Nyati Safari+45 70 26 04 07
Nyati Safari
Nyati SafariSøg

Nyheder hos Nyati Safari Lodge

Udvikling er vigtig hos Nyati Safari Lodge, hvorfor vi naturligvis har brugt tiden under corona-nedlukningen til at lave forbedringer på lodgen. Lodges ejer, Jørgen Nielsen, har undervejs været i Sydafrika for at holde styr på alle ændringer, og det er der kommet følgende video ud af:

Flere Rhino telte - nu med udendørs brus

Som nævnt i videoen er der blevet flere Rhino telte, så der nu er 5 stk ialt. De gamler er blevet renoveret og der er nu bad både indenfor som udenfor. Vi har lavet følgende lille billedsamling over Rhino teltene, ligesom du kan læse meget mere om dem ved at klikke her. 

Klik på billederne nedenfor for at se hele galleriet...

Olifant Villaer er nyrenoveret

De store Olifants villaer er ligeledes blevet renoveret, og ganske som tidligere er det muligt at leje hele villaen med egen kok, ranger, safaribil m.v. Perfekt til den store familie, firmaudflugt eller måske det nyforelskede par, der skal super forkæles. Du kan se lidt billeder fra Olifant Villa i nedenstående, og læse mere om det helt uovertrufne safariophold her.

Klik på billederne nedenfor for at se hele galleriet...

Opgraderet restaurant

Det er da luksus at sætte sig ind i en nyrenoveret restaurant med skinnende flader alle vegne og indtage et gastronomisk lækkert måltid med lidt god sydafrikansk vin til. Både restaurant, køkken og lagerfaciliteter er blevet opgraderet under corona. Der er iøvrigt også rigtig god plads i selve restauranten.

Klik på billederne nedenfor for at se hele galleriet...

Indhent tilbud

NYATI Safari Video

NYATI Safari Video

Generatorer, kantine & ny gangbro

I løbet af foråret 2021 blev 3 støjsvage generatorer installeret så der nu er garanti for strøm alle døgnets timer.

Der er også blevet bygget ny kantine til alle medarbejderne på Nyati Safari Lodge. Der er 2 kokke ansat udelukkende for at servicere de ansatte på lodgen, og deres fokus er servering af ernæringsrigtig mad, for derigennem at bekæmpe sygdomme. Som resultat er sygemeldinger meget lav på Nyati Safari Lodge.

De gæster der tidligere har besøgt Nyati Safari Lodge er godt bekendt med stedets legendariske gangbro. Alt træ på broen er blevet udskiftet og vi forventer det lækre nye teaktræ holder de næste 20 år. Da vi overtog Nyati Safari´s jorde, løb der vand under broen, men med tiden er den del tørret ind, så broen går blot hen over en lille kløft i dag.

Rejseforedrag

Nyati Safari
Nyati Safari
Kontakt NYATI
Ring til os på 70 26 04 07 eller skriv:
Venligst indtast alle påkrævede felter
Venligst indtast en gyldig email
Send
Kontakt os