+45 70 26 04 07
Søg

NYATI Teamet

Menneskene bag NYATI Safari gør deres yderste for at sikre, at du som NYATI gæst får den bedst mulige rejseoplevelse. Det gælder både vores danske, svenske og norske kontorer, hvor vi er i alt 9 medarbejdere og vores lodges i Sydafrika, hvor der i dag er 92 medarbejdere.

Naturoplevelserne er naturligvis i højsædet på NYATI safarirejser, men det er mindst lige så vigtigt for os, at serviceoplevelsen er helt i top. Dette gælder fra første øjeblik, du henvender dig til os, og til du vender hjem igen fra dit NYATI safarieventyr. Derfor har vi gjort os umage for at sikre, at vores salgskonsulenter er erfarne med mange år bag sig i rejsebranchen og et indgående kendskab til vores destinationer. Vi er desuden stolte af, at vores medarbejdere på vores lodges generelt har høj anciennitet, hvilket både sikrer et sublimt serviceniveau og et symbiotisk forhold til vores lokalmiljø i Sydafrika. Læs mere om menneskene bag NYATI Safari i det følgende:

NYATI Safari Lodge

Hettie de Klerk: Hettie har været en del af NYATI teamet siden vores begyndelse tilbage i 1998. Hun har været general manager på NYATI Safari Lodge i over 10 år, indtil hun pr. 1. februar 2017 overlod ansvaret for ledelsen af lodgen til sin søn Juan. Hetties hjerte banker dog fortsat for NYATI, hvor hun i dag er ansvarlig for finans og bogholderi. 

Juan & Annalize Weerts: Juan er nærmest vokset op med NYATI Safari Lodge og er i dag general manager på lodgen med det overordnede ansvar for vores gæsters velbefindende. Hans hustru Annalize administrerer kontoret på lodgen og sørger bl.a. for at koordinere alle gæsteaktiviteter på lodgen med henblik på at imødekomme alle vores gæsters ønsker. 

Leandri & Sydney Staples: Det nyeste par på lodgen, der også fungerer som assisterende managers. Leandri er front office manager og hjælper desuden med alle opgaver i administrationen indenfor HR, finans og løn ved siden af sine studier i regnskab og ledelse. Sydney er chefranger på NYATI Safari Lodge. Han assisterer med forskellige guide- og rangeropgaver og er samtidig med til at spore, hvor de vilde dyr bevæger sig.

NYATI Teamet

NYATIs ranger team: På NYATI Safari Lodge er der i alt 14 rangers, som alle er topkvalificerede med en lang intensiv ranger-uddannelse bag sig. En ranger er en slags safari-naturguide, som er uddannet i det sydafrikanske natur- og dyreliv, Kruger National Park og Nature Conservation. De kan fortælle om alt - stort og småt - du vil komme til at opleve på dit NYATI safarieventyr.

NYATIs øvrige personale byder dig velkommen med smil og sang ved ankomsten til NYATI, så du har mulighed for at hilse på det NYATI team, der vil gøre sit bedste, for at du får en ferie, du aldrig vil glemme!

NYATI kontoret i Danmark

På NYATI-kontoret i Birkerød sidder et team af erfarne medarbejdere klar til at give gode råd og vejledning til din NYATI-rejse.

NYATI Teamet

Bagerst fra venstre:

Carsten Meyer: Carsten har over 40 års erfaring fra rejsebranchen og er desuden ekspert indenfor luftfart med mange års erfaring indenfor erhvervs- og grupperejser. Hans hjerte brænder for rejser til Sydafrika, hvor han bl.a. også selv har familie, og han er lige vendt hjem fra et besøg på NYATI Safari Lodge, så hans viden herom er helt up-to-date.

Jørgen Nielsen: Jørgen er ejer og stifter af NYATI Safari, som han og hustruen Lisbeth startede helt tilbage i 1998. Jørgen lever og ånder for NYATI og har i alle årene været involveret i den daglige drift og særligt i kvalitetssikringen lokalt på vores lodges. Gennem årene har han udviklet NYATI-konceptet til at omfatte 5 safarilodges i Sydafrika, hvor han og NYATI-teamet efterhånden har budt mere end 40.000 glade skandinaviske gæster velkommen

Claus Bo Becktoft: Claus er salgschef i Danmark og hans fornemste opgave er at sikre, vores kundeservice er helt i top. Han har en lang karriere i rejsebranchen bag sig og har et indgående kendskab til Sydafrika, som han har udforsket fra nord til syd for at være bedst muligt rustet til at hjælpe vores kunder med at omsætte deres drømme til rejser.  

 

Forrest fra venstre:

Bettina Blis: Bettina er vores norske rejsekonsulent med 25 års erfaring fra rejsebranchen. På hendes første safari til Sydafrika for 15 år siden tabte Bettina sit hjerte til landet. Netop hjemvendt fra NYATI Safari Lodge er hun stadig lige fascineret af mødet med dyrene og naturen på tætteste hold. Hun sørger for vores norske kunder og forestår den generelle kommunikation på norsk.

Lene Susanne Larsen: Lene har mere end 25 år bag sig i rejsebranchen og har i næsten 10 år rejst verden rundt som rejseleder og destinationschef. Hun har desuden stor erfaring med marketing og produktion på rejsebureau. I dag er hun webredaktør og ansvarlig for at kommunikationen til vores kunder er opdateret og imødekommer alle vores kunders informationsbehov og ønsker.

Sanne Pelch: Sanne har været i rejsebranchen siden 1987 og har de sidste mange år specialiseret sig i at lave skræddersyede ferierejser, hvor rejsendes ønsker og oplevelser går op i en højere enhed, som de gør på vores vidunderlige lodges. Hun er også lige tilbagevendt fra Sydafrika, så hun er helt opdateret på, hvilke eventyrlige oplevelser, der venter vores gæster her.

Henrik Jønsson: Henrik er bureauchef og ansvarlig for den daglige drift på kontoret. Han er desuden specialiseret i bookingsystemer og har ansvaret for, at vores systemer er optimeret hver dag. Henrik har stor erfaring med erhvervs- og grupperejser fra mere end 40 år i rejsebranchen. Han har en stor forkærlighed for Sydafrika, hvor han har været flere gange. Netop hjemvendt fra NYATI Safari Lodge er han klar til at rådgive om de fantastiske oplevelser, der venter her.

Lene Guldager Drotz: Lene er vores svenske rejsekonsulent, som med sine mere end 30 år i rejsebranchen har stor erfaring med at skræddersy rejser til vores svenske kunder. Hun er netop hjemvendt fra NYATI Safari Lodge, og hun glæder sig til at sende en masse glade gæster til det sydlige Afrika. Lene forestår desuden den generelle kommunikation på svensk.

Mange tak for din interesse i menneskene bag NYATI Safari. Fælles for NYATI teamet er, at vores hjerter har hjemme i Afrika.. hvis først du har rejst med os, vil du forstå hvorfor. Vi håber, du har fået lyst til at tage en rejsesnak med vores kompetente team af rejsekonsulenter, og at du herigennem vil få mod på at tage på safarieventyr med os!

Mange varme safarihilsener,

Jørgen Nielsen

Adm. direktør, NYATI Safari 

NYATI Teamet
Indhent tilbud
Kontakt os
Kontakt NYATI
Ring til os på 70 26 04 07 eller skriv:
Venligst indtast alle påkrævede felter
Venligst indtast en gyldig email
Send
Dette site benytter funktionalitet, som ældre versioner af Internet Explorer ikke understøtter. Du bør derfor skifte eller opgradere din browser.