Nyati Safari+45 70 26 04 07
Nyati Safari
Nyati SafariSøg
NYATI Safari Blog

Fordele ved at bestille din rejse nu

9. marts 2021

DU HAR BRUG FOR NOGET AT GLÆDE DIG TIL

Forestil dig, at du sidder i jeepen på NYATIs 10.000 hektar store område i Greater Kruger Nationalpark. Solen er netop stået op i horisonten og disen letter langsomt. Det er 25 grader og føles skønt, når jeepen sætter i fart, og en lille brise blæser gennem håret. Jeepen er standset foran en flok giraffer, der i ro og mag går og gnasker morgenmaden i sig. 

Er det ikke bare skønt at drømme sig væk for en stund? Du kan også gøre drømmen til virkelighed. I disse tider har vi alle brug for noget at glæde os til, og det er måske den allerbedste grund til at bestille din safari-tur netop nu.

 

NYATI SAFARI HAR TRYGHEDSGARANTI

Det er vigtigt, at du føler dig tryg, når du booker din rejse. Vi har derfor indført tryghedsgaranti. Det betyder, at du kan få alle pengene tilbage for din rejse op til 75 dage før afrejse. Der er også mulighed for gratis at ombooke til en anden valgfri NYATI-rejse, hvis det passer dig bedre. Hvis den nye rejse er dyrere end den oprindelige, skal du naturligvis betale prisforskellen.

Tryghedsgarantien gælder for alle NYATI-rejser, der bestilles til og med 17. december 2021. 

Læs betingelser her

REJSEFORSIKRING INKLUDERET PÅ ALLE REJSER

Der er inkluderet rejseforsikring gennem Gouda på alle NYATI-rejser som har afrejse i en orange/rød periode.

Gouda dækker uanset, om du vælger at rejse til et område, som ifølge Udenrigsministeriets rejsevejledning er orange eller rødt. Gouda dækker sygdoms-omkostninger i tilfælde af akut opstået sygdom på rejsen.

COVID-19 behandles som enhver anden akut opstået sygdom. Det vil sige, at hvis du bliver testet positiv for COVID-19, dækker forsikringen på samme måde som ved enhver anden sygdom. Du har ubegrænset sygdomsdækning til for eksempel lægebehandling eller hospitalsophold på rejsen. Læs mere her

SPAR PENGE PÅ UFORGLEMMELIGE OPLEVELSER

Vi ved, at du higer efter ekstra oplevelser. Derfor har vi helt ekstraordinært valgt at inkludere to af vores fantastiske udflugter på alle rejser til NYATI Safari Lodge der afholdes / bestilles frem til 17. december 2021. 

Du kan se frem til fantastiske naturoplevelser i Drakensbjergene samt en spændende og lærerig halvdagstur til Moholoholo Rehabiliteringscenter, som er et redningscenter for truede, forældreløse og skadede dyr. 

Vi tilbyder også i denne periode 50 % rabat på den første spabehandling i vores hyggelige Bush Spa, hvor du kan nyde en afslappende massage mellem alle de store oplevelser. 

Husk at du også kan booke en ekstra uge på NYATI Safari Lodge til særpris til og med 17. december 2021. Læs mere her

NYATI Safari Video

NYATI Safari Video

Rejseforedrag

Nyati Safari
Nyati Safari
Kontakt NYATI
Ring til os på 70 26 04 07 eller skriv:
Venligst indtast alle påkrævede felter
Venligst indtast en gyldig email
Send
Kontakt os