+45 70 26 04 07
Søg
NYATI Safari Blog

NYATI Safari på Ferie For Alle-messen

NYATI Safari at the travel fair in Herning

February 13, 2018

Vi deltager på rejsemessen Ferie For Alle i Herning i weekenden 23.-25. februar 2018, hvor vi står klar på stand nr. G5657. Vi håber, at mange både nye og gamle NYATI-kunder kommer forbi og hilser på os. Samtidig glæder vi os til at møde en masse kommende NYATI-kunder og til at fortælle om vores luksuriøse safarilodges i Sydafrika

Alle 3 dage holder vi spændende rejseforedrag, hvor du kan høre om vores luksussafari på NYATI Safari Lodge og om nogle af vores øvrige rejsemål i det sydlige Afrika som f.ex. Victoria Falls og Zanzibar. Vi fortæller i levende billeder om NYATIs lodges, som ligger i vores private vildtreservat i åben forbindelse til Kruger National Park, hvor dyrene lever uforstyrret, og hvor der er rig mulighed for at se Afrikas "Big 5".

Vi har mulighed for at tilbyde vores kunder at købe billetter til messen til HALV pris. Billetterne gælder på én valgfri dag. Der kan købes 2 billetter ad gangen, og vi kan max. sælge 250 billetter, så tilbuddet gælder for de hurtige. Herunder finder du en kode, som skal indtastes sammen med dine egne oplysninger. Når købet er gennemført, modtager du billetterne på e-mail som PDF-fil.

Klik her for link til billetkøb
Rabatkode: Ferie18-mjfi

Vi glæder os til at se dig på messen. Vi lover, vi har masser af inspiration med til din næste rejse med NYATI Safari.

/NYATI Safari Rejser

NYATI Safari Video

NYATI Safari Video
Kontakt os
Kontakt NYATI
Ring til os på 70 26 04 07 eller skriv:
Venligst indtast alle påkrævede felter
Venligst indtast en gyldig email
Send
Dette site benytter funktionalitet, som ældre versioner af Internet Explorer ikke understøtter. Du bør derfor skifte eller opgradere din browser.