+45 70 26 04 07
Søg

Sikkerhed og tryghed i Afrika

Når du rejser med NYATI Safari til Sydafrika, er sikkerheden en af vores højeste prioriteter. Det er utrolig vigtigt for os som ansvarlig rejsearrangør at sikre vores gæster under hele rejsen. Derfor benytter vi kun de bedste og mest professionelle samarbejdspartnere på alle vores rejsemål. Desuden har vi stor fokus på sundhed og hygiejne – både under dit ophold i Afrika og på selve rejsen. Vi anvender nemlig kun de store flyselskaber, der har installeret nye luftfiltre, som sikrer en kontinuerlig strøm af frisk luft i kabinen under hele rejsen. Når du ankommer til lufthavnen i Hoedspruit, sørger vi for sikker transport direkte videre til NYATI Safari Lodge.

Hygiejne og sundhed på NYATI Safari Lodge

På NYATI Safari Lodge har vi valgt at følge de danske myndigheders råd og vejledning i forbindelse med corona-epidemien, så du kan føle dig tryg under opholdet. Det betyder bl.a., at vi har opstillet håndsprit på alle fællesområder i restauranten, baren, loungeområdet, safaributikken og vores spa. Vi sørger for, at du kan holde god afstand til andre på vores safariture. Vi kører kun i åbne safaribiler og vi sprayer og rengør alle biler samt restauranten grundigt hver dag.

Desuden har vi lavet god plads mellem bordene i restauranten, så man ikke sidder for tæt. Middagene serveres under åben himmel i vores boma, på vores bushmiddag på Lion King eller i vores udendørs overdækkede restaurant med åbne sider. Du opholder dig derfor udendørs det meste af tiden, når du ikke er i din bungalow, villa eller telt. 

Akutberedskab og medicinsk assistance

Vi har naturligvis også et akutberedskab på NYATI Safari Lodge. Vi samarbejder med Africa Safe-T, som er en af de førende udbydere af nødberedskab og medicinsk assistance i Sydafrika. Derudover er alle lodgens rangere og dele af det øvrige personale trænet og uddannet i at yde førstehjælp, ligesom der findes medicin og medicinsk udstyr til at behandle mindre skader. Skulle en af vores gæster føle dårlig tilpas, har vi også mulighed for at teste vedkommende for f.eks. virus. Desuden har personalet døgnet rundt mulighed for at kontakte en læge, som kan assistere med yderligere behandling og evt. sende en ambulance eller lægehelikopter, hvis der skulle indtræffe en alvorlig hændelse.

Rejs trygt og sikkert til det sydlige Afrika

Uanset hvor i Afrika du rejser med os, kan du føle dig sikker, hvis du skulle få brug for lægehjælp, da vi udelukkende benytter private klinikker og hospitaler af højeste standard. På NYATI Safari Lodge har vi et samarbejde med privatklinikkerne Tzaneen i Wolkberg og Mediclinic i Nelspruit samt privathospitalet Kiaat i Nelspruit, som vi kan sende vores gæster til døgnet rundt. De er alle blandt de bedste i Sydafrika. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen til en både tryg og sikker rejse med NYATI Safari til det sydlige Afrika.

Indhent tilbud

NYATI Safari Video

Rejseforedrag

15. august kl. 18:00
Orgelfabrikken
Lyngby Hovedgade 102
2800 Lyngby
13. september kl. 18:00
Orgelfabrikken
Lyngby Hovedgade 102
2800 Lyngby
5. oktober kl. 18:00
Orgelfabrikken
Lyngby Hovedgade 102
2800 Lyngby
17. oktober kl. 19:00
Sabro Kro
Viborgvej 780
8471 Sabro/ Aarhus
18. oktober kl. 19:00
DGI Huset
Willy Sørensens Plads 5
7100 Vejle
24. oktober kl. 19:00
Folkekirkens Hus
Gammel Torv 4
9000 Aalborg
7. november kl. 18:00
Orgelfabrikken
Lyngby Hovedgade 102
2800 Lyngby
Åben for tilmelding
14. november kl. 19:00
Dalum Landbrugsskole
Landbrugsvej 65
5260 Odense S
Kontakt os
Kontakt NYATI
Ring til os på 70 26 04 07 eller skriv:
Venligst indtast alle påkrævede felter
Venligst indtast en gyldig email
Send
Dette site benytter funktionalitet, som ældre versioner af Internet Explorer ikke understøtter. Du bør derfor skifte eller opgradere din browser.