Nyati Safari+45 70 26 04 07
Nyati Safari
Nyati SafariSøg
NYATI Safari Blog

Panoramaruten og Blyde River Canyon

December 1, 2020

En af Sydafrikas mest vidunderlige destinationer

Et af de smukkeste naturområder i Sydafrika er uden tvivl Blyde River Canyon. Her bryder floden Blyde River de smukke bjerge og danner en storslået kløft. Udsigten har inspireret talrige fotografer og kunstmalere til at indkapsle den ekstraordinære følelse, som Blyde River Canyon og naturen i området giver.

Du kan opleve fantastiske Blyde River Canyon, når du kører ad panoramaruten i Sydafrika. Langs ruten kommer du både igennem Blyde River Canyon Nature Reserve, God’s Window og Drakensbjergene. Oplev den helt unikke og fantastiske natur og glæd dig til af blive blæst bagover af storslåede bjerge, høje vandfald og natursmukke dale. Panoramaruten byder på frodig natur, som står i stærk kontrast til bushlandskabet, du ser, når du er på safari i f.eks. Kruger National Park. Du skal absolut ikke snyde dig selv for at opleve dette, hvis du vælger at rejse til Sydafrika

Hvad kan du opleve ved Blyde River Canyon?

Motlatse Canyon, som Blyde River Canyon også kaldes, er et utrolig flot naturområde omkranset af de majestætiske Drakensbjerge med God’s Window. Hos NYATI Safari anbefaler vi alle gæster, der rejser til Sydafrika at udforske panoramaruten. Hvis du tager på luksussafari på NYATI Safari Lodge, har du mulighed for at deltage i en række tilvalgsaktiviteter – bl.a. vores heldagstur til Drakensbjergene. Her får du set alle højdepunkterne på den imponerende rute, som er en af Afrikas smukkeste.

Vil du udforske området på egen hånd, er dette også muligt. Ved Blyde River Canyon kan du f.eks. tage en helikoptertur ud over de smukke bjerge. Hvis du godt kan lide at vandre, indbyder området til flere gode hikingture, hvor du kommer helt tæt på den eventyrlige natur. Endelig kan du også sejle igennem Blyde River Canyon på en idyllisk bådtur – en oplevelse, du ikke bør snyde dig selv for.

Hvad er God’s Window? 

Langs panoramaruten i Sydafrika kommer du forbi God’s Window, som er et udsigtspunkt, hvor du – som navnet antyder – har en guddommelig udsigt. Herfra kan du på en klar dag se langt ud over de imponerende klipper, bjergtoppe, vandfald og Blyde-floden – og udsigten er formidabel. Når du står her, kan du ikke undgå at blive betaget af, hvordan naturens kræfter har formet landskaberne, og hvordan klippeformationerne skaber en helt særlig stemning.

Besøg Blyde River Canyon på vej til Kruger National Park

Hvis du er interesseret i at tage på safari i Krugerparken, kan du besøge Blyde River Canyon på vejen – alt efter hvor du rejser fra. Blyde River Canyon er et oplagt sted at stoppe op, hvis du er på kør selv-ferie. Mange rejsende overnatter ved Blyde River Canyon, når de er på vej til Kruger National Park. 

Panoramaruten i Sydafrika tiltrækker primært naturelskere, men du kan også opleve et lidt anderledes dyreliv her. Hvis du er heldig, kan du både se aber, sjakaler og farverige firben – dyr, du ikke nødvendigvis ser på din safari, hvor det ofte er The Big 5, som er i fokus. 

/NYATI Safari

NYATI Safari Video

NYATI Safari Video

Rejseforedrag

Nyati Safari
Nyati Safari
Kontakt NYATI
Ring til os på 70 26 04 07 eller skriv:
Venligst indtast alle påkrævede felter
Venligst indtast en gyldig email
Send
Kontakt os