Nyati Safari+45 70 26 04 07
Nyati Safari
Nyati SafariSøg
NYATI Safari Blog

NYATI Safari nu også til fods

July 21, 2017

Nu kan du kombinere dit safarieventyr på NYATI Safari Lodge med en fantastisk safarioplevelse til fods gennem NYATIs eget Big 5 vildtreservat, som grænser op til Sydafrikas berømte Kruger National Park. Det er en safarivandring med fantastiske natur- og dyreoplevelser, hvor du overnatter i 2 forskellige mobile teltlejre undervejs. 

Om dagen vandrer du i roligt tempo i det 10.000 ha store vildtreservat, og når skumringen nærmer sig, venter spændende solnedgangssafarier og middag ved lejrbålet inden sengetid. 

Der er max 8 gæster med på safarivandringen ad gangen, så du vil være en del af en lille eksklusiv gruppe. Der følger altid en professionel vandreguide og en tracker med på alle vandringer, så du er i trygge hænder. Alle måltider er inkluderet undervejs. Personalet sørger for at pakke teltlejren sammen og sætte den op et nyt sted i dagtimerne, mens du udforsker det mangfoldige landskab.  

Du kan læse mere om eventyret NYATI til fods her.

Der er også mulighed for at kombinere din safarivandring og luksusopholdet på NYATI Safari Lodge med nogle dage i en af verdens smukkeste storbyer Cape Town. Oplev bl.a. Taffelbjerget, V&A Waterfront, Mandelas fængselsø og meget mere. Du kan læse mere om kombinationsrejsen her.

/NYATI Safari Rejser

NYATI Safari Video

NYATI Safari Video

Rejseforedrag

Nyati Safari
Nyati Safari
Kontakt NYATI
Ring til os på 70 26 04 07 eller skriv:
Venligst indtast alle påkrævede felter
Venligst indtast en gyldig email
Send
Kontakt os