Nyati Safari+45 70 26 04 07
Nyati Safari
Nyati SafariSøg
NYATI Safari Blog

En uforglemmelig togrejse i Sydafrika

Rovos Rail observation balcony

11. februar 2022

Der er noget helt fantastisk over en traditionel togrejse, hvor rejsen bliver en oplevelse i sig selv, og hvor man netop giver sig selv lov til at nyde tiden, det tager. Rovos Rail i Sydafrika er et perfekt eksempel.

En togrejse fuld af oplevelser

Rovos Rail er en af Sydafrikas perler og kendes derfor også som The Pride of Africa. Den totale togstrækning er på lige omkring 1.600 km, og fremviser da også Sydafrika fra sin bedste side, hvorfor der er god grund til netop dette kaldenavn.

Det er naturligvis tidskrævende at tage hele rejsen på de 1.600 km, og vi kan derfor anbefale at tage turen mellem to af Sydafrikas hovedstæder, nemlig Pretoria og Cape Town.

På den måde får du oplevet en del af Sydafrika på en anderledes måde, uden at gå på kompromis hverken på luksus eller oplevelser. Undervejs gøres endda holdt i nogle af Sydafrikas særligt historiske byer.

Natur, kultur og historie på Rovos Rail

Rovos Rail passes Matjiesfontein

På trods af at togrejsen kun varer omkring to døgn, vil du i løbet heraf komme igennem meget forskellig natur og smukke områder.

Togturen kommer igennem fantastiske bjergkæder lige såvel græsland og golde ørkenlandskaber og ikke mindst frodigt og naturskønt vinland. Oplev de skiftende naturlandskaber i øjenhøjde og oplev udvalgte højdepunkter på turens stop. Disse involverer blandt andet et besøg i stationsbyen Matjiesfontein, der emmer af engelsk charme.

Førsteklasses-service på Rovos Rail

Dining in Rovos Rail

Udover at være kendt for den fantastiske rute, Rovos Rail begiver sig igennem, er den luksuriøse service endnu en af de ting, der kendetegner denne togrejse.

Rejs i egen private suite med private lounge og minibar. Når du ønsker selskab, er der plads i både spisevognen og baren, eller du kan blot nyde 24 timers roomservice. 

Valget er dit, undervejs er alle de første klasses måltider og drikkevarer inkl. på rejsen.

Med andre ord: En togrejse ombord Rovos Rail i Sydafrika er noget helt specielt, og bestemt noget at overveje at medtage på rejsen i Sydafrika. 

Pride Of Africa tager dig på dit livs togrejse.

NYATI Safari Video

NYATI Safari Video

Rejseforedrag

Nyati Safari
Nyati Safari
Kontakt NYATI
Ring til os på 70 26 04 07 eller skriv:
Venligst indtast alle påkrævede felter
Venligst indtast en gyldig email
Send
Kontakt os