Nyati Safari+45 70 26 04 07
Nyati Safari
Nyati SafariSøg
NYATI Safari Blog

Kom helt tæt på den afrikanske elefant

Close to an elephant on a river safari in Botswana

2. februar 2022

Botswana og Zimbabwe, der ligger i midten af det sydlige Afrika, byder begge på fantastiske, nationalparker og naturoplevelser, herunder de storslående Victoria Falls, der er et af verdens syv naturlige vidundere.

Botswana byder dog på mere end "bare" imponerende vandfald, det er nemlig her man finder den berømte Chobe National park, hvor man (næsten) har garanti for at opleve den afrikanske elefant i sit rette element.

Historien bag Chobe National Park

Chobe National Park er en af Botswanas mest berømte nationalparker, og netop det er der flere gode grunde til. Parken strækker sig over knap 12.000 kvadratkilometer og byder altså på lidt af hvert.

Faktisk har Chobe fire adskilte økosystemer, der giver oplevelsen af at besøge fire helt forskellige destinationer. Det betyder også, at man på en safari i Chobe National Park har mulighed for at opleve mange forskellige storslåede dyr, og man kan krydse flere af Big Five af sin liste. Særligt er Chobe kendt for at have Afrikas største koncentration af elefanter. 

Chobes fantastiske dyreliv

Elephants at a waterhole in Chobe National Park

Når du tager på safari i Chobe National Park vil du opleve Afrikas vilde dyreliv på nærmeste hold. Parkens samlede bestand af elefanter anslås til at være på omkring 85.000 dyr. Elefanterne vil du ofte kunne se bade i, drikke vand af eller blot hænge ud omkring den store Chobe-flod, der løber gennem nationalparken.

En safari i Chobe National Park vil dog ofte også være fyldt med andre vilde dyr. På en tur i en åben jeep eller på en flodsafari vil du nemlig også kunne opleve store bøffelflokke og flodheste, der omkranser de store elefantflokke samt krokodiller, der lurer under vandoverfladen.

 

Naturoplevelser nær Chobe, Botswana

View of Victoria Falls in lush green surroundings

En rejse med safari i Chobe National Park vil med fordel kunne kombineres med andre skønne naturoplevelser.

Nabolandet Zimbabwe er f.eks. hjemland for et af verdens syv naturlige vidundere, nemlig de fantastiske Victoria Falls, og disse er uden tvivl et besøg værd, og det særligt, når man allerede er i nærheden. 

Den allerbedste safari- og naturoplevelse er dog at kombinere en uges safari i Sydafrika med Victoria Falls og Chobe National Park. Så er man fyldt af oplevelser for en stund.

NYATI Safari Video

NYATI Safari Video

Rejseforedrag

Nyati Safari
Nyati Safari
Kontakt NYATI
Ring til os på 70 26 04 07 eller skriv:
Venligst indtast alle påkrævede felter
Venligst indtast en gyldig email
Send
Kontakt os