Nyati Safari+45 70 26 04 07
Nyati Safari
Nyati SafariSøg

NYATI Safari grupperejse

Fra Kr.22.995,-/pers. v/ 8 pers.
 • Kom på privat luksussafari i verdensklasse i Sydafrikas berømte Kruger National Park og flyv helt til den lokale lufthavn her
 • Bo i jeres egen eksklusive camp direkte ud til Olifants River og Greater Kruger National Park
 • Nyd en kulinarisk safari med privat kok samt alle måltider og lokale drikkevarer inkluderet, også på turene
 • Oplev stort inkluderet safariprogram i åbne safaribiler med privat chauffør/ranger

* Bemærk venligst, at der vil være flytillæg ved afrejse fra Billund eller Aalborg. Alle vores fra-priser er vejledende, og vi tager forbehold for ændringer, fejl, prisstigninger og udsolgte fly.

Rejsen inkluderer

 • Fly fra København/Billund* til lufthavn v/Kruger National Park t/r (afrejse fredag året rundt). Vær opmærksom på, at prisen kan variere i løbet af året, da vi kun benytter rutefly
 • Transfer fra lufthavn til NYATI Safari Lodge t/r
 • 7 overnatninger i fx NYATI Cheetah Camp 5* med plads til op til 14 personer og garanteret eksklusivitet. Hvis I er mere end 14 personer, kan I også leje hele eller dele af NYATI Safari Lodge 4+*
 • Alle måltider tilberedt af privat kok
 • Alt inklusiv, det vil sige alle måltider og drikkevarer er inkluderet:
  • Morgenmad, frokost og 3-retters aftenmenu
  • Udsøgte lokale vine, spiritus, øl, vand samt alkoholfri øl og vin
  • Frisk frugt på forespørgsel hele dagen
  • Bobler og morgenmad i bushen
 • Gallamiddag med show, musik og dans hver fredag på NYATI Safari Lodge
 • Inkluderet safariprogram:
  • "Big 5" safaridag i åbne safaribiler i vores 10.000 ha private del af Greater Kruger National Park
  • "Big 5" sundowner med bushmiddag under stjernerne på Lion King og efterfølgende natsafari
  • Bushvandring med veltillavet bushmorgenmad og mousserende vin på smukt udsigtspunkt midt i bushen
  • Solnedgangssafari i åbne safaribiler, inkl. drinks & snacks fra udsigtspunkt
  • Bushvandringer med professionelle rangere i den storslåede natur
  • 2 daglige game drives (safariture i åbne biler) morgen og eftermiddag
 • Adgang til safarilodgens driving range
 • Adgang til lodgens fitnessrum

Noter venligst, at bushvandringer og solnedgangssafarier kun er mulige i det omfang det øvrige aktivitetsprogram tillader. Ugedagene for de enkelte udflugter/aktiviteter kan variere.

Vil I opleve endnu mere Afrika, kan I kombinere jeres safarieventyr med fx Cape Town, Victoria Falls, Zanzibar, ø-paradiset Mauritius og mange andre rejsemål. Jeres rejse kan altid skræddersyes. Her har vi vist et forslag, og I kan frit vælge at forkorte, forlænge eller sammensætte jeres rejse på en anden måde.

* Bemærk venligst, at der vil være flytillæg ved afrejse fra Billund, Aalborg eller Aarhus. Alle vores fra-priser er vejledende, og vi tager forbehold for ændringer, fejl, prisstigninger og udsolgte fly.

Garanteret eksklusivitet

Er I en gruppe, der ønsker jeres egen private safarioplevelse i luksusklassen, er NYATI Safari Lodge et oplagt valg. Her kan I få eksklusivitet uanset gruppens størrelse på op til 102 personer. Er I fx mellem 8 og 14 personer, kan I få jeres helt private safaricamp - NYATI Cheetah Camp - på 500 m2 med privat kok, chauffør og privat safariprogram i egen bil inkluderet i prisen. I bestemmer selv hvornår og hvor længe, I vil være på tur, og jeres chauffør/ranger gør alt for at opfylde jeres ønsker og behov. 

Er I flere end 14 personer, kan vi lave en opdeling i hele eller dele af NYATI Safari Lodge, så jeres gruppe får eksklusivitet uanset størrelse på op til 78 personer.   

 • Grupper    8 <   14 personer: NYATI Cheetah Camp
 • Grupper  15 <   24 personer: NYATI Main Lodge med 9 River Bungalows og 1 Familie Bungalow
 • Grupper  25 <   66 personer: NYATI Main Lodge & Olifant Camp med 6 private Olifant Villa Suiter
 • Grupper  67 <   78 personer: NYATI Main Lodge, Olifant Camp & Cheetah Camp 

NYATI Cheetah Camp, Olifant Camp og Main Lodge, som udgør NYATI Safari Lodge, ligger kun et par minutters gang fra hinanden, men med tilpas afstand til at kunne sikre en adskilt og privat atmosfære for de grupper, der ønsker eksklusivitet. Kontakt os for at høre mere om mulighederne.

NYATI Cheetah Camp priser 2024

NYATI Cheetah Camp, pr. person ved min. 8 personer i 10 dage /7 nætter
Fra Kr. 22.995,-
NYATI Cheetah Camp, pr. person ved min 8 personer for en ekstra uge
Fra Kr. 11.500,-
Ophold i NYATI Cheetah Camp UDEN FLY pr. person ved min. 8 personer i 7 nætter
Kr. 17.500,-

Se vejledende "Fra priser" på Lodgen i priskalenderen her

Indhent tilbud
NYATI Safari grupperejse
Inkluderet dagsprogram
NYATI Safari grupperejse
Tilvalgsaktiviteter

NYATI Cheetah Camp video

NYATI Cheetah Camp video

NYATI Safari video

NYATI Safari video
Klimatabel
Kort

Inkluderet dagsprogram

Fredag året rundt: Afrejsedag

Dette er dagen, hvor I forventningsfuldt sætter kurs mod Sydafrika til et ophold i jeres egen private bungalow eller villa direkte ud til Olifants River midt i Sydafrikas berømte Greater Kruger National Park. Vi har afrejse alle fredage året rundt, og du rejser ud af København eller Billund om eftermiddagen. Der vil være et enkelt stop undervejs mod Johannesburg, og flyturen til Johannesburg varer ca. 14 timer. Der er 1 times tidsforskel mellem Danmark og Sydafrika om vinteren, men ingen tidsforskel under dansk sommertid, så der bliver serveret aftensmad om bord på flyet, hvorefter I vil kunne sove indtil ankomsten i Johannesburg om morgenen. Der vil også blive serveret morgenmad inden ankomst til Johannesburg.

Lørdag: Ankomst til NYATI Cheetah Camp

Fra Johannesburg går turen videre med indenrigsfly til den lokale lufthavn ved Kruger National Park. Vi flyver vores gæster det sidste stykke (ca. 1 times flyvetur) op til den lokale lufthavn ved Krugerparken. Når du lander her, vil du blive modtaget af en medarbejder fra NYATI Safari Lodge, som er med på køreturen til lodgen. Turen varer ca. 1½ time, og safarioplevelsen starter allerede på vejen. På NYATI Cheetah Camp bydes I velkommen på ægte afrikansk vis med sang og drinks efterfulgt af en dejlig frokost og et lille orienteringsmøde. Ved orienteringsmødet udfyldes en formular med ønsker om ugens aktiviteter. Herefter er der tid til at finde sig til rette i de skønne omgivelser. Nyd fx en drink på jeres private pool terrasse med udsigt til Olifants River og den afrikanske bush inden velkomstmiddagen om aftenen.

Bushvandring, sundowner, bushmiddag & natsafari

Tidlig morgen er der mulighed for at komme på safarivandring på NYATIs jorde med en af vores professionelle rangere. Rangeren fortæller om den lokale flora og fauna. Vi ser mindre dyr og fugle og spor efter de store dyr. I lærer at spore dyrene ved at aflæse deres færden i naturen – fx fodspor, ekskrementer, knækkede grene og andre tegn. Hvis I foretrækker at blive kørt rundt, kan I også vælge at tage på morgensafari i en af vores åbne safaribiler.  

Efter vandreturen er der lækker morgenbuffet på jeres private terrasse og tid til at slappe lidt af. Efter en dejlig frokost på terrassen har I mulighed for at komme på solnedgangssafari. Her kan I være heldige at opleve ”The Big 5”, som er en traditionel jagtbetegnelse for de fem, store og klassiske vilde dyr – elefant, bøffel, løve, leopard og næsehorn. Jeres private ranger guider jer rundt, og hvis I er heldige, kan I se både “The Big 5” og andre vilde dyr på én og samme dag. Turen ender på vores eventyrlige sundowner spot, Lion King, hvor I kan nyde den eksotiske sydafrikanske solnedgang til kolde drinks og snacks, med enestående udsigt over den sydafrikanske bush. Imens dækker jeres private kok op til en ægte sydafrikansk ”braii”, som er en herlig bushmiddag under stjernerne. Kokken tryller lidt ekstra med de delikate, lokale råvarer og har til lejligheden genoplivet den traditionelle potjie (”poike”) gryderet efter den oprindelige NYATI-opskrift, så I kan opleve den ægte smag af Sydafrika. Bemærk: Bushmiddag gennemføres kun når vejrforholdene tillader det, alternativt erstattes den af middag i bomaen eller på Cheetah Campens restaurant.

Herefter kommer I på spændende natsafari gennem bushen i jeres private åbne safaribil, som er udstyret med store projektørlys, så I nemmere kan spotte det vilde dyreliv. Det er en meget stemningsfuld oplevelse at sige ”godnat” til bushen i skumringen, og det er lidt ekstra spændende at jage dyr i tusmørket, hvor også rovdyrene er på jagt.

Morgensafari, eftermiddagssafari & sundowner

Hvis I ikke har set Big 5 endnu, har I endnu engang chancen i dag, hvor der atter er mulighed for at opleve bl.a. bøfler, elefanter og giraffer. Dagen starter med en tidlig morgensafari, hvor jeres ranger i dag vil have fokus på den flora og fauna, I ser overalt på NYATIs jorde og i resten af Krugerparken. I vil høre om de forskellige træer, buske, planter og græs – og ikke mindst om de fugle og dyr, I møder i løbet af morgenen. I vil også blive klogere på årets cyklus i vildtreservatet – både vejrmæssigt men også om den indflydelse regn og tørke har på vildtet her. 

Der bliver tid til at slappe lidt af, inden frokosten serveres på jeres private udsigtsterrasse. Om eftermiddagen kan I igen komme på safaritur og forhåbentlig spotte nogle af de mange vilde dyr. Denne eftermiddag vil jeres ranger fortælle om nogle af de mindre dyr, I også finder i Krugerparken – fx slanger, skorpioner, insekter og termitter samt hvilken betydning de har for de vilde dyr. Safarituren slutter ved vores skønne sundowner-spot nær NYATI Bush Camp, hvor I får serveret en lille forfriskning, mens I nyder den stemningsfulde solnedgang over bushen. Når I kommer hjem til campen mæt af oplevelser efter en fascinerende safaridag, er der hyggelig middag på jeres private terrasse.

Bushvandring med morgenmad & safari ved floden

Indled dagen med en safarivandring i solopgangen, hvor jeres ranger fortæller om stort og småt i naturen. Gåturen ender på et af de skønne udsigtspunkter på NYATIs egne jorde, hvor jeres private kok serverer en veltillavet morgenmad med mousserende vin her midt i bushen under akacietræer med skøn udsigt til det vilde dyreliv. Der er mulighed for at blive kørt herud, hvis I ikke kan eller ønsker at deltage i morgenens bushvandring, men ikke vil gå glip af den storslåede morgenmad i det fri. Efter morgenmaden ude i bushen kører jeres ranger en lille safari på vej tilbage til campen, hvis I ikke skal direkte videre ud på en af vores tilvalgsaktiviteter.

Efter morgenens oplevelser trænger I måske til at slappe lidt af ved poolen eller i hængekøjen på jeres private terrasse indtil der serveres en dejlig frokost på jeres private udsigtsterrasse. Om eftermiddagen kan I komme på stemningsfuld solnedgangssafari langs Olifant-floden, hvor jeres private ranger vil have fokus på de 3 store dyr, som man ofte ser langs med floden: Flodheste, nilkrokodiller og hvis I er heldige også det sorte næsehorn, som kan være svært at finde. I kører i jeres egen private åbne safarijeep, så I kan nyde udsigten over floden undervejs, inden dyrene går til ro og mørket sænker sig over det storslåede landskab. Om aftenen er der igen dejlig middag på jeres private terrasse.

Heldagstur til Kruger National Park

Tag på safari i den statslige del af Kruger National Park. Den nu over 100 år gamle park er med sin store variation af dyr og natur en af verdens bedste safariparker og er ganske enkelt et af de allerbedste steder at se de vilde dyr i deres naturlige miljø. Den statslige del af Krugerparken er omkring 2/3 af Jyllands størrelse. Parken er 350 km lang og ca. 65 km bred. Vejene gennem nationalparken er gode, og mange dyr er efterhånden så vant til selskab af de underlige firhjulede væsener, så du kan komme tæt på dem. Her er ikke færre end 147 dyrearter, 507 fugle, 34 amfibier, 116 krybdyr, 1980 plante- og træarter og rigtigt gode chancer for at opleve ”The Big 5”, som er løven, leoparden, elefanten, næsehornet og bøflen.

Der er afgang tidligt om morgenen, og du spiser morgenmad i det fri, mens solen glider op over horisonten og blænder op for det mageløse landskab. Under vejs spiser vi frokost i en af parkens indhegnede camps.

OBS Er inkluderet på rejser til og med 30. august 2024. Derefter er det en tilvalgstur.

Fuglesafari, eftermiddagssafari & sundowner

Denne morgen kan I tage på morgensafari i jeres private åbne safaribil, hvor jeres ranger i dag primært vil fokusere på fuglelivet i Krugerparken. Turen går forbi Hippo-søen og ned langs floden, hvor der er bedst muligheder for at spotte nogle af de mange farvestrålende fugle. Men der er selvfølgelig også gode muligheder for at se flere af de vilde dyr, og hvem ved - måske er det denne morgen, I lige spotter næsehornet eller leoparden?

Herefter kan I nyde en dejlig frokost på jeres private terrasse med udsigt over Olifants River og slappe af ved poolen, inden der sidst på dagen er solnedgangssafari. Her kan I igen være heldige at opleve “Big 5” udover antiloper, zebraer, vortesvin, giraffer og gnuer i skumringen. På vej hjem gøres der holdt ved et af vores smukke udsigtspunkter på NYATIs jorde, hvor I kan nyde et glas vin eller en sodavand, mens I ser solen gå ned bag Drakensbjergene. Om aftenen dækkes et smukt bord på jeres private terrasse, hvor jeres private kok serverer en lækker menu.

Morgensafari, sundowner & afskedsmiddag

I den tidlige morgen kører vi ud på endnu en safari på NYATI’s egne jorde. Dermed er der endnu en chance for at opleve Big 5.

Når vi er tilbage på Nyati Safari Lodge serveres morgenmad.

Fredag frister vi dig også med en sidste solnedgangssafari, hvor vi gør holdt ved vores smukke udsigtspunkt Elephant Hill. Her kan du nyde en forfriskning til solnedgangen over Olifants River og Hippo-søen. Det er en magisk oplevelse at tage afsked med den sydafrikanske bush en sidste gang. Herefter er der afskedsmiddag ved smukt dækkede borde på den overdækkede terrasse med udsigt til Olifants River

Lørdag: Afrejse - eller fridag & tilvalg

Lørdagen er til fri disposition, hvis I har valgt et 17-dages safarifophold. I kan slappe af og nyde livet i Cheetah-campen. Hvis I har valgt en 10-dages ferie eller en kombinationsrejse, hvor I skal videre til f.eks. Mauritius, Zanzibar, Victoria Falls eller Kapprovinsen, er lørdag afrejsedag. Jeres ranger står til rådighed på campen frem til afrejse, hvis I har nogle spørgsmål om de oplevelser, I har haft i løbet af ugen.

Efter morgenmaden bliver I kørt til den lokale lufthavn, og herfra går turen videre med indenrigsfly til Johannesburg. Afhængig af de aktuelle flyforbindelser til Europa eller jeres næste destination skal I påregne en del ventetid i Johannesburg, men I kan glæde jer over, at det er en dejlig lufthavn med gode spise- og shopping muligheder. I kan også vælge at gøre brug af ventetiden til at tage på tur i Johannesburg, hvor I fx kan opleve det afrikanske township Soweto, som spillede en stor rolle i opgøret med apartheid. Bemærk venligst at det vil afhænge af jeres flyrejsetider, om der er tid til denne udflugt. Denne udflugt bookes igennem vores salgskontor i Danmark.

Søndag: Ankomst til Danmark

I tilbringer igen natten med at flyve, så I kan sove på turen. Der serveres både aftensmad og morgenmad om bord på flyet, og I har en enkelt mellemlanding undervejs, før I lander i Danmark ca. midt på dagen.

Bemærk venligst at ugedagene for de enkelte aktiviteter på Nyati Safari Lodge kan variere grundet vejrforhold.

Det er f.eks. vanskeligt at opleve den smukke afrikanske stjernehimmel i overskyet vejr. Så flyttes aktiviteten til en aften det passer bedre.

Tilvalgsaktiviteter

Flodsafari & game drive

Der er afgang til den inddæmmede del af Olifants Floden, med ankomst ca. midt på dagen.

Her begynder en vidunderlig sejltur i roligt tempo på en lille flodpram gennem Krugerparken. Langs bredderne vil du opleve nogle af de mange dyrearter, der trives ved floden. Vand er et naturligt trækplaster for dyr, så her ses et væld af fugle og masser af både små og store dyr, der slukker tørsten, mens du kan se dovne flodheste og lurende krokodiller i vandet. Her serveres frokost om bord på båden, hvor du kan sidde og nyde bushens lyde og den smukke udsigt til det vilde dyreliv.

Efter bådturen venter endnu et safarieventyr. Du bliver hentet i en af NYATI´s åbne safaribiler, og kommer på en stemningsfuld solnedgangssafari gennem Greater Kruger National Park med god mulighed for at se "Big 5". Safarioplevelserne rundes af på et af NYATI´s smukke sundowner-spots, hvor du kan nyde solnedgangen over den sydafrikanske bush til kølige drinks og lidt snacks, inden turen går tilbage til lodgen.

Noter venligst at aktiviteten er vejr afhængig. Frokost er inkluderet. Afgang fra lodgen formiddag, retur lige efter solnedgang. Minimum 4 deltagere.

Pris pr. person ZAR 1.500,-

Pris er vejledende og kan ændres med kort varsel

Center for truede dyrearter

Sydafrikanerne gør meget for at beskytte og bevare den vilde dyrebestand, og Moholoholo Rehabiliteringscenter er kendt verden over som en af pionererne indenfor bevarelse af truede dyrearter.

Her vil du opleve, hvor meget der gøres for rehabilitering og genudsættelse af truede, forældreløse og skadede vilde dyr.

De dyr der har været for skadede til genudsætning, lever på Moholoholo centerets område, ligesom centeret forsker i dyreadfærd, med specielt fokus på gribbe, idet ganske mange af denne art bringes til centeret med tegn på forgiftning. Ydermere forskes i leopardernes territorielle vandringsmønster, og udstyres i visse tilfælde med et GPS halsbånd.

Den lette vandretur rundt på centeret tager ca. 1,5 time, og her vil du opleve, hvor meget der gøres for at beskytte det sydafrikanske dyreliv. Der vil være rig mulighed for at tage billeder undervejs, ligesom vi anbefaler du kigger ind i butikken.

Centerets formål er at øge opmærksomheden overfor de miljømæssige ændringer, ikke blot i Sydafrika men overalt i verden. Minimum 4 deltagere.

Pris per person ZAR 1.000,-

Pris er vejledende og kan ændres med kort varsel

Luftballon

At svæve lydløst hen over landskabet er en magisk oplevelse. Jeres luftballon afgår ved solopgang og du flyver hen, hvor vinden bærer dig, f.eks. hen over Blyde River, mango plantager og tyndt befolkede områder med udsigt til Drakensbjergene og den sydafrikanske bush. Mousserende vin og snacks vil blive serveret efter turen, og tilbage på lodgen venter jer en stor morgenmad.

Der bliver arrangeret ture om morgenen, når den lokale ballonskipper vurderer, at det er ”ballon vejr”, og det vides oftest først aftenen i forvejen, da aktiviteten er stærkt vejr afhængig. Minimum 4 deltagere.

Pris per person ZAR 5.800,-

Pris er vejledende og kan ændres med kort varsel

Quad bike safari

En fantastisk og anderledes form for safari, hvor naturen og de vilde dyr sætter agendaen. Oplev den sydafrikanske bush væk fra alfarvej på quadbike, på dansk også kaldet “ATV”, som er en firehjulet motorcykel særligt egnet til offroad kørsel.

En sjov aktivitet for familien og for alle der ønsker at gribe endnu en chance for at komme tæt på den vilde natur og få pulsen lidt op.

Gæster køres ca. et kvarter op i terrænet, hvorfra turene tager deres udgangspunkt under ledelse af en lokal guide. Turene afgår om morgenen efter morgenmaden og sen eftermiddag og varer ca. 1,5 time (2 timer inkl. transfer til og fra lodgen).

Min. 4 deltagere. Ingen erfaring kræves.

Børn skal være fyldt 12 år for at køre alene. Børn under 12 år på en ATW med en voksen ½ pris.

Pris per person: ZAR 1.200,-

Pris er vejledende og kan ændres med kort varsel

Kulturoplevelse i lokal landsby

Sydafrika er et land med store kontraster. På den ene side et moderne land med velfungerende økonomi og infrastruktur – og på den anden side det oprindelige og autentiske Afrika. En rigtig god måde at få indblik i den lokale kultur og tradition er et besøg i en lokal landsby, et såkaldt township.

Hvis det ikke er skoleferie/fridag, ser du byens skole for de helt små børn, du kommer hjem til en lokal familie, og du besøger byens heksedoktor. Der er mulighed for at smage lokale specialiteter på turen. Tilbage på NYATI Safari Lodge venter frokosten. Minimum 4 deltagere.

Pris pr. person ZAR 1.400,-

Pris er vejledende og kan ændres med kort varsel

Heldagstur til Drakensbjergene

Der er afgang fra lodgen tidlig morgen mod de storslåede Drakensbjerge, og forude venter en hel dag med eventyrlige naturoplevelser. Turen til Drakensbjergene følger den berømte Panoramarute langs den 60 km lange Blyde River Canyon - også kendt som Sydafrikas Grand Canyon. Drakensbjergene er godt 2.000 meter høje og ligger i naboprovinsen Mpumalanga. På vejen gøres holdt ved flere udsigtspunkter, så du har optimale muligheder for at nyde magien her. Ruten går langs eukalyptus- og nåletræsbeklædte bjergskråninger, hvor masser af brusende vandfald har deres udspring. Du besøger tre af de største seværdigheder i Sydafrika: Bourke’s Luck Potholes med de dybe kløfter, der får dig til at snappe efter vejret og hæve kameraet. The Three Rondavels, som er tre runde bjergtoppe, der ligner en kæmpeudgave af de traditionelle, runde, stråtækte afrikanske hytter beliggende på kanten af turens højdepunkt Blyde River Canyon, hvor der er stop ved Gods Window. Der er også et stop ved Lisbon vandfaldet. Undervejs på turen får vi en rustik original sydafrikansk frokost. Du er tilbage på lodgen sidst på eftermiddagen.

Frokost er inkluderet i turen. Afgang fra lodgen tidlig morgen, lige efter morgenmad.
Minimum 4 deltagere.

Pris per person ZAR 2.600,-

Pris er vejledende og kan ændres med kort varsel

Heldagstur til Kruger National Park

Tag på safari i den offentlige del af Kruger National Park. Den nu over 100 år gamle park er med sin store variation af dyr og natur en af verdens bedste safariparker og er ganske enkelt et af de allerbedste steder at se de vilde dyr i deres naturlige miljø. Den offentlige del af Krugerparken er omkring 2/3 af Jyllands størrelse. Parken er 350 km lang og ca. 65 km bred. Vejene gennem nationalparken er gode, og mange dyr er efterhånden så vant til selskab af de underlige firhjulede væsener, så du kan komme tæt på dem. Her er ikke færre end 147 dyrearter, 507 fugle, 34 amfibier, 116 krybdyr, 1980 plante- og træarter og rigtigt gode chancer for at opleve ”The Big 5”, som er løven, leoparden, elefanten, næsehornet og bøflen.

Der er afgang tidligt om morgenen, og du spiser morgenmad i det fri, mens solen glider op over horisonten og blænder op for det mageløse landskab. Under vejs spiser vi frokost i en af parkens indhegnede camps.

Minimum 4 deltagere.

Pris per person ZAR 3.200,- (hvis det ikke er inkl i din rejse)

Pris er vejledende og kan ændres med kort varsel

Bemærk venligst at der er begrænsede antal pladser på tilvalgsaktiviteterne.

Klimatabel NYATI, Kruger National Park

Dagtemperatur
Nattemperatur
Soltimer pr. dag
Nedbør (gennemsnit pr. måned)
Januar
Dagtemperatur: 32
32
Nattemperatur: 21
21
Soltimer pr. dag: 8
8
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 93
93
Februar
Dagtemperatur: 32
32
Nattemperatur: 20
20
Soltimer pr. dag: 8
8
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 93
93
Marts
Dagtemperatur: 31
31
Nattemperatur: 19
19
Soltimer pr. dag: 8
8
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 68
68
April
Dagtemperatur: 29
29
Nattemperatur: 16
16
Soltimer pr. dag: 8
8
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 37
37
Maj
Dagtemperatur: 28
28
Nattemperatur: 11
11
Soltimer pr. dag: 9
9
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 14
14
Juni
Dagtemperatur: 26
26
Nattemperatur: 6
6
Soltimer pr. dag: 9
9
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 11
11
Juli
Dagtemperatur: 26
26
Nattemperatur: 7
7
Soltimer pr. dag: 9
9
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 12
12
August
Dagtemperatur: 27
27
Nattemperatur: 9
9
Soltimer pr. dag: 9
9
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 9
9
September
Dagtemperatur: 29
29
Nattemperatur: 13
13
Soltimer pr. dag: 9
9
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 26
26
Oktober
Dagtemperatur: 30
30
Nattemperatur: 16
16
Soltimer pr. dag: 8
8
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 43
43
November
Dagtemperatur: 30
30
Nattemperatur: 18
18
Soltimer pr. dag: 8
8
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 66
66
December
Dagtemperatur: 32
32
Nattemperatur: 20
20
Soltimer pr. dag: 8
8
Nedbør (gennemsnit pr. måned): 94
94

Kort

Rejseforedrag

Nyati Safari
Nyati Safari
Kontakt NYATI
Ring til os på 70 26 04 07 eller skriv:
Venligst indtast alle påkrævede felter
Venligst indtast en gyldig email
Send
Kontakt os