+45 70 26 04 07
Søg

Gratis rejseforedrag

Drømmer du om at følge i Karen Blixens fodspor og opleve dit helt eget safarieventyr i Afrika? Så kom og hør vores spændende foredrag om vores luksuslodges i Sydafrika, herunder NYATI Safari Lodge og NYATI Cheetah Camp og vores mange øvrige rejsemål rundt i det sydlige Afrika. Vi fortæller i levende billeder om vores egne lodges, om både program og ophold, så du vil blive hensat til sydlige himmelstrøg. Tag en snak med vores rejsekonsulenter og hør vores forslag til kombinationsrejser. Fx kan du kombinere dit safarieventyr med nogle dage i Cape Town, Vinlandet, Garden Route, Johannesburg, Victoria Falls, Dubai, Zanzibar eller strandparadiset Mauritius. 

NYATI Safari foredrag afholdes første tirsdag i hver måned kl. 18.00

Rejseforedragene finder sted første tirsdag i hver måned på Asminderød Kro i Fredensborg. Der er gode parkeringsmuligheder ved kroen, hvis du kommer i bil. Efter foredraget har du mulighed for at blive og spise middag på Asminderød Kro, hvor der serveres stegt flæsk ad libitum eller smørstegt rødspætte (middagen betales direkte til kroen).

Et par gange om året kommer vi også rundt og holder rejseforedrag andre steder i Danmark. Hold øje med vores hjemmeside for aktuelle datoer og byer.

Deltagelse i alle NYATI Safari foredrag er gratis, men tilmelding er nødvendig, da pladserne er begrænsede. Oplys venligst navn, antal deltagere, e-mail samt telefonnummer i dagtimerne.

Kommende foredrag

4. februar kl. 18:00
Asminderød Kro
Asminderødgade 53
3480 Fredensborg
3. marts kl. 18:00
Asminderød Kro
Asminderødgade 53
3480 Fredensborg
7. april kl. 18:00
Asminderød Kro
Asminderødgade 53
3480 Fredensborg
Kontakt os
Kontakt NYATI
Ring til os på 70 26 04 07 eller skriv:
Venligst indtast alle påkrævede felter
Venligst indtast en gyldig email
Send
Dette site benytter funktionalitet, som ældre versioner af Internet Explorer ikke understøtter. Du bør derfor skifte eller opgradere din browser.