Nyati Safari+45 70 26 04 07
Nyati Safari
Nyati SafariSøg
NYATI Safari Blog

Pakkeliste til safari i Afrika

March 1, 2019

Hvis du skal på safari i Sydafrika afhænger din pakkeliste først og fremmest af hvilken årstid du skal rejse på, og hvor længe du skal være afsted. På NYATI Safari Lodge har vi dog en lille butik, hvor du kan købe ekstra safaritøj, hvis du får brug for det. Her har vi samlet en lille pakkeliste med de mest nødvendige ting, når du skal på safarirejse til Afrika.

Skal du på safari? Dette må du ikke glemme!

En såkaldt safarihabit med sandfarvet skjorte, matchende bukser, en lærredsvest med lommer, safarihat og en kikkert om halsen er ikke nødvendigt, når du skal på safari. Men ideen er god nok: med neutrale farver, en solhat og det rette udstyr kommer du langt!

Tøj til safari

I de fleste tilfælde behøver du ikke at investere i noget specielt tøj til din safarirejse. I den sydafrikanske vinter kommer du langt med en varm trøje, lange bukser samt en vindtæt termojakke, hue og handsker til de kolde morgener. Midt på dagen, når solen står højest på himlen, er det lunt nok til T-shirt og shorts, selv i vintermånederne. Når det er sommer i Sydafrika, er det noget varmere. Her kan du nøjes med tynde skjorter eller T-shirts, tynde løstsiddende bukser eller shorts samt solhat og solbriller. Det er dog i denne periode, der er størst chance for regnbyger, så det kan være en god idé at medbringe en regnjakke eller et regnslag. Vi anbefaler altid at have en langærmet trøje med på safari, da kølige morgener kan forekomme store dele af året, og samtidig beskytter den huden mod solens stråler. Farverne på tøjet skal helst være i neutrale, lyse nuancer som beige, brun, olivengrøn og kaki. Skrappe farver og hvid kan skræmme nogle dyr, mens sort tiltrækker insekter.

Fodtøj til safari

Når du er ude på tur i en af vores safaribiler, kan du sagtens have sandaler på. Gerne behagelige og praktiske sandaler, som du føler dig godt tilpas i. Hvis du vil deltage i vores bushvandringer, er det dog et krav at have lukkede sko på. Vi anbefaler derfor altid at have et par gode vandresko eller kondisko med på turen. Du kommer ikke til at gå lange afstande, men tænk på, at du skal have dem på både i bagende varme og kulde – alt afhængig af hvilken årstid, du rejser på safari i. Når du færdes indenfor hegnene omkring NYATI Safari Lodge og NYATI Cheetah Camp, kan du have sandaler på alle steder.

Safariudstyr

Hvis du vil have de bedste muligheder for at spotte de vilde dyr, når du er på safari, kan det anbefales at medbringe en god kikkert hjemmefra. Vi har få kikkerter på lodgen, men vi kan ikke garantere, at de er tilgængelige hele tiden. Med en god kikkert har du de bedste muligheder for at se løver, der ligger i græsset og leoparder der gemmer sig i træerne. Samtidig kan du bedre spotte de mange farverige fugle, der findes i Krugerparken. Vil du have gode ferieminder med hjem fra din safarirejse, er et godt kamera næsten uundværligt. Uanset om du foretrækker et digitalkamera, smartphone eller noget helt tredje, så husk at en god zoom er vigtig, hvis du vil have skarpe billeder af de vilde dyr. Selv om vores rangere altid forsøger at komme tæt på dyrene, vil det ikke altid være muligt, og mange dyr vil du kun se fra lang afstand. Udover kamera og kikkert er det godt at have solcreme, solbriller, solhat og en ekstra trøje med på turene. På NYATI Safari Lodge sørger vi altid for, at du får vand og evt. snacks med, inden du forlader lodgen.

Andre gode rejsetips

Husk altid at have gyldigt pas, vaccinationskort, medicin, rejseforsikring og rejseplanen fra NYATI Safari med. Desuden kan en lommelygte og et par bøger være gode at have med på safarituren. Hvis du medbringer kontanter, så husk at opbevare dem i sikkerhedsboksen i din bungalow eller villa på NYATI Safari Lodge. Du kan læse mere om betaling med kort, kontanter, drikkepenge etc. under vores FAQ.

/NYATI Safari

NYATI Safari Video

NYATI Safari Video

Rejseforedrag

Nyati Safari
Nyati Safari
Kontakt NYATI
Ring til os på 70 26 04 07 eller skriv:
Venligst indtast alle påkrævede felter
Venligst indtast en gyldig email
Send
Kontakt os