+45 70 26 04 07
Søg

Om NYATI Safari Rejser

NYATI har siden 1998 været kendt for at arrangere unikke kvalitetsrejser for de kræsne. Vi er 100% danskejede og har egne safarilodges i Sydafrika. Udover vores egne lodges har vi nøje udvalgt en række samarbejdspartnere rundt om i Afrika, hvor vi kan sikre vores gæster kan opleve det bedste af Afrika. Vi fokuserer på helhedsoplevelser, hvor natur, dyreliv, feriebolig, gastronomi, aktiviteter og serviceniveau hænger sammen og går op i en højere enhed.

Det begyndte med NYATI Safari Lodge

Ideen var at bygge vores egen safarilodge med familiær stemning, eksklusivitet og masser af Afrika solidt funderet på dansk kvalitet. Lodgen er løbende blevet udvidet, så ferieboligerne matcher både singler, par, grupper og større familier. I dag kan du på NYATI Safari Lodge vælge mellem vores skønne NYATI River Bungalows (dobbeltværelse), vores NYATI Familiebungalow, vores luksuriøse NYATI Olifant Villa Suiter med to, tre eller fire soveværelser og vores helt private NYATI Cheetah Camp med skræddersyet luksus, hvor du har egen kok, privat chauffør/ranger, eget personale og op til 14 sovepladser. Vi startede med blot 800 ha, men kan i dag tilbyde "Big 5"-safari i vores eget vildtreservat på nu 10.000 ha, som er i åben forbindelse til Sydafrikas berømte Kruger National Park. Senest har vi også fået NYATI Bush Camp, hvor du kan bo i vores flotte bush villaer med plads til op til 6 personer i hver. På NYATI Bush Camp får du alle måltider og oplevelser inkluderet som på NYATI Safari Lodge. Vores mål har været at skabe det perfekte udgangspunkt for din safari uanset dine behov og ønsker.

Nye rejsemål og kombinationer

NYATI finder hele tiden nye rejsemål og udvikler nye kombinationer. Vores kombinationsrejser er blevet meget populære, fordi de er ideelle rejser for gæster, der gerne vil have mange forskellige typer oplevelser med hjem. Eller for en større gruppe eller flere generationer, der har brug for en ferie, som tilfredsstiller forskellige slags ønsker og behov. Du kan frit kombinere din rejse på kryds og tværs af vores rejsedestinationer. Mange af vores gæster vælger at bygge ferien op omkring en uge på NYATI Safari Lodge. Fx kombineret med Vinlandet, Cape Town, Garden Route, Victoria Falls eller strandferie på Mauritius eller Zanzibar. Som alternativ til NYATI Safari Lodge har vi NYATI Blyde Safari, der er et meget børnevenligt privatreservat med safariaktiviteter, udflugter og træningscenter med tennis, squash, skydebane og løberuter, så du både kan slappe af og være aktiv.

Garanti for højeste kvalitet til bedste pris

Vi har selv besøgt alle destinationer og hoteller, og vi har selv prøvet alle aktiviteter og udflugter. Derfor kan du være sikker på at opleve høj kvalitet. NYATI har direkte kontakt til samtlige underleverandører. På den måde kan vi kontrollere alle reservationer og imødekomme specielle ønsker. Vi sælger udelukkende vores rejser fra vores kontor i Birkerød ved København, og på den måde sparer vi fordyrende mellemled og kan garantere dig højeste kvalitet til bedste pris.

Vores team består af medarbejdere med mange års rejse- og brancheerfaring. Vi brænder for at yde det ekstra, der gør din rejseoplevelse unik, og vi er altid parate med gode råd og vejledning. Husk, ferien begynder allerede ved de første forberedelser. Så nyd forventningens glæde og bestil din rejse i god tid, så varer glæden desto længere.

 

Vi glæder os til at være vært for din næste rejse – velkommen i vores rejseunivers.

Indhent tilbud
Hvorfor vælge NYATI Safari?
Hvorfor vælge NYATI Safari?

Eksklusiv Big 5 safari: Unik mulighed for eksklusive safarioplevelser i NYATIs eget Big 5-vildtreservat i åben forbindelse til Sydafrikas berømte Kruger National Park.

Elefanter i overflod: NYATI Safari Lodge er den lodge i Sydafrika, som har flest elefanter - fra alle lodgens terrasser kan man nyde udsigten til "Elefantflodens" bredder, hvor elefanterne ofte vandrer forbi.

Kulinariske oplevelser: Mad og vin på NYATI Safari Lodge er i særklasse. NYATIs super dygtige kokke sikrer kvaliteten af alle måltider. Hos NYATI Safari er alle måltider inkluderet, også på turene.

Udflugter i særklasse: Oplev Sydafrikas højdepunkter med vores veluddannede og dedikerede rangers, som sikrer store oplevelser i nye åbne safaribiler, hvor sikkerheden er i top.  

Private boligforhold: Rammerne er private og eksklusive uanset hvor mange, I rejser sammen - vælg imellem egen river bungalow, villa suite eller privat safaricamp.

Faciliteter i top: NYATIs driving range, fitnessområde, bush spa, grillboma samt skønne restaurant og bar byder på adspredelse og forkælelse imellem aktiviteterne - og gå ikke glip af muligheden for en dukkert i vores opvarmede pools med udsigt til det vilde dyreliv!

Kontakt os
Kontakt NYATI
Ring til os på 70 26 04 07 eller skriv:
Venligst indtast alle påkrævede felter
Venligst indtast en gyldig email
Send
Dette site benytter funktionalitet, som ældre versioner af Internet Explorer ikke understøtter. Du bør derfor skifte eller opgradere din browser.