Nyati Safari+45 70 26 04 07
Nyati Safari
Nyati SafariSøg
NYATI Safari Blog

Nyhed: Nordisk safari

Eriksberg Hotel & Nature Reserve

March 9, 2018

Hos NYATI Safari har vi indledt et spændende samarbejde med Nordens største safaripark Eriksberg Hotel & Nature Reserve i Sverige. Vi er på denne måde med til at støtte op om deres vigtige arbejde for bevarelsen af vilde dyrearter her i Norden – bl.a. de truede og yderst sjældne europæiske bisonokser. 

Eriksberg er et enestående naturreservat, hvor du kan komme på guidede rundture både til fods og i bil blandt dyrene midt i den vilde natur. Samtidig vil du blive forkælet i luksuriøse omgivelser med kulinariske oplevelser, som du kender det fra NYATI Safari Lodge. Nyd en herlig 3-dages pakke, hvor du har alle måltider samt udflugter inkluderet, og hvor du bor i et skønt dobbeltværelse. Eriksberg blev kåret til årets turistmål 2017 i Sverige med begrundelsen ”I har et højt serviceniveau i verdensklasse og meget tilfredse kunder. Og fordi I på en positiv måde skiller jeg ud fra mængden”. 

Som et særtilbud modtager NYATIs gæster en gave, når de tjekker ind i forbindelse med vores nyoprettede samarbejde. Læs mere om opholdet og hvad der er inkluderet på deres hjemmeside her.

/NYATI Safari Rejser

NYATI Safari Video

NYATI Safari Video

Rejseforedrag

Nyati Safari
Nyati Safari
Kontakt NYATI
Ring til os på 70 26 04 07 eller skriv:
Venligst indtast alle påkrævede felter
Venligst indtast en gyldig email
Send
Kontakt os