+45 70 26 04 07
Søg

Sydafrika har genåbnet grænserne

Sydafrika har genåbnet grænserne, så vi nu kan tilbyde at sende gæster til afsted – uden karantæne ved ankomst. Smitten i Sydafrika er under kontrol. Ved afrejse skal du blot medbringe en negativ COVID 19-test, som højst må være 72 timer gammel, når du ankommer til Sydafrika.  

Som ekstra garanti for problemfri hjemrejse, bliver du PCR-testet torsdag på vort testcenter, den betales lokalt (R850,-).

Hvis Sydafrika er orange ved afrejse, har Nyati Safari Lodge, for at sikre vores gæster, ydermere tegnet en forsikring hos Gouda. Udover at være en almindelig rejseforsikring, dækker den også sygdomsomkostninger relateret til COVID 19-pandemien. 

Øget fokus på hygiejne

NYATI Safari Lodge ligger i Limpopo-provinsen, som er det område i Sydafrika, der har været mindst ramt af smitte. Her foregår næsten alle aktiviteter udendørs.

Vi har sammen med personalet i Sydafrika brugt de seneste måneder på at øge vores fokus på hygiejnen og sikkerheden på lodgen, samt sørget for et hav af nye tiltag for at sikre vores gæster mod smitte, så du kan føle dig helt tryg ved at rejse med os igen.

Det betyder bl.a., at der er håndsprit i alle fællesarealer på lodgen, vi sikrer bedre plads mellem bordene på restauranten, vi kører med færre gæster i vores åbne safaribiler og i denne provins er der ingen uroligheder.  

At rejse under en pandemi

Vores direktør Jørgen Nielsen har været i Sydafrika flere gange i de sidste 6 måneder, senest i juni 2021. Han tog afsted dels for at motivere personalet på lodgen og dels for at igen at teste hvordan rejser foregår under COVID 19-pandemien.

Han fortæller at det overalt har været en rigtig positiv oplevelse, hvor alt har fungeret upåklageligt. Der er langt færre passagerer i lufthavnene og på flyene, og der er fuldstændig styr på sikkerheden under hele rejsen.    

Jørgen udtaler: ”Det er en fantastisk tid at rejse i lige nu med langt færre rejsende i lufthavnene. Når du først ankommer til NYATI Safari Lodge, glemmer du næsten alt om corona.

I Limpopo-provinsen er smittetallene meget lave, og risikoen for at blive smittet er derfor også meget mindre end i Danmark. Alle vores medarbejdere er blevet vaccineret, du kan derfor føle dig helt tryg og sikker under opholdet. Samtidig ser vi i øjeblikket rigtig mange dyr på vores safariture, så der er mange gode grunde til at rejse til Sydafrika nu.

Vi glæder os til at byde vores gæster velkommen tilbage til NYATI Safari Lodge.

Indhent tilbud
Kontakt os
Kontakt NYATI
Ring til os på 70 26 04 07 eller skriv:
Venligst indtast alle påkrævede felter
Venligst indtast en gyldig email
Send
Dette site benytter funktionalitet, som ældre versioner af Internet Explorer ikke understøtter. Du bør derfor skifte eller opgradere din browser.