Nyati Safari+45 70 26 04 07
Nyati Safari
Nyati SafariSøg
NYATI Safari Blog

Storslåede naturoplevelser står i kø

Smukke Victoria Falls

10. januar 2022

Victoria Falls er et af verdens syv vidundere, og er du en vaskeægte globetrotter, er Victoria Falls et absolut must-see!

Udover at være et af verdens syv naturlige vidundere, er Victoria Falls en storslået naturoplevelse uden lige. Du bliver i sandhed mødt af naturens store kræfter, når du hører de overvældende brus fra de smukke vandfald.

Victoria Falls, der befinder sig på grænsen mellem Zambia og Zimbabwe, består ikke bare et ét, men af en række store vandfald. Faktisk strækker det sig over mere end 1,7 kilometer, hvor Zambezifloden forvandles til en række sammenhængende vandfald. Det højeste vandfald i rækken har et fald på imponerende 108 meter.

Oplevelsen bliver nærmest meditativ, idet det magiske inferno får dig til at glemme tid og sted. Den brusende kløft og de smukke regnbuer, der opstår i solen, er absolut et besøg værd

Historien om Victoria Falls

Den skotske opdagelsesrejsende Dr. Livingstone menes at være den første europæer til at opdage det fantastiske naturvidunder, dog er han langt fra den sidste europæer til at lade sig imponere af Victoria Falls. Faktisk er det også her fra Livingstones rejse, at navnet kommer fra, da han besluttede sig for at navngive det efter sin daværende regent, den britiske Dronning Victoria.

Byen Victoria Falls

Selve byen Victoria Falls, der ligger i forlængelse af vandfaldene, befinder sig i Zimbabwe. Det er også på denne side af landegrænsen at 4 ud af 5 af vandfaldene og mange af de smukke udkigsposter befinder sig. Byen, Victoria Falls, er i dag et hyggeligt og livligt turistcentrum, hvorfra der er rig mulighed for at opleve vandfaldene på nær hånd. Du finder desuden masser af muligheder for overnatning for dig og din familie, hyggelige steder at spise, sjove forretninger samt aktiviteter og eventyr for hele familien.

Chobe Nationalpark

Elephants in Chobe National Park

Tag med på en heldagsudflugt til Chobe nationalparken i Botswana, som er kendt for den imponerende bestand af elefanter. Der lever omk. 100.000 elefanter i Botswana, og ca. halvdelen holder til i nationalparken. Her er alle muligheder for en helt exceptionel oplevelse.

NYATI Safari Video

NYATI Safari Video

Rejseforedrag

Nyati Safari
Nyati Safari
Kontakt NYATI
Ring til os på 70 26 04 07 eller skriv:
Venligst indtast alle påkrævede felter
Venligst indtast en gyldig email
Send
Kontakt os