+45 70 26 04 07
Søg

Gratis rejseforedrag

Drømmer du om at følge i Karen Blixens fodspor og opleve dit helt eget safarieventyr i Afrika? Kom og hør vores spændende foredrag om vores luksuslodges i Sydafrika, herunder NYATI Safari Lodge og NYATI Cheetah Camp og vores mange øvrige rejsemål rundt i det sydlige Afrika. Vi fortæller i levende billeder om vores egne lodges, om både program og ophold, så du vil blive hensat til sydlige himmelstrøg. Tag en snak med vores rejsekonsulenter og hør vores forslag til kombinationsrejser. Fx kan du kombinere dit safarieventyr med nogle dage i Cape Town, Vinlandet, Garden Route, Johannesburg, Victoria Falls, Zanzibar eller strandparadiset Mauritius. 

NYATI Safari foredrag afholdes første tirsdag i hver måned kl. 18

Foredragene finder sted første tirsdag i hver måned. Noter venligst at foredragene ikke afholdes på vores adresse, men i bygningen skråt overfor på Bregnerødvej 133, 3460 Birkerød. Der er gode parkeringsmuligheder foran bygningen, hvis du kommer i bil. Deltagelse i alle NYATI Safari foredrag er gratis, men tilmelding er nødvendig, da pladserne er begrænsede. Oplys venligst navn, antal deltagere, e-mail samt telefonnummer i dagtimerne.

På forespørgsel kan vi også tilbyde at holde rejseforedrag andre steder rundt om i Danmark. Kan du samle nogle stykker, som vil høre om vores safarirejser, vil vi forsøge at finde et sted i nærheden af dig på en udvalgt dato.

Vi gør opmærksom på, at foredraget er et inspirationsmøde for rejsende, som overvejer at tage på safari i Sydafrika, og som gerne vil høre mere om vores lodges. Har du allerede købt en rejse, vil foredraget derfor ikke være så relevant. Vi henviser i stedet til vores kontor i Birkerød, hvor vi gerne svarer på dine spørgsmål i forbindelse med din rejse.

Kommende foredrag

24. oktober kl. 18:00
Hotel Scheelsminde
Scheelsmindevej 35
9200 Aalborg SV
20. november kl. 18:00
Restaurant PASFALL
Brandts Passage 31
5000 Odense
3. december kl. 18:00
Bregnerødvej 133
3460 Birkerød
Kontakt os
Kontakt NYATI
Ring til os på 70 26 04 07 eller skriv:
Venligst indtast alle påkrævede felter
Venligst indtast en gyldig email
Send
Dette site benytter funktionalitet, som ældre versioner af Internet Explorer ikke understøtter. Du bør derfor skifte eller opgradere din browser.