sydlige Afrika... Læs mere

Drømmer du om safari i Sydafrika? Få pladser tilbage i maj, juni og august

Skal du på sommerferie i år? Så er det nu, rejsen skal bestilles. Vi har stadig enkelte pladser tilbage på udvalgte afgange i maj, juni og august til priser fra 13.995 kr. for 10 dages luksussafari inkl. alle måltider og fuldt safariprogram. 3 gode grunde til at tage på safari i den danske sommer, hvor det er vinter i Sydafrika: 1) Det er den tørre periode, og der falder minimalt med regn. 2) Dagtemperaturen sniger sig let op på behagelige 25 grader. 3) Der er færre blade på træerne og dermed er det lettere at spotte dyrene... Læs mere

Kom på nordisk safari på Eriksberg Vilt & Natur

NYATI har indledt et spændende samarbejde med Eriksberg Hotel & Nature Reserve, Nordens største safaripark, for at støtte deres vigtige arbejde for bevarelsen af vilde dyrearter her i Norden. Det gælder bl.a. de truede og yderst sjældne europæiske bisonokser. Her kan du komme på guidede rundture både til fods og i bil blandt dyrene i dette enestående naturreservat - og du vil blive forkælet i luksuriøse omgivelser med kulinariske oplevelser, som du kender det fra NYATI Safari Lodge... Læs mere

NYATI Safari ønsker rigtig glædelig jul

2017 går på hæld, og sikken et fantastisk år det har været – ikke mindst takket være alle vores trofaste NYATI-fans. Det har været et spændende og begivenhedsrigt år, og vi glæder os til at dele endnu flere spændende Afrika-eventyr med jer i 2018, hvor vi samtidig kan fejre vores 20-års jubilæum :-)! Vi vil gerne sende en varm julehilsen til alle jer, der følger vores aktiviteter her i NYATI Safari. Tak for et år med masser af rejseeventyr. Vi glæder os til at byde jer velkommen til endnu flere safarioplevelser i det nye år!... Læs mere

Ny NYATI hjemmeside, video & fotokonkurrence!

Vi er glade og stolte over at kunne meddele, at vi nu er blevet færdige med vores nye hjemmeside og ikke mindst vores nye officielle NYATI Safari video. Klik blot på videobilledet ovenfor for at se med. Vi håber NYATI-magien kommer til udtryk endnu bedre gennem disse nye platforme, så endnu flere vil få mulighed for at komme på NYATI safarieventyr :-)!... Læs mere

Kom til Sydafrikansk NYATI Aften den 6. april

NYATI Safari vil gerne invitere til en magisk Sydafrika aften på Asminderød Kro! Bliv forkælet med lækker mad, vin og rejseinspiration og få mulighed for at høre Sydafrikas berømte ambassadør i Danmark, Nelson Mandelas datter Zindziswa "Zindsi" Mandela, fortælle om sit hjemland. Stifter af NYATI Safari, Jørgen Nielsen, byder velkommen og herefter vil der være ca. en times foredrag efterfulgt af middag med kulinariske oplevelser fra Sydafrika og vores egen NYATI Safari Lodge... Læs mere

Mød os i Herning næste weekend på rejsemesse!

Så er det igen blevet tid til den herlige rejsemesse Ferie for Alle i Herning. Vi glæder os til at præsentere alt det nye, der er sket i NYATI Safari siden sidst og står klar til at drysse lidt NYATI magi udover alle Afrika-fans i tre dage fra 24.-26. feb. i Hal G på stand 5656. Vi holder også vores spændende rejseforedrag alle tre dage kl. 15.30 i sal G4, hvor vores passionerede Afrika eksperter fortæller i levende billeder om den unikke safarioplevelse på vores egne lodges. Få masser af inspiration til, hvordan... Læs mere

NYATI Safari kommer til Jylland & Sverige!

Vi tager på "road trip" i den kommende måned og besøger både Jylland og Sverige for at holde vores spændende inspirationsforedrag. Det sker på opfordring fra nogle dedikerede NYATI fans, som har hjulpet med alt det praktiske. Alle er velkomne, og vi glæder os til at kunne give en forsmag på vores unikke NYATI safarioplevelse i nye rammer! Vi fortæller i levende billeder om det safarieventyr, der venter på NYATI Safari Lodge, og vi tager den nyeste video med, som... Læs mere

18 års safari på første række - nu også på Zanzibar!

I 1998 åbnede NYATI Safari Lodge for første gang dørene for sine gæster i det skønne Sydafrika. Siden da har over 35.000 tilfredse danskere oplevet Sydafrika på første række med NYATI Safari. Med 18 års erfaring i Afrika tør vi godt påstå, at vi har udviklet det bedste safarikoncept, og vi garanterer, at vores gæster får safarioplevelser i verdensklasse. Vi fejrer vores 18 år i Afrika med at tilbyde endnu flere spændende rejsekombinationer, for vi vil være bedst i Afrika! Læs mere

Mød os på rejsemessen Ferie for Alle i Herning

Vi kommer til Herning igen i år og vi glæder os til den herlige Ferie for Alle rejsemesse, hvor vi håber at møde rigtigt mange nye og gamle NYATI fans! Det sker allerede i weekenden fra den 26. - 28. februar i Hal G på stand 5656. Her vil du blive hensat til varmere Afrika-himmelstrøg af vores passionerede Afrika eksperter. Gå ikke glip af vores spændende rejseforedrag, hvor vi fortæller i levende billeder om den unikke safarioplevelse på NYATI Safari Lodge og giver masser af inspiration til, hvordan safariopholdet kan kombineres med flere eventyrlige rejsemål... Læs mere

Vinderen af et NYATI Safari luksusophold for 2 er...

"Vi elsker Sydafrika!" fotokonkurrencen er nu slut og sikke mange skønne billeder, der blev indsendt. Tusind tak, vi glæder os over at se så mange mindeværdige ferieøjeblikke fra vores hjerters hjemland. Vi har trukket lod blandt de 10 billeder, der fik flest likes. På trods af lidt tekniske vanskeligheder på Facebook, var det imponerende, at alle 10 billeder nåede langt over 100 likes hver. Vinderbilledet blev dette næsehorn close-up af Rikke Matthiesen. Se også et par af konkurrencens øvrige højdepunkter nedenfor... Læs mere

Mød os på rejsemessen Ferie for Alle i Herning

Vi glæder os til rejsemessen Ferie for Alle i Herning næste weekend fra den 20. - 22. februar, hvor vi vil være at finde i hal G på stand 5752. Besøg os her og bliv hensat til varmere Afrika-himmelstrøg af vores passionerede Afrika eksperter. Vi holder desuden spændende rejseforedrag alle tre dage, hvor vi fortæller i levende billeder om den unikke safarioplevelse på NYATI Safari Lodge og giver inspiration til, hvordan safariopholdet kan kombineres med flere eventyrlige rejsemål rundt i det sydlige Afrika og Det Indiske Ocean... Læs mere

Julehilsen fra de varme himmelstrøg

Vi vil gerne sende en varm julehilsen til alle vores NYATI Safari fans og sige tak for endnu et fantastisk år med masser af rejseeventyr. Her i vores koldeste tid er det sommer på NYATI Safari Lodge, bushen står i fuld flor, og vi glæder os til at byde et nyt år velkomment med safarioplevelser i verdensklasse! Vi har netop indviet vores nye sundowner spot på NYATIs jorde, hvor udsigten er uovertruffen. Den sydafrikanske bush strækker sig så langt øjet rækker, horisonten brydes kun af enkelte såkaldte "koppies", små karakteristiske bjergtoppe, og... Læs mere

NYATI gourmetaften den 6. november

På baggrund af den overvældende positive respons på vores første NYATI-aften tilbage i april, genskaber vi en stemningsfuld NYATI aften på Asminderød Kro i Fredensborg den 6. november 2014. Stifter af NYATI Safari, Jørgen Nielsen, inviterer til sydafrikansk vin- og gourmetaften, hvor gæster vil kunne få en forsmag på den kulinariske oplevelse på NYATI Safari Lodge. Tidligere NYATI chefkok Søren Hansen har igen sammensat en fantastisk 4-retters NYATI gourmetmiddag, som ledsages af... Læs mere

De bedste NYATI Safari øjeblikke

Vi er meget taknemmelige for alle de mange flotte NYATI Safari billeder, vi har modtaget i løbet af konkurrencen. Det har været en helt fantastisk proces at gennemgå så mange magiske NYATI Safari øjeblikke - og en næsten umulig opgave at finde frem til de bedste. Vi snævrede feltet ind til selve lodtrækningen ud fra en række kriterier, herunder selve billedmotivet, konteksten og naturligvis antal likes. Vi vil gerne dele nogle af disse bedste NYATI Safari øjeblikke med jer i dette nyhedsbrev... Læs mere

Vind en uges ophold for to på NYATI Safari Lodge

Noget af det, vi glæder os allermest over, er, når vores NYATI-gæster har lyst til at dele deres oplevelser med os. Derfor har vi besluttet at belønne denne indsats med sætte et ophold for to i en hel uge på NYATI Safari Lodge på højkant til vinderen af vores fotokonkurrence. Du skal blot sende os dit bedste NYATI Safari billede via vores Facebookside, og hermed deltager du i lodtrækningen om et gratis ophold på NYATI Safari Lodge for 2 personer. Vi trækker lod blandt de bedste af de indsendte billeder den... Læs mere

NYATI gourmetaften på Asminderød Kro

For første gang vil det nu være muligt at få en forsmag på den kulinariske safarioplevelse på NYATI Safari Lodge. Stifter af NYATI Safari, Jørgen Nielsen, inviterer til sydafrikansk gourmetaften på Asminderød Kro v/chefkok Søren Hansen, som er kendt fra Fakkelgaarden, Sdr. Hostrup Kro, Hotel Dagmar og selvfølgelig NYATI Safari Lodge. Her vil blive serveret en 4-retters gourmetmenu med udvalgte signaturretter fra NYATI Safari Lodge. Som på safarilodgen er der sammensat en sydafrikansk vinmenu hertil af Erik Ahlmann... Læs mere

NYATI Safari ønsker Glædelig Jul og Godt Nytår!

2013 har været et fantastisk år med unikke oplevelser, fejringer og minder med alle jer, der er blevet en del af NYATI familien. Tak fordi I er en del af vores historie og for at have bidraget til at gøre de forløbne 12 måneder uforglemmelige for os alle hos NYATI Safari. Vores hjerter har hjemme i Afrika, og vi håber at kunne dele flere spændende Afrika-oplevelser med jer i det nye år. Nyt fra safarilodgen: Lodgen har fået ny driving range, så den står knivskarpt til vores golfuger i det nye år... Læs mere

Mød os på Rejsemessen for Kvalitetsrejser

Kom og mød os på Rejsemessen for Kvalitetsrejser i Øksnehallen, stand 110 her i weekenden. Vi fejrer fortsat vores 15 års jubilæum i år og byder i den anledning på lidt sydafrikanske delikatesser til alle, der har lyst til at få rejse-inspiration af vores Afrika specialister. Vi holder også vores spændende rejseforedrag i Øksnehallens sal B på søndag kl. 13.20, hvor vi fortæller i levende billeder om vores mange eventyrlige rejsemål i det sydlige Afrika og Det Indiske Ocean. Ny tilvalgsaktivitet på NYATI Safari Lodge... Læs mere

Familie-, golf- og jagtsafari eventyr

Vi har fået mulighed for at tilbyde vores gæster til NYATI Safari Lodge at kombinere fx golf og storvildtsjagt med safarioplevelser i verdensklasse. Quadbike safari og helikopterture gennem bushen er også blevet mulige på lodgen, hvilket giver endnu flere fantastiske chancer for at opleve de vilde dyr helt tæt på. Familien er i højsædet på NYATI Safari Lodge, og senest har vores chefkok kreeret en børnemenu, som tilbydes sideløbende med vores kulinariske program. På kontoret herhjemme har vi budt en ny medarbejder velkommen til NYATI-familien... Læs mere

Forårshilsen fra NYATI Safari Rejser

Vi glæder os over at kunne sende mange rejsende sydover i denne kolde tid, og vi vil gerne byde foråret velkommen med lidt rejseinspiration, tilbud og nyheder herfra. Vi vil også gerne sende en varm tak til alle jer, der besøgte os på rejsemesserne i år, vi havde overvældende mange besøgende både i Bella, Odense og Herning her i januar og februar. Vi sætter stor pris på den dialog, vi har med både tidligere og kommende NYATI Safari rejsende ved denne lejlighed. Det er livsbekræftende, at fornemme mange af jer har haft... Læs mere

Julehilsen fra NYATI Safari Rejser

Vi vil gerne sende en varm julehilsen til jer alle, som følger lidt med i, hvad der sker her i NYATI Safari. Tak for endnu et fantastisk år med masser af rejseeventyr. Vi vil gerne love, at næste år byder på endnu flere NYATI-eventyr. NYATI Ørkensafari: Det vil fx allerede fra 1. januar blive muligt at rejse til Dubai med NYATI Safari på et ægte 1001 nats eventyr. Dubai byder på både storbyoplevelser udover det sædvanlige, badeferie og et spændende indblik i den arabiske kultur. Vi vil kunne imødekomme alle ønsker til en Dubai ferie... Læs mere

Oplev Afrika på Første Række med NYATI Safari Rejser

Det er længe siden, vi har ladet høre fra os her i NYATI Safari Rejser, men nu lyder jungletrommerne! Der er sket rigtigt meget her på kontoret siden sidst. NYATI har fået ny direktør, mig, Eline Halborg-Bendtsen. Jeg har stået i kulissen i mange år og hjulpet vores eventyrlige Beach Lodge i gang igen, og nu er det blevet NYATI Safaris tur til at få lidt nyt liv. NYATI Safari Lodge er en perle, og jeg synes, det er min fornemste opgave at få dette formidlet. Vi har lagt hårdt ud med en ny hjemmeside, der er designet med henblik på... Læs mere

NYATI Safari Video

NYATI Safari Video

Rejseforedrag

Nyati Safari
Nyati Safari
Kontakt NYATI
Ring til os på 70 26 04 07 eller skriv:
Venligst indtast alle påkrævede felter
Venligst indtast en gyldig email
Send
Kontakt os
Nyati Safari