+45 70 26 04 07
Søg

Sikkerhed og tryghed i Afrika

Når du rejser med NYATI Safari til Sydafrika, er sikkerheden en af vores højeste prioriteter. Det er utrolig vigtigt for os som ansvarlig rejsearrangør at sikre vores gæster under hele rejsen. Derfor benytter vi kun de bedste og mest professionelle samarbejdspartnere på alle vores rejsemål. Desuden har vi stor fokus på sundhed og hygiejne – både under dit ophold i Afrika og på selve rejsen. Vi anvender nemlig kun de store flyselskaber, der har installeret nye luftfiltre, som sikrer en kontinuerlig strøm af frisk luft i kabinen under hele rejsen. Som noget nyt bliver man nu også testet for virus inden afrejse, og på alle flyvninger er det obligatorisk at bære mundbind for at minimere risikoen for smitte ombord. Når du ankommer til lufthavnen i Hoedspruit, sørger vi for sikker transport direkte videre til NYATI Safari Lodge.

Hygiejne og sundhed på NYATI Safari Lodge

På NYATI Safari Lodge har vi valgt at følge de danske myndigheders råd og vejledning i forbindelse med corona-epidemien, så du kan føle dig tryg under opholdet. Det betyder bl.a., at vi har opstillet håndsprit på alle fællesområder i restauranten, baren, loungeområdet, safaributikken og vores spa. Vi sørger for, at du kan holde god afstand til andre på vores safariture. Vi kører kun i åbne safaribiler og vi sprayer og rengør alle biler samt restauranten grundigt hver dag.

Desuden har vi lavet god plads mellem bordene i restauranten, så man ikke sidder for tæt. Middagene serveres under åben himmel i vores boma, på vores bushmiddag på Lion King eller i vores udendørs overdækkede restaurant med åbne sider. Du opholder dig derfor udendørs det meste af tiden, når du ikke er i din bungalow, villa eller telt. 

Størstedelen af aktiviteterne er udendørs, og vi har mange tiltag, der skal være med til at sikre vores gæster. Blandt andet er alle medarbejdere i NYATI Safari vaccinerede. Alle de medarbejdere, som er i kontakt med vores gæster eller den mad vi serverer, bærer masker eller visirer af sikkerhedshensyn.

Akutberedskab og medicinsk assistance

Vi har naturligvis også et akutberedskab på NYATI Safari Lodge. Vi samarbejder med Africa Safe-T, som er en af de førende udbydere af nødberedskab og medicinsk assistance i Sydafrika. Derudover er alle lodgens rangere og dele af det øvrige personale trænet og uddannet i at yde førstehjælp, ligesom der findes medicin og medicinsk udstyr til at behandle mindre skader. Vi har indrettet et minihospital på lodgen og har en sygeplejerske fast tilknyttet. Alle vores medarbejdere bliver screenet hver dag, og skulle en af vores gæster føle ubehag, har vi også mulighed for at teste vedkommende for virus. Desuden har personalet døgnet rundt mulighed for at kontakte en læge, som kan assistere med yderligere behandling og evt. sende en ambulance eller lægehelikopter, hvis der skulle indtræffe en alvorlig hændelse.

Rejs trygt og sikkert til det sydlige Afrika

Uanset hvor i Afrika du rejser med os, kan du føle dig sikker, hvis du skulle få brug for lægehjælp, da vi udelukkende benytter private klinikker og hospitaler af højeste standard. På NYATI Safari Lodge har vi et samarbejde med privatklinikkerne Tzaneen i Wolkberg og Mediclinic i Nelspruit samt privathospitalet Kiaat i Nelspruit, som vi kan sende vores gæster til døgnet rundt. De er alle blandt de bedste i Sydafrika. Skal din safarirejse afsluttes på et af vores andre rejsemål, har vi sikret os, at der også findes gode privathospitaler i nærheden af de hoteller, vi anvender her. Det gælder både i Cape Town, på Mauritius samt i Stone Town på Zanzibar. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen til en både tryg og sikker rejse med NYATI Safari til det sydlige Afrika.

Indhent tilbud
Kontakt os
Kontakt NYATI
Ring til os på 70 26 04 07 eller skriv:
Venligst indtast alle påkrævede felter
Venligst indtast en gyldig email
Send
Dette site benytter funktionalitet, som ældre versioner af Internet Explorer ikke understøtter. Du bør derfor skifte eller opgradere din browser.