Nyati Safari+45 70 26 04 07
Nyati Safari
Nyati SafariSøg
NYATI Safari Blog

Hvorfor vælge NYATI Safari til Sydafrika?

December 20, 2018

Drømmer du om at komme på safari i Afrika? Så kan det være svært at vælge blandt de mange muligheder. Vi vil gerne hjælpe dig lidt på vej og har derfor samlet nogle gode grunde til, hvorfor du skal vælge NYATI Safari som din rejsearrangør. Samtidig har vi spurgt nogle af vores kunder, hvorfor de har været glade for at rejse med os – og hvorfor mange af dem vælger at tage tilbage til NYATI Safari Lodge igen. Deres svar og vores begrundelser vil vi gerne dele med dig, som måske ikke har været på safari tidligere og gerne vil have inspiration til en safarirejse til Sydafrika.

Farvel til lange busture: Efter en lang flyrejse kan en lang og varm bustur virke meget uoverskuelig. Når du lander i den internationale lufthavn i Johannesburg, flyver du derfor videre med indenrigsfly helt til Hoedspruit, som er den lokale lufthavn ved Krugerparken. På den måde undgår du en lang bustur på ca. 6 timer.

Bo det samme sted: Når du rejser med NYATI Safari, bor du samme sted i 7 nætter. Det giver dig muligheden for at komme helt tæt på dyrelivet omkring Olifants River, som du har udsigt til fra alle bungalows og villaer. Du bor i vores eget 10.000 ha ”Big 5” vildtreservat, som er en del af Sydafrikas berømte Kruger National Park

Fuldt safariprogram er inkluderet: NYATIs store safariprogram omfatter 2 daglige safariture i åbne safaribiler (game drives) i vores 10.000 ha private del af Kruger National Park! Desuden tilbyder vi natsafari, bushvandringer og solnedgangssafari. Oplev bushens vilde dyr i deres naturlige omgivelser med gode muligheder for at se ”Big 5”, som er løven, leoparden, næsehornet, elefanten og bøflen. NYATIs veluddannede og dedikerede rangere sikrer store oplevelser i nye åbne safaribiler, hvor sikkerheden er i top. Vi tilbyder også et stort udvalg af tilvalgsaktiviteter, hvis du ønsker endnu flere oplevelser som f.eks. luftballon, flodsafari eller quad bike safari.

Alt inklusiv på NYATI Safari Lodge: Udover et komplet safariprogram får du også alle drikkevarer og måltider på højt gastronomisk niveau inkluderet, når du bor på NYATI Safari Lodge. Det vil sige, du får morgenmad, frokost og 3-retters aftenmenu samt udsøgte lokale vine, spiritus, øl, vand, alkoholfri øl og vin under hele opholdet. Desuden får du bushmiddag og bushmorgenmad en gang om ugen. Du skal derfor ikke tænke på, om der tilkommer ekstra udgifter til mad og drikke, men kan i stedet koncentrere dig om blot at nyde opholdet og de smukke omgivelser med dem, du holder af. 

Private boligforhold og gode faciliteter: Rammerne er private og eksklusive uanset hvor mange, I rejser sammen. Du kan vælge imellem egen River Bungalow, Olifant Villa Suite eller vores private safaricamp NYATI Cheetah Camp. NYATIs Bush Spa, fitnessområde, driving range, boma samt skønne terrasse med restaurant og bar byder på adspredelse og forkælelse imellem aktiviteterne. Nyd også en dukkert i de opvarmede pools med udsigt til det vilde dyreliv!

Høj tilfredshed: 99% af vores gæster er glade for at rejse med NYATI Safari og anbefaler os gerne til andre. Du kan også læse de mange anmeldelser fra vores kunder på Trustpilot her.

/NYATI Safari

NYATI Safari Video

NYATI Safari Video

Rejseforedrag

Nyati Safari
Nyati Safari
Kontakt NYATI
Ring til os på 70 26 04 07 eller skriv:
Venligst indtast alle påkrævede felter
Venligst indtast en gyldig email
Send
Kontakt os