Nyati Safari+45 70 26 04 07
Nyati Safari
Nyati SafariSøg

Radisson Blu Waterfront

Nyd udsigten over det smukke Atlanterhav fra hotellets private havnefront, mens du nyder en stille drink efter dagens shopping oplevelser i den pulserende storby.

Radisson Blu Waterfront er beliggende i gåafstand til byens centrum hvor du finder uovertruffen shopping samt kulturelle begivenheder. Hotellet tilbyder også en gratis shuttlebus til Victoria & Alfred Waterfront; et livligt område med gode restauranter, oplevelser og mere shopping.

Skal der slappes af efter dagens sightseeing anbefaler vi et besøg i hotellets spa-afdeling, hvor enhver form for stress hurtigt forsvinder fra kroppen. Hotellets restaurant byder på en imponerende udsigt over vandet, og tilbyder både lokale som internationale retter på menukortet.

Dyp gerne kroppen i den store udendørs swimmingpool med udsigt over havet, inden turen går op på et af de rummelige værelser i nautisk decor.

Der er mange måder at nyde Cape Town på, fra at udforske det imponerende dyreliv til en vandretur på Table Mountain, hvor du kan opleve en enestående udsigt, byen er fyldt med uendelige turistattraktioner, strande og vinlandskaber. Slut dagen på en af de mange trendy restauranter eller barer i byen, og mød den venlige lokalbefolkning.

Faciliteter

Det lækre Radisson Blu Waterfront byder på førsteklasses restaurant & bar, Spa afdeling, swimmingpool med udsigt over Atlanterhavet samt fitness center.

Standardfaciliteter på alle std. værelser:

 • Gratis wi-fi
 • Skrivebord
 • TV
 • Pengeskab
 • Aircondition
 • Strygejern
 • Kaffe/te faciliteter
 • Føntørrer
 • Badekar

Standardfaciliteter på hotellet:

 • Bar
 • Restaurant
 • Spa
 • Swimmingpool
 • Fittness room
 • Løbe stier i området
 • 24 timers reception
 • Mødefaciliteter
 • Mulighed for babyseng
 • Mulighed for tøjrens
 • Handikap faciliteter

Cape Town

Kombiner dit NYATI safarieventyr med et par dage i Cape Town, en af verdens absolut smukkeste storbyer. Her på sydspidsen af kontinentet er du omkranset af Atlanterhavet og Det Indiske Ocean, mens Taffelbjergets silhuet danner bagtæppe. Bo lige ved den eftertragtede V&A Waterfront, hvorfra du kan udforske den livlige havnefront og Kapprovinsens største seværdigheder såsom Kap Det Gode Håb, Mandelas fængselsø, en af Afrikas eneste pingvinkolonier og Sydafrikas idylliske vinland.

Cape Town & Garden Route

Kombiner dit NYATI safarieventyr med et par dage i skønne Cape Town, en af verdens absolut smukkeste storbyer, hvor du bor tæt ved den eftertragtede V&A Waterfront. Herfra kan du udforske Kapprovinsens største seværdigheder såsom Kap Det Gode Håb, Mandelas fængselsø, Table Mountain og det idylliske vinland. 

Tag herefter på tur langs en af verdens smukkeste kystlinjer The Garden Route, som med rette kan kaldes Sydafrikas have. Garden Route strækker sig oprindeligt over 200 km, helt nøjagtigt fra Heidelberg til Storms River, men for mange er det i dag strækningen på ca. 800 km fra Cape Town til Port Elizabeth. Her på sydspidsen af Afrika kan du opleve et sandt naturparadis på køretur gennem det frodige og frugtbare landskab, hvor små hyggelige byer, landsteder og dejlige strande, ligger side om side med nationalparker, laguner og søer. Det er Afrikas bud på Middelhavsstemning i storslået natur med strejf fra den gamle kolonitid. Vi har udvalgt det skønne Knysna-område som udgangspunkt for opholdet ved Garden Route. Her kan du nyde den smukke lagune i idylliske omgivelser og tage på udflugt til strudsefarme, Mossel Bay og de imponerende Tsitsikammaskove.

Cape Town & Plettenberg Bay

Nyd et par dejlige dage i en af verdens smukkeste storbyer, Cape Town. Her venter mange skønne oplevelser som f.eks. ture til vinlandet & Stellenbosch, Kaphalvøen med Kap Det Gode Håb og de mange pingviner på Boulders Beach, hvalruten til Hermanus eller en sejltur til Nelson Mandelas fængselsø Robben Island. Du kan også bare nyde byens mange seværdigheder som Table Mountain, Kirstenbosch Botaniske Have eller slappe af med en kop kaffe ved den berømte V&A Waterfront.

Afslut rejsen med et ophold ved kysten i Plettenberg Bay med adgang til en af Sydafrikas bedste strande. Plettenberg Bay ligger centralt placeret på den fantastiske Garden Route og er det perfekte udgangspunkt for oplevelser langs en af verdens smukkeste kyststrækninger. Byen er bygget på en stejl skråning, der fører ned til havet, så overalt kan du nyde den spektakulære udsigt over bugten og de omkringliggende bjerge. I Plettenberg Bay-området er der masser af uberørte strande, og det er derfor et uovertruffent sted for afslapning, sol og badning. For de mere aktive tilbydes lokalt et væld af sejlture, kanoture og vandreture. Besøg også Monkeyland Primate Sanctuary og oplev de mere end 700 fritlevende aber, lemurer mm. her på tæt hold.

Cape Town & Vinlandet

Sydafrika er et stort vinland, der er kendt over hele verden for sine vine og Vinlandet er ligeså smukt, som vinene er gode. Kombiner dit NYATI safarieventyr med 8 dage i Kapprovinsen, hvor du bor 3 nætter i Sydafrikas næstældste europæiske bosætning i Vinlandet, Stellenbosch, som er en hyggelig og charmerende by med historiske bygninger i typisk Kap-Holland arkitektur. Herefter bor du 4 nætter i skønne Cape Town, en af verdens absolut smukkeste storbyer, lige ud til den eftertragtede V&A Waterfront. Herfra kan du udforske den livlige havnefront og Kapprovinsens største seværdigheder såsom Kap Det Gode Håb, Mandelas fængselsø og en af Afrikas eneste pingvinkolonier.

Rovos Rail " The Pride of Africa"

For mange besøgende til Sydafrika, er der ingen finere måde at se landet på end den eventyrlige og uforglemmelige 2-dages togrejse mellem Pretoria og Cape Town. Rovos Rails "The Pride of Africa" tager dig de ca. 1600 km gennem Sydafrika, og du kan både rejse ud af Cape Town og Pretoria. 

Rejsen går gennem spektakulære bjergkæder, græslandet på den guld-rige Highveld, Great Karoo-ørkenens golde landskab og det frodige, naturskønne vinland. Turens højdepunkter inkluderer et besøg i verdens diamanthovedstad Kimberley og den 100 år gamle historiske stationsby Matjiesfontein, som er et lille stykke England midt i Karoo-ørkenen. Undervejs kan du nyde førsteklasses service ombord på verdens mest luksuriøse tog.

Rejseforedrag

Nyati Safari
Nyati Safari
Kontakt NYATI
Ring til os på 70 26 04 07 eller skriv:
Venligst indtast alle påkrævede felter
Venligst indtast en gyldig email
Send
Kontakt os