Nyati Safari+45 70 26 04 07
Nyati Safari
Nyati SafariSøg

MILIMA Safari & Vinlandet

Fra Kr.29.995,-For 13 dage
 • Oplev safari i verdensklasse og Sydafrikas berømte vine på første hånd
 • Bo i luksus på MILIMA Safari Lodge direkte ud til berømte Kruger National Park i privat Luksus telt med privat terrasse ud mod dyrelivet ved det nærliggende vandhul.
 • Alle måltider, lokale drikkevarer samt 2 daglige safariudflugter er inkluderet
 • Udforsk det idylliske vinland og bo i femstjernet luksus på en historisk vingård eller midt i den charmerende europæiske bosætning Stellenbosch

* Bemærk venligst, at der vil være flytillæg ved afrejse fra Billund eller Aalborg. Alle vores fra-priser er vejledende, og vi tager forbehold for ændringer, fejl, prisstigninger og udsolgte fly.

 

 

Rejsen inkluderer

 • Fly fra København/Billund* til lufthavn v/Kruger National Park. Vær opmærksom på, at prisen kan variere i løbet af året, da vi kun benytter rutefly
 • Regionalfly til Cape Town
 • Fly fra Cape Town til København/Billund
 • Alle lufthavnstransfers t/r
 • 7 overnatninger på MILIMA Safari Lodge 4+* i privat Luksus telt (dobbeltværelse)
 • 3 overnatninger på River Manor Boutique Hotel & Spa 4* i Stellenbosch inkl. morgenbuffet. Mod tillæg kan du vælge at bo på det luksuriøse Lanzerac Hotel & Spa 5* ved Stellenbosch. Alternativt kan du vælge at bo på The Cellars-Hohenort 5* i vinområdet Constantia Valley lige udenfor Cape Town
 • Alt inklusiv, det vil sige alle måltider og drikkevarer er inkluderet på MILIMA Safari Lodge:
  • Morgenmad, frokost og 3-retters aftenmenu
  • Udsøgte lokale vine, spiritus, øl, vand samt alkoholfri øl og vin
  • Frisk frugt på forespørgsel hele dagen
 • Inkluderet safariprogram på MILIMA Safari Lodge:
  • 2 daglige game drives (safariture i åbne biler) morgen og eftermiddag

Vil du opleve endnu mere Afrika, kan du også kombinere denne rejse med destinationer i fx Zimbabwe, Zanzibar og ø-paradiset Mauritius. Din rejse kan altid skræddersyes. Her har vi vist et forslag, og du kan frit vælge at forkorte, forlænge eller sammensætte din rejse på en anden måde.

*Noter venligst, at der kan forekomme flytillæg på provinstilslutning. Alle vores fra-priser er vejledende, og vi tager forbehold for ændringer, fejl, prisstigninger og udsolgte fly.

  Opholdet på MILIMA er en gastronomisk oplevelse

  Når du bor på MILIMA er alle måltider og drikkevarer inkluderet. For langt de fleste af vore gæster er det en ligeså stor fornøjelse som safariudflugterne.

  Vores entusiastiske kokketeam nyder at servere ekstraordinære måltider, som kan være med både internationalt såvel som lokalt islet. 

  Til frokost og aften tilbydes du altid en forret, har valget mellem fisk, kød eller en vegetarisk ret som hovedret samt en lækker dessert. Vi ved, du ikke bliver skuffet.

  Til maden anbefaler vi at du prøver lidt af den afsindig gode sydafrikanske rødvin, øl, juice eller bare en iskold sodavand. Du kan vælge lige hvad du ønsker.

  Alt er inklusiv ved ophold på MILIMA.

  Velkommen

  Safariudflugter i åben jeep fra MILIMA

  Ved ophold på MILIMA er 2 daglige safariudflugter i vores 10.000 ha store private område med direkte adgang til Krüger National park inkluderet. (Afh. af ankomst- og afgangstidspunkt).

  Safariudflugterne foregår i åbne jeeps gennem bushen og den åbne savanne. Der stoppes undervejs så nogle af de smukke udsigtspunkter kan nydes og benene strækkes. At jeepen er åben giver fantastiske fotomuligheder idet der ikke er noget der begrænser udsynet.

  Vore rangere er utrolig dygtige til at følge spor og gør deres yderste for at sikre sig at vore gæster ser flest muligt af de afrikanske dyr.

  Det faktum at der køres i et privat hjørne af Krügerparken betyder at der er rigtig gode chancer for at se "The Big Five": Elefanten, løven, leoparden, næsehornet og bøflen. The Big Five er et gammel jagtudtryk for de dyr der er sværest og farligst at nedlægge.

  Tilbage på lodgen efter en safariudflugt venter frokost eller eftermiddags drinks, helt afhængig af tidspunktet på dagen.

  Det er en fantastisk ferieform

  Det Sydafrikanske Vinland

  Kombiner dit NYATI safarieventyr med en rejse i vindyrkernes fodspor, hvor du har mulighed for at opleve Sydafrikas vinhistorie og skønne vine på første hånd. Sydafrika er et stort vinland, der er kendt over hele verden for sine vine. Vinlandet er ligeså smukt, som vinene er gode. Som et patchworktæppe breder det sig i gyldent, rødbrunt og smaragdgrønt hen over markerne. Det var hollændere og franske huguenotter, der i sin tid bragte de første vinstokke hertil, og i dag danner kilometervis af vinmarker en farvestrålende halvcirkel bag randbjergene, der omslutter Cape Town, som ligger blot ca. 45 minutters kørsel fra hjertet af Vinlandet.

  Du kan bo i Stellenbosch by, Sydafrikas næstældste europæiske bosætning midt i Vinlandet, som er en hyggelig og charmerende universitetsby med historiske bygninger i typisk Kap-Holland arkitektur. Du kan også bo lidt udenfor Stellenbosch by på en af Vinlandets berømte vingårde, hvor du oplever landets vinproduktion på første hånd omringet af idylliske vinmarker. Du kan også vælge at udforske Vinlandet med base i selve Cape Town og blot tage en dagstur langs en af de berømte vinruter.

  Indhent tilbud
  MILIMA Safari & Vinlandet
  Dagsprogram
  MILIMA Safari & Vinlandet
  Tilvalgsaktiviteter på MILIMA Safari Lodge

  MILIMA Safari Lodge video

  MILIMA Safari Lodge video
  Klimatabeller
  Kort

  Dagsprogram

  Rejse til MILIMA Safari Lodge

  Fra Johannesburg går turen videre med indenrigsfly til den lokale lufthavn ved Kruger National Park. Vi flyver vores gæster det sidste stykke (ca. 1 times flyvetur) op til den lokale lufthavn ved Krugerparken. Når du lander her, vil du blive modtaget af en medarbejder fra MILIMA Safari Lodge, som er med på køreturen til lodgen. Turen varer ca. 1 time, og safarioplevelsen starter allerede på vejen. 

  På MILIMA Safari Lodge bliver I modtaget på ægte afrikansk, efterfulgt af en dejlig frokost og et mindre orienteringsmøde. Herefter er der tid til at finde sig til rette i de skønne omgivelser. Nyd fx en cocktail på terrassen med udsigt til den afrikanske bush og dyrelivet omkring de nærliggende vandhuller inden velkomstmiddagen om aftenen.

  Ankomst til MILIMA

  Fra Johannesburg går turen videre med indenrigsfly til den lokale lufthavn ved Kruger National Park. Vi flyver vores gæster det sidste stykke (ca. 1 times flyvetur) op til den lokale lufthavn ved Krugerparken.

  Når du lander her, vil du blive modtaget af en medarbejder fra MILIMA, som er med på køreturen til lodgen, som tager lidt over 1 time, så safarioplevelsen starter allerede nu. Herefter er der tid til at finde sig til rette i de skønne omgivelser. Nyd f.eks. en cocktail på terrassen med udsigt til vandhullet og den smukke afrikanske natur inden velkomstmiddagen om aftenen.

  2 daglige safariudflugter

  Når du opholder dig på MILIMA er der mulighed for at opleve "The Big Five" (elefanten, leoparden, løven, bøflen & næsehornet) 2 gange dagligt fra en åben jeep med en lokal ranger.

  Du er i gode hænder og vores rangere er specialister i den flora og fauna som du passerer igennem. Du vil høre om de forskellige træer, buske, planter og græs – og ikke mindst om de fugle og dyr, vi møder i løbet af morgenen. Du vil også blive klogere på årets cyklus i vildtreservatet – både vejrmæssigt men også om den indflydelse regn og tørke har på vildtet her. 

  Der er tid til afslapning mellem de 2 safariudflugter, der efterfølges af henholdsvis lækker frokost og eftermiddagsdrinks. 

  Du vil få også få viden om nogle af de mindre dyr, du også finder i Krugerparken – fx slanger, skorpioner, insekter og termitter samt hvilken betydning de har for de vilde dyr.

  Ankomst til Vinlandet

  Efter morgenmaden på MILIMA Safari Lodge bliver du kørt til den lokale lufthavn ved Kruger National Park, hvorfra turen går videre med indenrigsfly til Cape Town. Her bliver du modtaget af vores lokale repræsentant, som sørger for, at du bliver kørt til dit hotel i den charmerende universitets- og vinby Stellenbosch.

  Denne tur tager ca. en times tid. Her bor du de næste tre nætter på det skønne River Manor Boutique Hotel, der ligger i et af byens bevaringsværdige huse med kun få minutters gang til det livlige centrum. Du kan også vælge at bo midt i det idylliske vinland omringet af vinmarker lidt uden for Stellenbosch på den smukke vingård Lanzerac Hotel & Spa.

  Stellenbosch by

  Brug dagen på at slentre ad de hyggelige gader, besøge nogle af de lokale museer, nyde cafelivet, se på kunst i de små gallerier, shoppe, slappe af i hotellets have eller gå en runde på en af de nærliggende golfbaner.

  Fx Stellenbosch Vinrute

  Vores lokale repræsentant, som møder dig i lufthavnen, tager sig af alt det praktiske omkring ture og udflugter i Kapprovinsen. Fx kan du tage på en tur rundt i Kapprovinsens største vindistrikter, som er en af de helt store oplevelser her. Denne tur (tilkøb) går forbi en række af de smukke vingårde, opført i den typiske Kap-Holland stil med hvide stukudsmykkede gavle og store palæruder.

  Der gøres holdt ved 2-3 gårde for at prøvesmage den ædle drik, høre om druerne og produktionen. Frokosten kan indtages udendørs under store trækroner på en af gårdenes populære restauranter. Turens rute og program bliver tilpasset de individuelle gæster. Ruten går enten ad Stellenbosch-/eller Franschoek Vinrute alt efter ønske, og fx kan turen inkludere et besøg på Boshendal Herregårdsmuseum eller vinmuseet i Stellenbosch.

  Afrejsedag og evt. Stellenbosch Vinrute

  Hvis du ønsker at tage på en heldagstur om mandagen (jf. tilvalgsture), vil du afhængigt af din flyafgang kunne kombinere transporten tilbage til Cape Town Lufthavn med turen langs Stellenbosch Vinrute (tilkøb). Så går du ikke glip af denne smukke tur, som er en af de helt store oplevelser i Kapprovinsen. Du vil køre forbi en række af de smukke vingårde, og der gøres holdt på udvalgte vinhuse, så du kan købe en vinsmagning, høre om druerne og vinproduktionen – og naturligvis købe vin til fordelagtige priser. Turen slutter i Cape Town Lufthavn, hvorfra du sætter kurs mod Europa.

  Ønsker du ikke denne tur, kan du slappe lidt af på hotellet inden vores lokale repræsentant møder dig her og kører dig direkte til lufthavnen, hvorfra turen går videre mod Europa.

  Ankomst til Danmark

  Du tilbringer igen natten med at flyve, så du kan sove på turen. Der serveres både aftensmad og morgenmad om bord på flyet, og du har en enkelt mellemlanding undervejs, før du lander i Danmark ca. midt på dagen.

  Bemærk venligst at ugedagene for de enkelte aktiviteter på Nyati Safari Lodge kan variere grundet vejrforhold.

  Det er f.eks. vanskeligt at opleve den smukke afrikanske stjernehimmel i overskyet vejr. Så flyttes aktiviteten til en aften det passer bedre.

  Tilvalgsaktiviteter på MILIMA Safari Lodge

  Morgen bush-vandretur

  Grib muligheden for at vide mere om naturen i lokalområdet med denne morgenvandring i selskab med en af de erfarne rangere fra MILIMA Safari Lodge.

  Tidlig morgen er der mulighed for at komme på safarivandring på MILIMAs jorde med en af vores professionelle rangere. Rangeren fortæller om den lokale flora og fauna, og her om morgenen, hvor dyrene er dejligt aktive, kan du være heldig at se bl.a. giraffer, flere antilopearter og forskellige fugle. Du lærer at spore dyrene ved at aflæse deres færden i naturen – fx fodspor, ekskrementer, knækkede grene og andre tegn.

  Efter den spændende morgenvandring dækkes op til morgenmad i lodgen 

   På morgen-vandretur er der også chance for at se " The Little five"

  Vores professionelle rangere er uddannet til at finde selv de mindste dyr, så i deres selskab er den gode chancer for at få et glimt af de helt små dyr i Krüger Nationalpark. Faktisk er der 5 små dyr, der deler en del af deres titel med "The Big Five".

  Disse fine små væsner bliver ofte set på vores vandreture, hvor du kommer tæt på naturen. De omfatter næsehornsbillen, som er en af ??de største biller i verden, samt rødnæbbet bøffelvæver, leopardskildpadden, den østlige elefantspidsmus og myrløven, som graver små gruber for at fange forbipasserende myrer eller andet bytte.

  Pris per person ZAR 250,- 

  Pris er vejledende og kan ændres med kort varsel

  Flodsafari & game drive

  Der er afgang til den inddæmmede del af Olifantsfloden, med ankomst ca. midt på dagen.

  Her begynder en vidunderlig sejltur i roligt tempo på en lille flodpram gennem Krugerparken.

  Langs bredderne vil du opleve nogle af de mange dyrearter, der trives ved floden. Vand er et naturligt trækplaster for dyr, så her ses et væld af fugle og masser af både små og store dyr, der slukker tørsten, mens du kan se dovne flodheste og lurende krokodiller i vandet. Her serveres frokost om bord på båden, hvor du kan sidde og nyde bushens lyde og den smukke udsigt til det vilde dyreliv.

  Efter bådturen venter endnu et safarieventyr. Du bliver hentet i en af MILIMA´s åbne safaribiler, og kommer på en stemningsfuld solnedgangssafari gennem Greater Kruger National Park med god mulighed for at se "Big 5".

  Safarioplevelserne rundes af på et af MILIMA´s smukke sundowner-spots, hvor du kan nyde solnedgangen over den sydafrikanske bush til kølige drinks og lidt snacks, inden turen går tilbage til lodgen.

  Noter venligst at aktiviteten er vejrafhængig. Frokost er inkluderet. Afgang fra lodgen formiddag, retur lige efter solnedgang. Minimum 4 deltagere.

  Pris pr. person ZAR 1.500,-

  Pris er vejledende og kan ændres med kort varsel

  Luftballon

  At svæve lydløst hen over landskabet er en magisk oplevelse. Jeres luftballon afgår ved solopgang og du flyver hen, hvor vinden bærer dig, f.eks. hen over Blyde River, mango plantager og tyndt befolkede områder med udsigt til Drakensbjergene og den sydafrikanske bush. Mousserende vin og snacks vil blive serveret efter turen, og tilbage på lodgen venter jer en stor morgenmad.

  Der bliver arrangeret ture om morgenen, når den lokale ballonskipper vurderer, at det er ”ballon vejr”, og det vides oftest først aftenen i forvejen, da aktiviteten er stærkt vejr afhængig.

  Minimum 4 deltagere.

  Pris per person ZAR 5.800,-

  Pris er vejledende og kan ændres med kort varsel

  Quad bike safari

  En fantastisk og anderledes form for safari, hvor naturen og de vilde dyr sætter agendaen. Oplev den sydafrikanske bush væk fra alfarvej på quadbike, på dansk også kaldet “ATV”, som er en firehjulet motorcykel særligt egnet til offroad kørsel.

  En sjov aktivitet for familien og for alle der ønsker at gribe endnu en chance for at komme tæt på den vilde natur og få pulsen lidt op.

  Gæster køres ca. et kvarter op i terrænet, hvorfra turene tager deres udgangspunkt under ledelse af en lokal guide. Turene afgår om morgenen efter morgenmaden og sen eftermiddag og varer ca. 1,5 time (2 timer inkl. transfer til og fra lodgen).

  Min. 4 deltagere. Ingen erfaring kræves.

  Børn skal være fyldt 12 år for at køre alene. Børn under 12 år på en ATW med en voksen ½ pris.

  Pris per person: ZAR 1.200,-

  Pris er vejledende og kan ændres med kort varsel

  Kulturoplevelse i lokal landsby

  Sydafrika er et land med store kontraster. På den ene side et moderne land med velfungerende økonomi og infrastruktur – og på den anden side det oprindelige og autentiske Afrika. En rigtig god måde at få indblik i den lokale kultur og tradition er et besøg i en lokal landsby, et såkaldt township.

  Hvis det ikke er skoleferie/fridag, ser du byens skole for de helt små børn, du kommer hjem til en lokal familie, og du besøger byens heksedoktor. Der er mulighed for at smage lokale specialiteter på turen. Tilbage på NYATI Safari Lodge venter frokosten.

  Minimum 4 deltagere.

  Pris pr. person ZAR 1.400,-

  Pris er vejledende og kan ændres med kort varsel

  Bemærk venligst at der er begrænsede antal pladser på tilvalgsaktiviteterne.

  Øvrige udflugter i Vinlandet

  Vindistrikterne & Stellenbosch

  Denne tur kan vælges som enten halv- eller heldagstur. En tur rundt i Kapprovinsens berømte vindistrikter er en af de helt store oplevelser i Kapprovinsen. Halvdagsturen går forbi en række af de smukke vingårde i Stellenbosch, opført i den typiske Kap-Holland stil med hvide stukudsmykkede gavle og store palæruder. Der gøres holdt ved 2-3 gårde for at prøvesmage den ædle drik, høre om druerne og produktionen. Frokosten kan indtages udendørs under store trækroner på en af gårdenes populære restauranter. Der vil også være tid til at gå en tur i selve Stellenbosch, Sydafrikas næstældste by med små hyggelige gader og kaffebarer.

  Vælger du evt. at udvide turen til en heldagstur (kan aftales med guiden på stedet), går ruten også via historiske Franschoek og Paarl, hvor der bliver mulighed for endnu en vinsmagning eller et besøg på Nelsons Mandelas tidligere fængsel Victor Vester. Turens rute og program bliver tilpasset de individuelle gæster og ønsker for dagen.

  Hvalruten & Hermanus

  Denne heldagstur går til hvalbyen Hermanus ved Det Indiske Ocean, som er en af verdens bedste landbaserede hvalsafari-destinationer. Her er der mulighed for at komme tæt på nogle af verdens største havpattedyr. Samtidig er Hermanus en moderne ferieby med masser af lækre skaldyrsrestauranter og fristende tilbud. Nyd den maleriske kyststrækning og oplev de majestætiske sydlige rethvaler, der basker i det varme vand ud for Hermanus-kysten. 

  Turen går rundt om smukke False Bay med de små byer Gordons Bay, Pringle Bay og Betty’s Bay – sidstnævnte er kendt for de vilde blomster i The Harold Porter Nature Reserve. Der er også mulighed for at nyde den fantastiske udsigt over vinmarkerne og Walker Bay fra toppen af Rotay Hill. 

  Omkring Hermanus finder du de optimale muligheder for at spotte hvalerne fra landjorden. Størst sandsynlighed er der fra juli til november, hvor du kan opleve Sydlig Rethval her. Er du heldig, kommer hvalerne helt ind til bugten for at lege eller parre sig. Følg den lokale hval-guide, for han annoncerer med sit horn, når der er hvaler i sigte. Hvis der er interesse for det, er det muligt at tilkøbe en bådtur med hvalsafari. Dette aftales med guiden på stedet. 

  På vej hjem kører du gennem smukke bjerge, dale, frugtplantager og vinmarker - og afhængig af årstiden klæder den lokale Fynbos-bevoksning landskabet i farverige blomstertæpper.

  Kaphalvøen og Kap Det Gode Håb

  Halvdagsudflugten rundt på Kaphalvøen er en fantastisk tur, som vi varmt kan anbefale. Kap Det Gode Håb – det næstsydligste punkt på det afrikanske kontinent – er legendarisk og imponerende. På denne halvdagstur ser du hele Kaphalvøens kuperede kystlinje. Glæd dig til snoede, stejle bjergveje, der forbinder vige og sandstrande med landsbyer og fiskerlejer. Undervejs stopper du i flådebyen Simons Town, hvor der er rigtig mange af de smukke, victorianske huse – og i Boulder, hvor du kan komme helt tæt på en pingvinkoloni (entre ikke inkluderet).

  På spidsen af Kaphalvøen ligger et naturreservat, hvor du oplever en smuk men helt speciel og barsk natur med den karakteristiske Fynbos-bevoksning. Med den gamle tandhjulsbane (ikke inkluderet) kommer du op i fyrtårnet, hvor du kan glæde dig til det perfekte vue over Kap Det Gode Håb. På vej hjem til Cape Town kører du ad panoramaruten langs Chapman's Peak, der højt hævet over havet snor sig gennem de smukke strandforstæder Llandudno, Clifton og Camp's Bay.

  Hvis du udvider turen til en heldagstur, kan du i en glasbundsbåd sejle med ud til sælerne, der soler sig på Seal Island (OBS: Sejlturen er ikke inkluderet i prisen). På heldagsturen kommer du også forbi Sydafrikas ældste vinområde Constantia Valley inden turen slutter i Kirstenbosch Botaniske Have, hvor der er tid til at nyde den over 100 år gamle have.

  Klima tabel MILIMA ved Kruger National Park

  Dagtemperatur
  Nattemperatur
  Soltimer pr. dag
  Nedbør (gennemsnit pr. måned)
  January
  Dagtemperatur: 32
  32
  Nattemperatur: 21
  21
  Soltimer pr. dag: 8
  8
  Nedbør (gennemsnit pr. måned): 93
  93
  February
  Dagtemperatur: 32
  32
  Nattemperatur: 20
  20
  Soltimer pr. dag: 8
  8
  Nedbør (gennemsnit pr. måned): 93
  93
  March
  Dagtemperatur: 31
  31
  Nattemperatur: 19
  19
  Soltimer pr. dag: 8
  8
  Nedbør (gennemsnit pr. måned): 68
  68
  April
  Dagtemperatur: 29
  29
  Nattemperatur: 16
  16
  Soltimer pr. dag: 8
  8
  Nedbør (gennemsnit pr. måned): 37
  37
  May
  Dagtemperatur: 28
  28
  Nattemperatur: 11
  11
  Soltimer pr. dag: 9
  9
  Nedbør (gennemsnit pr. måned): 14
  14
  June
  Dagtemperatur: 26
  26
  Nattemperatur: 6
  6
  Soltimer pr. dag: 9
  9
  Nedbør (gennemsnit pr. måned): 11
  11
  July
  Dagtemperatur: 26
  26
  Nattemperatur: 7
  7
  Soltimer pr. dag: 9
  9
  Nedbør (gennemsnit pr. måned): 12
  12
  August
  Dagtemperatur: 27
  27
  Nattemperatur: 9
  9
  Soltimer pr. dag: 9
  9
  Nedbør (gennemsnit pr. måned): 9
  9
  September
  Dagtemperatur: 29
  29
  Nattemperatur: 13
  13
  Soltimer pr. dag: 9
  9
  Nedbør (gennemsnit pr. måned): 26
  26
  October
  Dagtemperatur: 30
  30
  Nattemperatur: 16
  16
  Soltimer pr. dag: 8
  8
  Nedbør (gennemsnit pr. måned): 43
  43
  November
  Dagtemperatur: 30
  30
  Nattemperatur: 18
  18
  Soltimer pr. dag: 8
  8
  Nedbør (gennemsnit pr. måned): 66
  66
  December
  Dagtemperatur: 32
  32
  Nattemperatur: 20
  20
  Soltimer pr. dag: 8
  8
  Nedbør (gennemsnit pr. måned): 94
  94

  Klimatabel Cape Town

  Dagtemperatur
  Nattemperatur
  Soltimer pr. dag
  Nedbør (gennemsnit pr. måned)
  Januar
  Dagtemperatur: 26
  26
  Nattemperatur: 16
  16
  Soltimer pr. dag: 11
  11
  Nedbør (gennemsnit pr. måned): 20
  20
  Februar
  Dagtemperatur: 26
  26
  Nattemperatur: 16
  16
  Soltimer pr. dag: 10
  10
  Nedbør (gennemsnit pr. måned): 20
  20
  Marts
  Dagtemperatur: 25
  25
  Nattemperatur: 14
  14
  Soltimer pr. dag: 9
  9
  Nedbør (gennemsnit pr. måned): 30
  30
  April
  Dagtemperatur: 22
  22
  Nattemperatur: 12
  12
  Soltimer pr. dag: 7
  7
  Nedbør (gennemsnit pr. måned): 50
  50
  Maj
  Dagtemperatur: 20
  20
  Nattemperatur: 10
  10
  Soltimer pr. dag: 6
  6
  Nedbør (gennemsnit pr. måned): 70
  70
  Juni
  Dagtemperatur: 18
  18
  Nattemperatur: 7
  7
  Soltimer pr. dag: 6
  6
  Nedbør (gennemsnit pr. måned): 90
  90
  Juli
  Dagtemperatur: 17
  17
  Nattemperatur: 7
  7
  Soltimer pr. dag: 5
  5
  Nedbør (gennemsnit pr. måned): 100
  100
  August
  Dagtemperatur: 18
  18
  Nattemperatur: 8
  8
  Soltimer pr. dag: 6
  6
  Nedbør (gennemsnit pr. måned): 70
  70
  September
  Dagtemperatur: 19
  19
  Nattemperatur: 9
  9
  Soltimer pr. dag: 7
  7
  Nedbør (gennemsnit pr. måned): 50
  50
  Oktober
  Dagtemperatur: 21
  21
  Nattemperatur: 11
  11
  Soltimer pr. dag: 9
  9
  Nedbør (gennemsnit pr. måned): 40
  40
  November
  Dagtemperatur: 23
  23
  Nattemperatur: 13
  13
  Soltimer pr. dag: 10
  10
  Nedbør (gennemsnit pr. måned): 20
  20
  December
  Dagtemperatur: 25
  25
  Nattemperatur: 15
  15
  Soltimer pr. dag: 11
  11
  Nedbør (gennemsnit pr. måned): 20
  20

  Kort

  Rejseforedrag

  Nyati Safari
  Nyati Safari
  Kontakt NYATI
  Ring til os på 70 26 04 07 eller skriv:
  Venligst indtast alle påkrævede felter
  Venligst indtast en gyldig email
  Send
  Kontakt os