+45 70 26 04 07
Søg
NYATI Safari Blog

Vind luksusophold på NYATI Safari Lodge

Vind luksusophold på NYATI Safari Lodge

October 14, 2019

Drømmer du om at komme på safari i Sydafrikas berømte Kruger National Park, så har du nu mulighed for at få drømmen realiseret, hvis du er heldig. Lige nu kan du nemlig vinde et ophold for 2 personer på NYATI Safari Lodge. Her kommer du på dit livs safarieventyr og bor på første række til Afrikas vilde dyr. Vinderen af konkurrencen får 7 dages luksusophold for 2 personer i egen River Bungalow med privat terrasse ud til Olifants River, alle måltider og drikkevarer, stort safariprogram i vores private del af Krugerparken samt transfer til og fra lufthavnen inkluderet. Safariprogrammet indeholder 2 daglige safariture i åbne biler, sundowners, bushvandring og natsafari. Opholdet skal bruges mellem 1. maj og 31. august 2020. Vær opmærksom på at flybilletter ikke er inkluderet, men vi hjælper gerne med at booke fly til dig. 

For at deltage i konkurrencen skal du gå ind på vores Facebookside og fortælle os, hvem du vil vælge at tage med på dit livs safarieventyr, hvis du bliver den heldige vinder af opholdet. Samtidig bliver vi meget glade, hvis du vil like vores side og dele opslaget. Det kan jo være, du bliver den heldige ledsager på rejsen, hvis din bedste ven vinder! OBS: Du skal have en profil på Facebook for at kunne deltage i konkurrencen.

Du kommer direkte til vores konkurrence her. Du kan også læse mere om konkurrencen og vores konkurrencebetingelser på denne side. Konkurrencen slutter den 28. oktober kl. 8.00, hvorefter vi trækker en vinder. Så vent ikke for længe, hvis du vil deltage i konkurrencen.

Vi glæder os til at høre fra dig!

/NYATI Safari

NYATI Safari Video

NYATI Safari Video
Kontakt os
Kontakt NYATI
Ring til os på 70 26 04 07 eller skriv:
Venligst indtast alle påkrævede felter
Venligst indtast en gyldig email
Send
Dette site benytter funktionalitet, som ældre versioner af Internet Explorer ikke understøtter. Du bør derfor skifte eller opgradere din browser.