Nyati Safari+45 70 26 04 07
Nyati Safari
Nyati SafariSøg
NYATI Safari Blog

Boulders Beach: Mød de sydafrikanske pingviner

October 2, 2020

Når du rejser til Sydafrika, er de afrikanske pingviner på Kaphalvøen en af de oplevelser, du ikke må gå glip af. Boulders Beach nær Simon’s Town er hjemsted for de skønne pingviner, og det er et af de eneste steder i verden, hvor du kan iagttage dem på tæt hold. Det er utrolig fascinerende at studere pingvinerne på den hvide sandstrand mellem de store granitsten.

Mange turister tager en dagsudflugt fra Cape Town for at opleve pingvinkolonien her. Vejen ud til Boulders Beach byder på storslåede kyststrækninger og bjerge, hvor du kan nyde enestående udsigter og smuk natur.

3 sjove fakta om pingvinerne i Sydafrika 

Synet af pingvinerne i de varme omgivelser får mange til at undre sig: hvad er historien bag pingvinkolonien i Sydafrika? De første kom til Boulders Beach i 1982, men siden da er kolonien vokset støt, og i dag består den af 2.000-3.000 pingviner. Lokale organisationer sørger for at vedligeholde stranden, så pingvinerne har fine og rene omgivelser at boltre sig på. Desværre anses de for at være udrydningstruede, da lokale fiskere tidligere tog pingvinernes æg fra rederne og solgte dem som lokale delikatesser. Det medførte en stor nedgang i bestanden, men i dag gør myndighederne meget for at bevare pingvinerne i Afrika.

Vi har fundet 3 sjove fakta om pingvinerne på Boulders Beach:

  1. Pingvinerne har kun én partner hele livet, fordi de er monogame dyr. 
  2. Af de pingviner, der kom til Sydafrika i 1900-tallet, er der kun 10 % tilbage i dag. 
  3. Pingvinernes farver er med til at camouflere og beskytte dem. Den hvide mave beskytter pingvinerne imod havdyr og den sorte ryg mod rovdyr i luften.

Oplevelser i nærheden af pingvinerne på Boulders Beach

Når du rejser med NYATI Safari, anbefaler vi altid at kombinere en tur til Boulders Beach med nogle af de mange andre seværdigheder på Kaphalvøen. Besøg f.eks. det næstsydligste punkt på kontinentet, Kap Det Gode Håb og nyd den imponerende natur her. På Kaphalvøen kan du også køre via den berømte Chapman’s Peak, hvor du har en 360 graders panoramaudsigt over Hout Bay. En udsigt, der ikke kan beskrives med ord. Du kan vælge at leje en bil og køre hertil på egen hånd eller du kan tilkøbe en halvdagstur til Kaphalvøen fra Cape Town, hvor alle oplevelserne er inkluderet. Vi tilbyder også turen til Kaphalvøen og Boulders Beach som en heldagstur. Som tillæg til besøget hos pingvinkolonien og Kap Det Gode Håb, kan du på heldagturen tage på sejltur i en båd med glasbund. Her får du en unik mulighed for at se sælerne på Seal Island. På heldagsturen kommer du også forbi det ældste vinområde i Sydafrika, Constantia Valley, og den fantastiske Kirstenbosch Botaniske Have. At bo nogle dage i Cape Town med god tid til at udforske de mange naturoplevelser i en af Sydafrikas smukkeste provinser er den perfekte afslutning på din safarirejse.

/NYATI Safari

NYATI Safari Video

NYATI Safari Video

Rejseforedrag

Nyati Safari
Nyati Safari
Kontakt NYATI
Ring til os på 70 26 04 07 eller skriv:
Venligst indtast alle påkrævede felter
Venligst indtast en gyldig email
Send
Kontakt os