Nyati Safari+45 70 26 04 07
Nyati Safari
Nyati SafariSøg
NYATI Safari Blog

Nye luksustelte på NYATI Safari Lodge

July 18, 2019

De sidste måneder har vi haft rigtig travlt på NYATI Safari Lodge. Vi har nemlig gjort klar til at opføre tre helt nye luksustelte. I starten af juli blev de omsider færdige, og vores telte er nu klar til at tage imod en masse glade NYATI-gæster. NYATIs nye Rhino-telte ligger med udsigt til Olifants River midt imellem vores River Bungalows og Cheetah Campen. De første gæster har netop boet i dem, og indtil nu har tilbagemeldingerne været overvældende: Gæsterne er vilde med vores nye telte.

Mere plads til familier

Pga. stor efterspørgsel på NYATI Safari Lodge, har vi desværre ikke haft nok ledig kapacitet til at kunne imødekomme alle forespørgsler de senere år. Samtidig ville vi gerne have noget mere at tilbyde børnefamilier. Derfor besluttede vi at udvide med et par ekstra boliger. Tanken var, at det skulle være endnu mere eksklusivt og autentisk Afrika i ægte Karen Blixen-stil. Derfor faldt valget på tre luksuriøse safaritelte. Når du bor i telt på en safari, er du nemlig tættest muligt på naturen, så din safarioplevelse bliver endnu mere intens.

Autentisk safarioplevelse i luksustelt

I vores tre nye Rhino-telte er der kræset for detaljerne. Du finder alle de samme faciliteter som i vores River Bungalows, men samtidig får du mere plads. Udover den store kingsize-seng er der sovesofa, der kan bruges som opredning, hvis I skal bo mere end 2 personer sammen. Teltene er derfor egnede for familier med op til 2 børn. Alle teltene har en-suite badeværelse med dobbelt håndvask, et udvalg af toiletartikler og privat toilet. Fra din store møblerede terrasse er der frit udsyn over Olifants River. Her kan du sidde med en drink mellem safariturene og nyde synet af flodheste, elefanter og andre vilde dyr, som kommer forbi for at drikke med jævne mellemrum. Er du rigtig heldig, kan du opleve The Big 5 fra din egen private terrasse. Teltene ligger i private omgivelser tæt ved NYATI Cheetah Camp men alligevel kun få minutters gang fra hovedlodgen, hvor du bl.a. finder vores restaurant og bar.

Boligtyper på NYATI Safari Lodge

Vil du forkæle dig selv lidt ekstra på din næste luksussafari i Sydafrika, kan vi derfor varmt anbefale at booke vores nye Rhino-telte. Der er plads til mellem 1 og 4 personer i hver telt. Du kan selvfølgelig også altid vælge at bo i vores populære River Bungalows, hvor der er plads til 1-2 personer. Hvis I rejser mere end 4 sammen, kan I vælge at opgradere til vores lækre Olifant Villa Suiter med egen pool og boma. Og endelig kan I også vælge at booke vores Cheetah Camp, hvis I er en større familie eller en mindre gruppe på min. 8 personer. Her får I jeres helt egen private safaricamp med egen kok og chauffør/ranger. Du kan se billeder af de forskellige boligtyper i vores billedgalleri her. Uanset hvilken boligtype du vælger, er opholdet alt inklusiv. Det vil sige alle måltider, drikkevarer og 2 daglige safariture i vores eget 10.000 ha "Big 5" vildtreservat i Kruger National Park er inkluderet i opholdet. Vi glæder os til at vise dig vores Afrika.

/NYATI Safari

Klik på billederne nedenfor for at se hele galleriet...

NYATI Safari Video

NYATI Safari Video

Rejseforedrag

Nyati Safari
Nyati Safari
Kontakt NYATI
Ring til os på 70 26 04 07 eller skriv:
Venligst indtast alle påkrævede felter
Venligst indtast en gyldig email
Send
Kontakt os