Nyati Safari+45 70 26 04 07
Nyati Safari
Nyati SafariSøg
NYATI Safari Blog

Botswanas fantastiske elefanter

Når du tager på safari i Chobe National Park, får du mulighed for at komme helt tæt på de mageløse afrikanske elefanter. 

Chobe National Park – Botswanas perle

Botswana ligger midt inde i det sydlige Afrika, hvor det blandt andet grænser op til Zimbabwe, Sydafrika og Namibia. Landet er blandt andet kendt for sin imponerende flora, hvor der, på trods af det tørre landskab, vokser massevis af store baobabtræer. Ikke mindst er Botswana kendt for sit fantastiske dyreliv, hvor særligt elefanten hersker rundt om i nationalparkerne.

Chobe National Park er Botswanas mest kendte og populære nationalpark. Parken byder både på fantastisk dyreliv og smukke landskaber. Den strækker sig over godt 12.000 kvadratkilometer, hvilket er omtrent tre gange Fyns størrelse. 

Safari med elefanter

Surrounded by elephants on a safari in Chobe National Park

På en safari i Chobe National Park kan man opleve mange af de store dyr, der nyder at befinde sig på de afrikanske savanner. Oplev løverne slænge sig i solen, leoparder sprinte afsted, se de flotte mønstre på giraffer og zebraer eller vær heldig at se et vaskeægte næsehorn.

Ikke mindst er Chobe National Park kendt for at have Afrikas største koncentration af elefanter med en anslået bestand på op imod 85.000 dyr. Elefanten kan veje helt op til 6 ton og kan blive op til 70 år gammel. Når der er tale om så store dyr, er det helt vildt at tænke på, at de afrikanske elefanter kan leve i det, der svarer til en menneskealder. På en safari i Chobe-parken vil du med garanti kunne opleve disse storslåede skabninger.

Selvom Botswana er et land uden kyster, flyder Chobefloden igennem nationalparken og bidrager til at lave frodige og forfriskende områder, hvor både elefanter, flodheste, bøffelflokke og krokodiller nyder at holde til.

Safari i Chobe National Park

Close to an elephant on a river safari in Botswana

Safarirejse i Botswana, er garanteret uforglemmelige oplevelser for hele familien. Vælg selv om turen skal foregå i en åben jeep, eller med flodsafari i en båd og oplev de vilde dyr på tæt hold.

En safarirejse til Chobe National Park kan med fordel kombineres med en tur til de storslåede Victoria Falls, der ligger mellem nabolandene Zimbabwe og Zambia, samt en uges luksus safariophold på Nyati Safari Lodge i Sydafrika.

NYATI Safari Video

NYATI Safari Video

Rejseforedrag

Nyati Safari
Nyati Safari
Kontakt NYATI
Ring til os på 70 26 04 07 eller skriv:
Venligst indtast alle påkrævede felter
Venligst indtast en gyldig email
Send
Kontakt os