+45 70 26 04 07
Søg

NYATI Safari til fods

Fra Kr. 17.995,- For 12 dage
 • Oplev en eksklusiv 3-dages safari til fods i vores eget Big-5 vildtreservat på ca. 10.000 ha, som er en del af Sydafrikas berømte Kruger National Park
 • Gå på opdagelse med professionel vandreguide og tracker blandt Sydafrikas vilde dyr i dette mangfoldige landskab og få serveret al forplejning undervejs
 • Overnat i egen mobil teltlejr med toilet- og badefaciliteter midt i den vilde natur
 • Rund af med en uges luksus på NYATI Safari Lodge i egen eksklusiv River Bungalow med privat terrasse ud til Olifants-floden og alle måltider samt dagligt aktivitetsprogram inkluderet

Rejsen inkluderer

 • Fly fra København/Billund* til lufthavn v/Kruger National Park t/r. Vær opmærksom på, at prisen kan variere i løbet af året, da vi kun benytter rutefly
 • Transfer fra lufthavnen til NYATI's private vildtreservat i Great Kruger National Park
 • Transfer fra NYATI Safari Lodge til den lokale lufthavn v/Kruger National Park
 • 2 overnatninger i 2-pers. telt, hver dag på ny grund i NYATI's vildtreservat
 • 2 vandringer pr. dag (morgen 3-4 timer, eftermiddag 2-3 timer) med frokost og siesta i bushen
 • 1 solnedgangssafari pr. dag i NYATI's Big 5 vildtreservat
 • Professionel vandreguide og tracker på alle vandreture
 • Alle måltider og snacks tilberedt af egen kok på vandreturen (inkl. drikkevarer)
 • 7 overnatninger på NYATI Safari Lodge 4+* i egen River Bungalow (dobbeltværelse) med privat terrasse ud til Olifants River
 • Alle måltider på NYATI Safari Lodge
 • Dagligt turprogram på NYATI Safari Lodge:
  • "Big 5" safaridag i åbne safaribiler i vores 10.000 ha private del af Kruger National Park
  • "Big 5" sundowner med middag under stjernerne på Lion King og efterfølgende natsafari
  • Bushvandring med veltillavet bush breakfast på smukt udsigtspunkt midt i bushen
  • Halvdags kulturel tur til lokal afrikansk landsby
  • Heldags panoramatur i Drakensbjergene
  • Solnedgangssafari i åbne safaribiler, inkl. drinks & snacks fra udsigtspunkt
  • Bushvandringer med professionelle rangere i den storslåede natur
 • Adgang til lodgens driving range & golf tutor 

Noter venligst, at bushvandringer og solnedgangssafarier på NYATI Safari Lodge kun er mulige i det omfang det øvrige aktivitetsprogram tillader. Ugedagene for de enkelte udflugter/aktiviteter kan variere.

Hvis du ønsker at kende alle dine udgifter på forhånd, kan du købe drikkevarepakken med på NYATI Safari Lodge for et mindre tillæg. Hermed får du udsøgte lokale vine, spiritus, øl, vand mm. inkluderet i prisen.

Vil du opleve endnu mere Afrika, kan du kombinere dit safarieventyr med fx Cape Town, Victoria Falls, Zanzibar, ø-paradiset Mauritius og mange andre rejsemål. Din rejse kan altid skræddersyes. Her har vi vist et forslag, og du kan frit vælge at forkorte, forlænge eller sammensætte din rejse på en anden måde. 

*Noter venligst, at der kan forekomme flytillæg på Billund-afgange. Alle vores fra-priser er vejledende, og vi tager forbehold for ændringer, fejl, prisstigninger og udsolgte fly.

NYATI Safari til fods

Få en enestående safarioplevelse til fods gennem NYATI's eget Big 5 vildtreservat, som er en del af Sydafrikas berømte Kruger National Park. Der er ingen hegn mellem NYATI's jorde og selve Krugerparken, så de vilde dyr kan bevæge sig frit rundt her. Turen er for eventyrere og naturelskere, der søger en safarivandring med storslåede natur- og dyreoplevelser. Vandreturene foregår i roligt tempo, så alle kan deltage. Her får du 2 overnatninger på 2 forskellige teltlejre på særligt udvalgte lokationer i reservatet. 

Dagene tilbringer du med vandring i vores ca. 10.000 hektar private reservat, som udgør en del af Kruger National Park, og hver nat sover du på en ny, fuldt oprettet mobil teltlejr i naturskønne områder. Højst 8 gæster (fordelt på 4 telte) kan deltage på vandreturen ad gangen. En professionel vandreguide og et tracker team er med på hver vandring, og vil give dig en informativ, spændende og uforglemmelig safarioplevelse i naturen.

Mens du udforsker den sydafrikanske bush til fods, bliver lejren pakket ned og sat op et nyt sted, hvor den står klar før ankomst hver eftermiddag. Din bagage vil også dagligt blive flyttet til den nye teltlejr, så du behøver kun at tage det mest nødvendige med dig på vandringerne. Den medbragte frokost vil blive nydt i bushen, mens snacks og forfriskninger vil blive tilbudt ved ankomst til lejren. Der vil også være solnedgangssafari i safaribil hver aften inden middagen ved bålpladsen. Du overnatter i eget telt med fælles toilet og udendørs bruser.

NYATI Safari Lodge

På NYATI Safari Lodge får du dit livs safarioplevelse. Her kan du bo i din egen eksklusive River Bungalow på første række til Sydafrikas berømte Kruger National Park med panoramaudsigt over Olifants River - Elefantfloden - og den sydafrikanske bush. Fra din private terrasse vil du hver dag kunne følge det rige dyreliv langs floden. Rejser I flere sammen, kan I vælge at bo i vores luksuriøse private Olifant villa suiter på 200 m2 med egen pool og plads til hele familien eller i jeres helt egen private Cheetah Camp på 500 m2 med privat chauffør/ranger, eget turprogram og egen kok.

Opholdet på NYATI Safari Lodge indeholder alle måltider og et dagligt safariprogram i åbne safaribiler. Imellem aktiviteterne vil der være tid til fx at slappe af i lodgens store pool-, lounge- og barområde eller til et par tilvalgsaktiviteter som fx impalajagt og golf. Maden på NYATI Safari Lodge er et højdepunkt i sig selv. På ægte Karen Blixen-manér serveres kulinariske menuer i stearinlysenes skær ved smukt dækkede borde eller i ”bomaen”, den traditionelle afrikanske grillplads. Læs mere om NYATI Safari Lodge her.

Indhent tilbud
NYATI Safari til fods
Inkluderet dagsprogram
NYATI Safari til fods
Tilvalgsaktiviteter

NYATI Safari Lodge video

Klimatabel
Kort

Inkluderet dagsprogram

Onsdag året rundt: Afrejsedag

Dette er dagen, hvor du forventningsfuld sætter kurs mod Sydafrika til storslåede safarioplevelser i Great Kruger National Park. Du rejser ud af København eller Billund om eftermiddagen. Der vil være et enkelt stop undervejs mod Johannesburg. Flyturen til Johannesburg varer ca. 14 timer. Der er ingen tidsforskel mellem Danmark og Sydafrika, så der bliver serveret aftensmad ombord på flyet, hvorefter du vil kunne sove, indtil du ankommer til Johannesburg om morgenen. Der vil også blive serveret morgenmad inden ankomsten til Johannesburg.

Torsdag: Ankomst og første vandring

Fra Johannesburg går turen videre med indenrigsfly til den lokale lufthavn ved Kruger National Park. Her bliver du mødt af en medarbejder fra NYATI Safari Lodge, som vil køre dig til den lejr i Great Kruger National Park, hvor din vandretur starter. Vel fremme tager guiden dig med på en smuk eftermiddagsvandring, som slutter ved den teltlejr, hvor du skal overnatte første nat. Imens fortsætter bilen med bagagen til lejren. Fremme i lejren kan du slappe lidt af, inden der er afgang på en smuk aftensafari med sundowner, hvor du kan nyde solnedgangen over bushen til drinks og snacks. Tilbage i teltlejren er der bålmiddag under stjernehimlen, inden det er tid at gå til ro i teltet midt i Sydafrikas vilde natur.

Fredag: Sydafrika til fods

Du bliver vækket tidligt til kaffe og en let morgenmad bestående af tvebakker, frugt og yoghurt, inden du pakker sammen og forlader lejren. Forude venter en spændende 3-4 timers vandretur gennem reservatet. Midt på dagen vil der være frokost og siesta i skyggen, inden du fortsætter med eftermiddagsturen. Efter 2-3 timers vandring kommer du til en stor dæmning, hvor den nye teltlejr ligger. Slap af i lejren og nyd en eftermiddagssnack til bushens mange lyde, inden eftermiddagens stemningsfulde solnedgangssafari i åben safaribil. Efter dagens safarioplevelser venter aftensmaden og en god nats søvn tilbage i teltlejren.

Lørdag: Sidste vandring og ankomst til NYATI Safari Lodge

Du vågner endnu engang tidligt, får serveret kaffe og en let morgenmad, inden du pakker sammen i teltlejren. Denne morgen byder på en sidste spændende vandretur igennem reservatet, hvor du kan nyde den betagende natur. Herefter slutter 3 dage med spændende oplevelser til fods i Great Kruger National Park, og ferien fortsætter på NYATI Safari Lodge. En af vores rangere går med dig til lodgen, alternativt er der mulighed for at blive kørt, hvis du ønsker det. Du vil ankomme til NYATI Safari Lodge sidst på formiddagen. Din bagage bliver bragt til lodgen og vil stå klar, når du ankommer.

På NYATI Safari Lodge venter nu en uge i luksus med endnu flere store safarioplevelser. Du har tid til at slappe lidt af og nyde de skønne omgivelser, inden frokost og velkomstmøde om eftermiddagen. Nyd fx en cocktail på terrassen med udsigt til Olifants River og den afrikanske bush og lad roen sænke sig. Om aftenen er der fælles velkomstmiddag på NYATI Safari Lodge.

Søndag: Bushwalk og "Big 5" game drive

Tidlig morgen er der mulighed for at komme på safarivandring på NYATIs jorde med en af vores professionelle rangere. Rangeren fortæller om den lokale flora og fauna, og her om morgenen, hvor dyrene er dejligt aktive, kan du være heldig at se bl.a. næsehorn, strudse, giraffer, flere antilopearter, zebraer og vortesvin. Du lærer at spore dyrene ved at aflæse deres færden i naturen – fx fodspor, ekskrementer, knækkede grene og andre tegn.

Efter vandreturen er der lækker morgenbuffet på udsigtsterrassen og tid til at slappe lidt af inden “Big 5” safarituren om eftermiddagen, der afgår efter en dejlig frokost på udsigtsterrassen. ”The Big 5” er en traditionel jagtbetegnelse for de fem, store og klassiske vilde dyr – elefant, bøffel, løve, leopard og næsehorn. Vores lokale rangere guider jer rundt, og hvis du er heldig, oplever du “The Big 5” på én og samme dag. Turen ender på vores eventyrlige sundowner spot, Lion King, hvor du kan nyde den eksotiske sydafrikanske solnedgang til kolde drinks og snacks, med enestående udsigt over den sydafrikanske bush. Imens dækker vores kokketeam op til en ægte sydafrikansk ”braii”, som er en herlig bushmiddag under stjernerne. Vores kokke tryller lidt ekstra med de delikate, lokale råvarer og har til lejligheden genoplivet den traditionelle potjie (”poike”) gryderet efter den oprindelige NYATI opskrift, så du kan opleve den ægte smag af Sydafrika.

Herefter kommer du på spændende natsafari gennem bushen i vores åbne safaribiler, som er udstyret med store projektørlys, så du nemmere kan spotte det vilde dyreliv. Det er en meget stemningsfuld oplevelse at sige ”godnat” til bushen i skumringen, og det er lidt ekstra spændende at jage dyr i tusmørket, hvor også rovdyrene er på jagt.

Mandag: Besøg i afrikansk landsby & Sundowner

Sydafrika er et land med store kontraster. På den ene side et moderne land med velfungerende økonomi og infrastruktur – og på den anden side det oprindelige og autentiske Afrika. En rigtig god måde at få indblik i den lokale kultur og tradition er et besøg i en lokal landsby, et såkaldt township. Du ser byens skole for de helt små børn, du kommer hjem til en lokal familie, og du besøger byens heksedoktor. Turen rundes af på en lokal café, hvor der serveres en let frokost med spændende lokale specialiteter. Tilbage på NYATI Safari Lodge venter en større frokost.

Sidst på dagen er der solnedgangssafari, hvor du igen kan være heldig af opleve “Big 5” udover antiloper, zebraer, vortesvin, giraffer, gnuer, næsehorn og bøfler i skumringen. På vej hjem gøres der holdt ved et af vores smukke udsigtspunkter på NYATIs jorde, hvor du kan nyde et glas vin eller en sodavand, mens du ser solen gå ned bag Drakensbjergene. Om aftenen er der dækket et smukt bord på terrassen, hvor chefkokken serverer en lækker 3-retters menu.

Tirsdag: NYATI "Big 5" safari

Kruger National Park hører til de allerstørste attraktioner i Sydafrika. Nationalparken råder over 2,2 mio. ha og har den største variation af vilde dyr i verden. NYATI er i dag en del af Kruger National Park, fordi vi er indgået i det vigtige samarbejde omkring sikringen af større arealer til landets vilde dyr. Derfor har vi fjernet alle hegn mellem NYATIs jorde og Kruger National Park, så parkens vilde dyr nu frit kan færdes på vores jorde. Det betyder, at vi nu kan tilbyde eksklusiv ”Big 5” safari kun for NYATI-gæster i vores egen del af Krugerparken på godt 10.000 ha. Her er gode muligheder for at se både løve, leopard, næsehorn, bøffel og elefant samt Sydafrikas andre vilde dyr, fordi vi på vores egne jorde kan køre frit rundt og væk fra alfarvej. Vi kører i egne åbne, specialbyggede safarijeeps - glæd dig - for det gør oplevelsen endnu større at være ét med naturen og dyrene, så du også får lyd- og duftindtrykkene med.

Vi kører ud tidlig morgen inden morgenmad, mens solen glider op over horisonten og blænder op for det mageløse landskab. Husk at have dit film- og fotoudstyr parat, for der bliver masser af motiver og scener, du gerne vil have med hjem, for dyrene er særligt aktive om morgenen. Tilbage på lodgen serveres morgenmad på udsigtsterrassen, og herefter vil der fx være tid til at slappe af ved poolen inden der serveres velanrettet frokost. Efter frokost fortsætter safarituren med flere natur- og dyreoplevelser i verdensklasse og er du heldig, kan du igen komme til at se “Big 5. Turen rundes af med en sundowner på et af vores smukke udsigtspunkter, hvor du kan nyde solen gå ned til lette forfriskninger. Når du kommer hjem til lodgen mæt af oplevelser efter en fascinerende safaridag, serveres der lækker middag i restauranten.

Onsdag: Bushwalk med morgenmad & Sundowner

Indled dagen med en safarivandring i solopgangen, hvor NYATIs rangere fortæller om stort og småt i naturen. Gåturen ender på et af de skønne udsigtspunkter på NYATIs egne jorde, hvor NYATIs kokke serverer en veltillavet morgenmad her midt i bushen under akacietræer med skøn udsigt til det vilde dyreliv. Der er mulighed for at blive kørt herud, hvis du ikke kan eller ønsker at deltage i morgenens bushwalk, men ikke vil gå glip af den storslåede morgenmad i det fri.

Efter morgenens oplevelser og gårsdagens "Big 5" safari, trænger du måske til at slappe lidt af ved poolen eller i hængekøjen på din private udsigtsterrasse. Har du appetit på at være aktiv, kan du tage på en af de spændende tilvalgsture efter en dejlig frokost på udsigtsterrassen.

Hen på eftermiddagen kan du komme på stemningsfuld solnedgangssafari med åben safarijeep, hvor du får serveret en lille forfriskning, mens dyrene går til ro og mørket sænker sig over det storslåede landskab. Om aftenen er der igen dejlig middag på den overdækkede terrasse.

Torsdag: Panoramaruten i Drakensbjergene

Her går turen til Drakensbjergene, hvor vi følger den berømte Panoramarute langs den 60 km lange Blyde River Canyon - også kendt som Sydafrikas Grand Canyon. Drakensbjergene er godt 2.000 meter høje og ligger i naboprovinsen Mpumalanga. På vejen gøres holdt ved flere udsigtspunkter, så du har optimale muligheder for at nyde magien her. Ruten går langs eukalyptus- og nåletræsbeklædte bjergskråninger, hvor masser af brusende vandfald har deres udspring. Du besøger tre af de største seværdigheder i Sydafrika. Bourke’s Luck Potholes med de dybe kløfter, der får dig til at snappe efter vejret og hæve kameraet. The Three Rondavels, som er tre runde bjergtoppe, der ligner en kæmpeudgave af de traditionelle, runde, stråtækte afrikanske hytter – og så naturligvis højdepunktet Blyde River Canyon, hvor vi gør holdt ved det smukkeste udsigtspunkt hertil med helt enestående fotomuligheder. Vi besøger også den hyggelige guldgraverby Pilgrim’s Rest og dækker op til frokost undervejs på ægte Karen Blixen maner. Frokost er inkluderet i turen.

Du kan selvfølgelig også vælge at tilbringe dagen på NYATI Safari Lodge og nyde en god bog ved poolen. Om aftenen venter der en traditionel afrikansk braai med sang og dans under åben himmel i den åbne grillplads, bomaen.

Fredag: Fridag eller tilvalg – & afskedsmiddag

På feriens sidste dag trænger du måske til at slappe af og fordøje de mange indtryk. Nyd det vilde dyreliv omkring Olifants River i fred fra din egen terrasse, svøm en tur i poolen - eller vælg blandt de mange tilvalgsaktiviteter.

Fredag frister vi dig også med en solnedgangssafari, hvor vi gør holdt ved et af vores smukke udsigtspunkter, hvor du kan nyde en forfriskning til solnedgangen. Hjemme på lodgen slutter en dejlig dag af med dans og musik, hvor den lokale Shangan-gruppe, som består af 10-15 dansere, vil opføre et fantastisk show. Herefter er der afskedsmiddag ved smukt dækkede borde på den overdækkede terrasse med udsigt til Olifants River.

Lørdag: Afrejse - eller fridag & tilvalg

Lørdagen er til fri disposition, hvis du har valgt et 17-dages safarifophold. Du kan slappe af og nyde livet i lodgen. Hvis du har valgt en 10-dages ferie eller en kombinationsrejse, hvor du skal videre til f.eks. Mauritius, Zanzibar, Victoria Falls eller Kapprovinsen, er lørdag afrejsedag.

Efter morgenmaden bliver du kørt til den lokale lufthavn og herfra går turen videre med indenrigsfly til Johannesburg. Afhængig af de aktuelle flyforbindelser til Europa eller din næste destination skal du påregne en del ventetid i Johannesburg, men du kan glæde dig over, at det er en dejlig lufthavn med gode spise- og shoppingmuligheder. Du kan også vælge at gøre brug af ventetiden til at tage på tur i Johannesburg, hvor du fx kan opleve det afrikanske township Soweto, som spillede en stor rolle i opgøret med apartheid. Bemærk venligst at det vil afhænge af dine flyrejsetider, om der er tid til denne udflugt. Denne udflugt bookes igennem vores salgskontor i Danmark.

Søndag: Ankomst til Danmark

Du tilbringer igen natten med at flyve, så du kan sove på turen. Der serveres både aftensmad og morgenmad om bord på flyet, og du har en enkelt mellemlanding undervejs, før du lander i Danmark ca. midt på dagen.

Bemærk venligst at ugedagene for de enkelte aktiviteter kan variere.

Tilvalgsaktiviteter på NYATI Safari Lodge

Flodsafari med bushwalk & game drive

Kom på en oplevelsesrig tur til fods, til vands og i åbne safaribiler gennem Kruger National Park. Turen starter tidligt om morgenen med en safarivandring gennem bushen, hvor en af NYATIs rangere fortæller om den spændende flora og fauna undervejs. Gåturen afsluttes med en herlig morgenmad tilberedt af NYATIs kokke midt i naturen på et af NYATIs smukke udsigtspunkter. Herefter går turen videre med bil til den opdæmmede del af Olifants River, hvor du ankommer ca. midt på dagen. Her begynder en vidunderlig sejltur i roligt tempo på en lille flodpram gennem Krugerparken. Langs bredderne vil du opleve nogle af de mange dyrearter, der trives ved floden. Vand er et naturligt trækplaster for dyr, så her ses et væld af fugle og masser af både små og store dyr, der slukker tørsten, mens du kan se dovne flodheste og lurende krokodiller i vandet. Her serveres dejlig frokost om bord på båden, hvor du kan sidde og nyde bushens lyde og den smukke udsigt til det vilde dyreliv.

Efter bådturen venter endnu et safarieventyr. Du bliver hentet i en af NYATIs åbne safaribiler, og kommer på en stemningsfuld solnedgangssafari gennem Krugerparken med god mulighed for at se "Big 5". Safarioplevelserne rundes af på et af NYATIs smukke sundowner-spots, hvor du kan nyde solnedgangen over den sydafrikanske bush til kølige drinks og lidt snacks, inden turen går tilbage til lodgen.

Noter venligst at aktiviteten er vejrafhængig. Frokost er inkluderet. Afgang fra lodgen tidlig morgen, retur lige efter solnedgang. Minimumsalder er 8 år.


Pris pr. person ZAR 1200,-

Center for truede dyrearter

Sydafrikanerne gør meget for at beskytte og bevare den vilde dyrebestand, og Hoedspruit Endangered Species Centre (HESC) er kendt verden over som en af pionererne indenfor bevarelse af truede dyrearter. Vi besøger denne imponerende redningsstation for truede, forældreløse og skadede vilddyr.

Centeret huser blandt andet geparder, næsehorn, vilde hunde, afrikanske vildkatte, sabelantiloper, gribbe og mange andre sjældne dyrearter. Du får indsigt i arbejdet med at beskytte de truede dyrearter og mulighed for at komme helt tæt på centerets beboere.

Pris per person ZAR 900,-

Prisen inkluderer morgenmad på the Deli@HESC.

Luftballon

At svæve lydløst hen over landskabet er en magisk oplevelse. Jeres luftballon afgår ved solopgang og tager jer henover den smukke Blyde River med fantastisk udsigt til Drakensbjergene og den sydafrikanske bush. Mousserende vin og snacks vil blive serveret efter turen, og tilbage på lodgen venter jer en stor morgenmad.

Der bliver arrangeret ture om morgenen, når den lokale ballonskipper vurderer, at det er ”ballonvejr”, og det vides oftest først aftenen i forvejen, da aktiviteten er stærkt vejrafhængig (minimum 4 deltagere).

Pris per person ZAR 4.200,-

Helikoptertur

Kom på helikoptertur over NYATI's egne jorde og oplev den sydafrikanske bush med fugleøje. Turen varer ca. 20 nminutter og går henover lodgen og langs den smukke Olifants River. Nyd den enestående panoramaudsigt over bushen og prøv at få øje på områdets mange dyr, som nemt kan spottes fra oven, herunder elefanter, giraffer, zebraer, næsehorn mm. Der flyves med erfaren certificeret pilot og sikkerheden er i højsædet. Min. 2 deltagere og maks. 3 deltagere per gang.

Pris per person ZAR 3.900,-

Microlight flyvning

Fra et microlightfly har du det optimale udsyn over landskabet. Med vind i håret og fuldstændigt frit udsyn får du en intens og adrenalinpræget safarioplevelse fra oven. Det føles næsten som om, du selv flyver henover bushen. Turen begynder tidligt om morgenen og varer cirka 20 minutter. Af sikkerhedshensyn er minimumsalderen 14 år, og du flyver med en erfaren certificeret pilot. Aktiviteten er stærkt vejrafhængig (minimum 2 deltagere).

Pris per person ZAR 1.500,-

Quad bike safari

En fantastisk og anderledes form for safari, hvor naturen og de vilde dyr sætter agendaen. Oplev den sydafrikanske bush væk fra alfarvej på quadbike, på dansk også kaldet “ATV”, som er en firehjulet motorcykel særligt egnet til offroad kørsel.

En sjov aktivitet for familien og for alle der ønsker at gribe endnu en chance for at komme tæt på den vilde natur og få pulsen lidt op. 

Gæster køres ca. et kvarter op i terrænet, hvorfra turene tager deres udgangspunkt under ledelse af en lokal guide. Turene afgår tidlig morgen inden morgenmad og sen eftermiddag og varer ca. 1,5 time (2 timer inkl. transfer til og fra lodgen).

Min. 2 deltagere og maks. 3 deltagere per gang. Minimumsalder 12 år. Ingen erfaring kræves.

Pris per person: ZAR 850,- 

Jessica den tamme flodhest

I marts 2000 fandt Tony og Shirley Joubert en lille udsultet forældreløs baby-flodhest i kanten af Blyde River. Parret “adopterede” den lille flodhest, som dermed er vokset op blandt mennesker og husdyr. I dag er den tamme flodhest, som fik navnet Jessica, en af de største seværdigheder i Hoedspruit, hvor både voksne og børn valfarter til for at besøge den. På denne udflugt vil du få chance for at opleve dette fantastiske dyr helt tæt på og se, hvordan hun fx får sutteflaske og bliver håndfodret og nusset. Jessica er meget kærlig og elsker at være i nærheden af mennesker, så de der har mod på det - både børn og voksne - vil også kunne prøve at håndfodre og nusse Jessica. Minimum 4 deltagere.  

Pris per person: ZAR 750,- 

Der tages forbehold for at Jessica kan besøges på det pågældende tidspunkt.

Golf på Hans Merensky

Sydafrika tilbyder også golfbaner i verdensklasse og er på mange måder et paradis for golfspillere. Hvis du spiller golf, må du ikke gå glip af muligheden for at spille golf blandt Afrikas vilde dyr. Gå fx en runde på den spændende 18-hullers Hans Merensky Golfbane, som ligger ca. en times kørsel fra NYATI Safari Lodge. Banen er middelsvær og ligger lige på grænsen til den verdensberømte Kruger National Park. Derfor har de vilde dyr fortrinsret – også på greenen. Giraffer, antiloper, aber og vortesvin krydser hjemmevant fairwayen og minder dig hele tiden om, at du faktisk spiller golf på deres hjemmebane – den sydafrikanske bush. I vandhullerne ligger krokodiller og flodheste, så husk at medbringe ekstra bolde. Området, hvor banen ligger, var engang en del af nationalparken, og er derfor en usædvanlig golfoplevelse i fantastiske omgivelser. Dog er der store vandrestriktioner i området, hvilket desværre betyder, at banens kvalitet ikke er i top. Husk, at du også kan træne dit sving på driving-rangen hjemme på NYATI Safari Lodge.

Pris per person ZAR 1.200,-

Hertil påregnes leje af golfudstyr på Hans Merensky Golfbane til ZAR 200 pr. sæt og leje af golfbil ZAR 210.

Ferskvandsfiskeri

En aktiv fisketur er både afstressende og spændende på samme tid, måske mere spændende end jagt... For på en fisketur har du endnu mindre indflydelse på resultatet, og du er i hænderne på vejr og vind - og så naturligvis fiskene, som jo i sidste ende selv beslutter, om de vil bide på krogen eller ej. Tag med NYATI på fisketur med professional fiskeinstruktør og prøv kræfter med at fange fx 

 • common catfish (malle) på op til 50 kg
 • silver catfish (sølv malle) på op til 30 kg
 • tilapia på op til 2 kg
 • yellowfish på op til 3 kg
 • common carp (karpe) på op til 14 kg 

Turen starter tidlig morgen med en kop kaffe på NYATI Safari Lodge inden afgang. Fremme ved båden serveres en let morgensnack med kaffe/te inden du begiver dig ud på Olifants River. De næste 3½ time kan du nyde sejlturen i ro og mag gennem den fantastiske natur omgivet af bushens vilde dyreliv, mens du prøver lykken med at få en eller flere fisk på krogen. Hvilke fisk der kan fanges og deres størrelse afhænger af sæsonen – og kan også variere på de enkelte sejlture. Der er gode chancer for at få bid, og instruktøren kender floden godt, samt hvilke områder der er bedst at fiske i på den givne årstid. Kl. ca. 10.30 rundes fisketuren af med en god brunch tilbage på land, inden turen går tilbage til lodgen.

Fiskeudstyr (professionel stang og hjul) og licens er inkluderet i prisen (minimum 2 deltagere, maksimum 8 deltagere).

Pris pr. person ZAR 1.500,-

Impalajagt

NYATI Safari tilbyder en unik mulighed for at kombinere safarioplevelser med impalajagt i verdensklasse, mens du bor i de luksuriøse omgivelser på NYATI Safari Lodge. Du har en professionel jagtfører med, og jagten foregår både til fods og i terrængående biler.

NYATI Safari Lodge er en del af Association Of Private Nature Reserves (et af verdens største Big 5-reservater), der arbejder for at sikre bestanden af vilde dyr og deres fri bevægelighed. Jagten i området indgår som en del af den naturlige vildtpleje og foregår under forsvarlige forhold uden på noget tidspunkt at udgøre en trussel mod dyrearterne. Lodgen kan derfor tilbyde gæster at arrangere impalajagt under opholdet som en tilvalgsaktivitet til det gældende safariprogram. Impalajagt kan arrangeres onsdage eller fredage. 

Trophy Fee:
ZAR 1900,- per impala nedlagt. For anskudte impala betales fuld pris, impala skudt forbi betales halv pris
ZAR 3900,- ved 1 jæger for en dagsjagt inkl. ledsagelse af professionel jæger 1/1
ZAR 2500,- per person ved 2 jægere for en dagsjagt inkl. ledsagelse af professionel jæger 2/1
ZAR 600,- for indskydning af riffel og ZAR 600,- for riffelleje og patroner per dag
ZAR 1000,- per dag for ikke jagende observatører

Det er ikke et krav at være i besiddelse af et jagttegn for at gå på jagt i Sydafrika, men det er obligatorisk at gennemføre en skydeprøve først (indskydning af riffel).

Konservator:
USD 130,- for plademontering
USD 105,- for tæppemontage (ekstra USD 75,- hvis sort filt ønskes)
USD 715,- for skuldermontering
Dertil kommer fragt (ca. 350-550 USD)

Bemærk: Det kan tage op til 1 år før trofæ kommer frem. Vi bruger Life-Form Taxidermy, som er en af verdens bedste konservatorer. 

Vær opmærksom på, at det kan blive nødvendigt at fravælge et par andre aktiviteter fra det inkluderede turprogram afhængigt af om du ønsker en eller to jagtdage.

Storvildtjagt

På NYATI Safari Lodge kan du kombinere dine safarioplevelser og storvildtjagt med en professionel jagtfører. Dette er dog kun muligt på forespørgsel og skal bookes senest 2 uger før afrejse. Bemærk: Hvis du ønsker storvildtjagt kræver det min. 2 ugers ophold på NYATI Safari Lodge. Alle spørgsmål om priser og storvildt samt for booking af storvildtjagt, kontakt Søren Nielsen på mail snwild@gmail.com.

Townshiptur

Sydafrika er et land med store kontraster. På den ene side et moderne land med velfungerende økonomi og infrastruktur – og på den anden side det oprindelige og autentiske Afrika. En rigtig god måde at få et indblik i den lokale kultur og tradition er at besøge en lokal landsby, et såkaldt township. Du ser byens skole for de helt små børn, du kommer hjem til en lokal familie, og du besøger byens heksedoktor. Før der serveres en let frokost, hvor du bliver trakteret med spændende lokale specialiteter, er der underholdning med dans og sang. 

Pris pr. person ZAR 900,-

Heldagstur til Drakensbjergene

På NYATI Safari Lodge har du som udgangspunkt allerede inkluderet én heldagstur til Drakensbjergene, men i tillæg til denne har du mulighed for at tilkøbe en ekstra tur. Turen går ad den berømte Panoramarute langs den 60 km lange Blyde River Canyon. På vejen stopper minibussen i guldgraverbyen Pilgrim's Rest samt ved flere udsigtspunkter. Gode muligheder for at købe afrikansk træskærerarbejde. Frokost er inkluderet. Afgang fra lodgen tidlig morgen.

Pris per person ZAR 2.000,- (min. 4 deltagere)

Bemærk venligst at der er begrænsede antal pladser på tilvalgsaktiviteterne.

Klimatabel NYATI, Kruger National Park

Dagtemperatur
Nattemperatur
Soltimer pr. dag
Nedbør (gennemsnit pr. måned)
Januar
Dagtemperatur: 32
32 °C
Nattemperatur: 21 °C
21 °C
Soltimer pr. dag: 8
8
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 93 mm
93 mm
Februar
Dagtemperatur: 32
32 °C
Nattemperatur: 20 °C
20 °C
Soltimer pr. dag: 8
8
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 93 mm
93 mm
Marts
Dagtemperatur: 31
31 °C
Nattemperatur: 19 °C
19 °C
Soltimer pr. dag: 8
8
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 68 mm
68 mm
April
Dagtemperatur: 29
29 °C
Nattemperatur: 16 °C
16 °C
Soltimer pr. dag: 8
8
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 37 mm
37 mm
Maj
Dagtemperatur: 28
28 °C
Nattemperatur: 11 °C
11 °C
Soltimer pr. dag: 9
9
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 14 mm
14 mm
Juni
Dagtemperatur: 26
26 °C
Nattemperatur: 6 °C
6 °C
Soltimer pr. dag: 9
9
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 11 mm
11 mm
Juli
Dagtemperatur: 26
26 °C
Nattemperatur: 7 °C
7 °C
Soltimer pr. dag: 9
9
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 12 mm
12 mm
August
Dagtemperatur: 27
27 °C
Nattemperatur: 9 °C
9 °C
Soltimer pr. dag: 9
9
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 9 mm
9 mm
September
Dagtemperatur: 29
29 °C
Nattemperatur: 13 °C
13 °C
Soltimer pr. dag: 9
9
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 26 mm
26 mm
Oktober
Dagtemperatur: 30
30 °C
Nattemperatur: 16 °C
16 °C
Soltimer pr. dag: 8
8
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 43 mm
43 mm
November
Dagtemperatur: 30
30 °C
Nattemperatur: 18 °C
18 °C
Soltimer pr. dag: 8
8
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 66 mm
66 mm
December
Dagtemperatur: 32
32 °C
Nattemperatur: 20 °C
20 °C
Soltimer pr. dag: 8
8
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 94 mm
94 mm

Kort

Kontakt os
Kontakt NYATI
Ring til os på 70 26 04 07 eller skriv:
Venligst indtast alle påkrævede felter
Venligst indtast en gyldig email
Send

Søg i NYATI

Dette site benytter funktionalitet, som ældre versioner af Internet Explorer ikke understøtter. Du bør derfor skifte eller opgradere din browser.