Nyati Safari+45 70 26 04 07
Nyati Safari
Nyati SafariSøg
NYATI Safari Blog

Safarirejsen du aldrig glemmer

1. december 2021

Drømmer du om fantastiske safarioplevelser, er Sydafrika et besøg værd!

Når du tager på safari i Sydafrika, kan du forvente at opleve et fantastisk dyreliv – intet mindre. Der vil være rig mulighed for at krydse The Big 5 af på "ting man bør se inden man dør", - det vil sige elefanter, bøfler, løver, leoparder og næsehorn. Så bliver det altså næsten ikke vildere!

Med safari i Sydafrika har du altså mulighed for at komme tæt på de store dyr og opleve dem i deres naturlige omgivelser

Kruger National Park

Enjoy the African wildlife from your own private terrace

Når man taler om safari i Sydafrika er det umuligt at komme uden om Kruger National Park. Det er dog også her, du har mulighed for at få de bedste og mest autentiske safarioplevelser.

Selve Krügerparken er stor, nemlig 1.948.500 hektar, så dyrene har rigelige områder at vandre på. Bor du på NYATI Safari Lodge møder du ikke andre safaribiler, idet lodgen ligger i et 10.000 hektar stort, privat område af Krügerparken. Da der ikke er hegn mellem det private område og resten af parken, er her rigelige mængder af afrikansk dyreliv. Lodgen er beliggende med direkte adgang til Olifant floden, et af de steder hvor dyrene søger til for at drikke. Mon ikke kameraet kommer frem, bedst som du sidder på den private terrasse med eftermiddagsdrinken, og oplever elefanterne komme ned for at drikke i skuringen?

Vælg den safari der passer til dig

Når du vælger at tage på safarirejse med NYATI, vil du have flere forskellige modeller at vælge imellem. Hos NYATI kan du nemlig selv bestemme, hvilken type safarirejse, der bedst matcher din og din families ønsker.

Tag på luksussafari og bo på NYATI Safari Lodge, hvorfra du oplever det rige dyreliv i eget vildtreservat.

Vi kan også anbefale at du udvider eventyret med 3 dages safari til fods, hvor du kommer helt tæt på dyrene og overnatter i mobile teltlejre.

Er I en stor familie eller skal måske på en enestående firmarejse, så er der mulighed for at bo sammen i NYATI Cheetah Camp i lækre lodges med egen kok og chauffør. Der er plads til op til 12 personer på Cheetah Camp. Alle udflugter, måltider og drikkevarer er naturligvis også inkluderet.

Tilbage er der bare at sige: Rigtig god tur

NYATI Safari Video

NYATI Safari Video

Rejseforedrag

Nyati Safari
Nyati Safari
Kontakt NYATI
Ring til os på 70 26 04 07 eller skriv:
Venligst indtast alle påkrævede felter
Venligst indtast en gyldig email
Send
Kontakt os