Nyati Safari+45 70 26 04 07
Nyati Safari
Nyati SafariSøg
NYATI Safari Blog

Ny luksussafari med alt inklusiv

October 15, 2018

I anledning af NYATI Safari fylder 20 år, har vi besluttet at lancere et helt nyt koncept på NYATI Safari Lodge. Fra sommeren 2019 er opholdet alt inklusiv, dvs. både safariture, alle måltider og drikkevarer er inkluderet i opholdet. Udover morgenmad og frokost er der 3-retters aftensmenu hver dag – og alle lokale vine, spiritus, øl, vand og alkoholfri vin kan frit nydes. Desuden vil vi lave vinsmagning en gang om ugen, og på vores morgenmad i bushen inkluderer vi nu sydafrikansk mousserende vin.

I samme forbindelse udvider vi også vores safariprogram, så det vil omfatte 2 daglige safariture i åbne biler (game drives) i vores private Big 5-vildtreservat. Du kan derfor altid vælge at deltage i vores safariture morgen og eftermiddag hver eneste dag. Der vil være en tur, som har fokus på fuglelivet. En anden tur går langs Olifant-floden, hvor der er gode muligheder for at spotte flodheste, krokodiller og måske – hvis du er heldig – næsehornet. Endelig har vi også vores store Big 5-safari, hvor vi kommer til yderområderne af NYATIs jorde.

Som supplement til vores safariture har vi også bushvandringer 2 gange om ugen, hvor vores rangere vil fortælle om stort og småt i naturen. Vi fortsætter med at tilbyde bushmorgenmad, bushmiddag og natsafari en gang om ugen – ligesom der stadig vil være sundowners et par eftermiddage om ugen. Da vi kun færdes på vores egne jorde, må vi køre lige hvor og hvornår vi vil. Det giver de bedste forudsætninger for at opleve Krugerparkens vilde dyr på tæt hold. Vores 10.000 ha. ligger i åben forbindelse til Kruger National Park, så dyrene kan vandre frit på vores jorde.

Vi udvider også udvalget af tilvalgsaktiviteter, så der er noget for enhver smag. Her kan du bl.a. vælge imellem forskellige udflugter som Drakensbjergene, golf, fisketur, luftballon, quad bike safari – eller måske besøge Jessica den tamme flodhest. Udvalget af tilvalgsaktiviteter øges løbende, så hold øje med vores hjemmeside, hvor vi tilføjer nye med jævne mellemrum.

Når du vil slappe af mellem de mange safarioplevelser, kan du nyde vores hyggelige poolområde, forkæle dig selv med en behandling i vores lille Bush Spa eller helt enkelt bare slappe af og spotte dyrelivet ved floden fra din private terrasse. 

Hvorfor vælge NYATIs luksussafari:

  • På NYATI Safari Lodge og NYATI Cheetah Camp får du ALL INCLUSIVE – det vil sige alle måltider og drikkevarer er inkluderet. Samtidig får du et komplet safariprogram med 2 daglige safariture eller bushvandringer under hele opholdet med i prisen
  • Du bor samme sted under hele din safarirejse, så du slipper for at pakke kufferten flere gange undervejs
  • NYATIs kunder flyver altid helt til den lokale lufthavn ved Krugerparken, så du undgår en lang bustur på ca. 6 timer
  • Vi har et stort udvalg af tilvalgsaktiviteter for enhver smag, hvis du ønsker at opleve andet end safariture i bil og til fods

/NYATI Safari Rejser

NYATI Safari Video

NYATI Safari Video

Rejseforedrag

Nyati Safari
Nyati Safari
Kontakt NYATI
Ring til os på 70 26 04 07 eller skriv:
Venligst indtast alle påkrævede felter
Venligst indtast en gyldig email
Send
Kontakt os