Nyati Safari+45 70 26 04 07
Nyati Safari
Nyati SafariSøg
NYATI Safari Blog

Botswana - Afrikas unikke safariperle

17 november, 2021

Botswana ligger i den sydlige del af Afrika og består af en befolkning på cirka 2,3 millioner. Landet har været selvstændigt siden 1966, og er kendt for sin stabile og demokratiske styreform. Landet er 13 gange så stort som Danmark, men modsat Danmark er Botswana uden kyst og består i høj grad af ørken. Kalahari-ørkenen dækker 70% af landarealet og strækker sig fra den centrale til den sydvestlige del.

Elephants playing in the bush

Et af verdens mest spændende safarilande

Botswana anses som et af de bedste steder i verden at gå på safari. Man kan derfor kalde Botswana for Afrikas safariperle, grundet landets spændende og uspolerede natur, samt det faktum, at landet har en imponerende dyrebestand. Landet byder hermed på fantastiske muligheder for at opleve de fleste af Afrikas spændende dyr, og vælger du et besøg til Chobe nationalparken kan du ikke undgå at opleve masser af elefanter.

Photographer at sunrise, Victoria Falls, Main Falls
Kombiner med Victoria Falls i Zimbabwe

Fire steder du bør besøge inden hjemturen

Botswanas natur vil tage pusten fra dig. Landet byder på et hav af uundværlige oplevelser og især fire steder er must at besøge, inden du drager hjemad. Disse oplevelsesrige og spændende steder er:

  • Okavango deltaet omtales ofte som Botswanas juvel, hvorfor det heller ikke overraskende står på UNESCO´s liste over naturarv. Deltaets særegne natur kendetegnes kort ved at være en labyrint af kanaler, som man kan sejle på.
  • Chobe-parken og -floden er kendt for at være rigt på dyreliv. Her finder du især de storslåede elefanter, da der cirka findes 100.000 i området. Kombiner turen hertil med Victoria Falls i Zimbabwe, så bliver safarituren helt fuldendt. 
  • Kalahari-ørkenen ligger i hjertet af Botswana og dækker cirka 80 %. Ørkenen omfatter mange naturområder inklusiv Makgadikgadi Sletten. I sommermånederne forvandles det ellers tørre landskab til en frodig natur fyldt med dyreliv i forbindelse med, at området beriges regn. 
  • Maun er Botswanas turistcentrum. Ind- og udrejse i Botswana vil typisk finde sted her, hvorfor at byen også er ”porten” til det fantastiske Okavango delta.

NYATI Safari Video

NYATI Safari Video

Rejseforedrag

Nyati Safari
Nyati Safari
Kontakt NYATI
Ring til os på 70 26 04 07 eller skriv:
Venligst indtast alle påkrævede felter
Venligst indtast en gyldig email
Send
Kontakt os