+45 70 26 04 07
Søg

Gratis Rejseforedrag

Drømmer du om at følge i Karen Blixens fodspor og opleve dit helt eget safarieventyr i Afrika? Så kom og hør vores spændende foredrag om vores luksuslodges i Sydafrika, herunder NYATI Safari Lodge og NYATI Cheetah Camp og vores mange øvrige rejsemål rundt i det sydlige Afrika. Vi viser billeder og fortæller om vores egne lodges, om både program og ophold, så du vil blive hensat til sydlige himmelstrøg. Tag en snak med vores rejsekonsulenter og hør vores forslag til kombinationsrejser. Fx kan du kombinere dit safarieventyr med nogle dage i Cape Town, Vinlandet, Garden Route, Johannesburg, Victoria Falls, Dubai, Zanzibar eller strandparadiset Mauritius. 

NYATI Safari foredrag afholdes første tirsdag i hver måned kl. 18.00

Vi holder gratis rejseforedrag første tirsdag i hver måned på Asminderød Kro i Fredensborg. Der er gode parkeringsmuligheder ved kroen, hvis du kommer i bil. Efter foredraget har du mulighed for at blive og spise middag på Asminderød Kro, hvor der serveres stegt flæsk ad libitum eller smørstegt rødspætte (middagen betales direkte til kroen).

NYATI Safari foredrag med middag første tirsdag i maj og november

To gange om året kombinerer vi vores rejseforedrag med et mere eksklusivt arrangement på Asminderød Kro. På disse aftener vil du blive forkælet med lækker mad, vin og rejseinspiration. Her vil stifter af NYATI Safari, Jørgen Nielsen, byde velkommen, og herefter vil der være rejseforedrag af NYATIs personale efterfulgt af middag med kulinariske oplevelser. Prisen for arrangementet er 345 kr./pers. for 2-retters middag med vin ad libitum samt kaffe og rejseforedrag. Tilmelding og betaling på Asminderød Kros hjemmeside. OBS: Pga. Covid-19 er arrangementet i november 2020 aflyst. Hold øje med ny dato for 2021 her på hjemmesiden.

Med jævne mellemrum kommer vi også rundt og holder rejseforedrag andre steder i Danmark. Hold øje med vores hjemmeside for aktuelle datoer og byer.

Deltagelse i alle NYATI Safari foredrag er gratis, men tilmelding er nødvendig, da pladserne er begrænsede. Oplys venligst navn, antal deltagere, e-mail samt telefonnummer i dagtimerne.

Kommende foredrag

2. november kl. 18:00
Asminderød Kro
Asminderødgade 53
3480 Fredensborg
7. december kl. 18:00
Asminderød Kro
Asminderødgade 53
3480 Fredensborg
4. januar kl. 18:00
Asminderød Kro
Asminderødgade 53
3480 Fredensborg

Få en smagsprøve på et rejseforedrag her

I ovenstående video har vi efter bedste evne genskabt, hvordan et af vores populære rejseforedrag foregår, og hvad du f.eks. får at vide. 

Vi anbefaler dog altid at komme til et af vores rejseforedrag, idet du der får endnu mere viden når du eller andre deltage får svar på spørgsmål undervejs.

Kontakt os
Kontakt NYATI
Ring til os på 70 26 04 07 eller skriv:
Venligst indtast alle påkrævede felter
Venligst indtast en gyldig email
Send
Dette site benytter funktionalitet, som ældre versioner af Internet Explorer ikke understøtter. Du bør derfor skifte eller opgradere din browser.