Nyati Safari+45 70 26 04 07
Nyati Safari
Nyati SafariSøg
NYATI Safari Blog

Disse bydele bør opleves i Cape Town

Enjoy your meal at the terrace in front of Victoria & Alfred Hotel in Cape Town

20 maj. 2022

V&A Waterfront

Det sprudler af liv og glade dage, når du spadserer langs havnefronten. Hvis du har brug for en rolig stund, kan du tage et hvil på en af bænkene og nyde udsigten. På den ene side kan du skue ud over havet og følge med i livet på havnen. Kigger du den anden vej, har du en smuk udsigt til Cape Towns vartegn Taffelbjerget.

Restauranter, barer og butikker er der masser af i gåafstand. Det er en af grundene til, at området er populært blandt turister. Det er også her, du finder det store shoppingcenter Victoria Wharf med over 450 butikker.

Sea Point

Sea Point emmer af liv. Bydelen er spækket med caféer, barer og restauranter med mad fra hele verden. Kvarteret ligger ud til Atlanterhavet og har en lang strandpromenade, der er populær til en løbe- eller spadseretur.

Du finder fine sandstrande og tidevandsbassiner, hvor du kan få et køligt dyp - f.eks. ved Milton og Saunder’s Rock.

Bo-Kapp

De fine farverige rækkehuse ligger side om side. De fleste kan ikke lade være med at hive telefonen eller kameraet frem for at fotografere de farvestrålende små huse, og nogle kalder Bo-Kapp for Cape Towns mest “Instagram-værdige” område.

Tidligere husede kvarteret mange sydøstasiatiske slaver, og derfor omtales Bo-Kapp også som det malaysiske kvarter. I dag er mange af beboerne efterkommere af fortidens slaver.

Gå en tur i den farverige bydel og besøg en af områdets Cape Malay-restauranter, der byder indenfor til krydrede karryretter og samosaer.

Woodstock

Graffiti, nedlagte fabriksbygninger og hippe restauranter. Woodstock er stadig råt, men det er “upcoming” og spås som Cape Towns nye hippe område. Mange af byens kreative talenter holder til i netop Woodstock.

Besøg Old Biscuit Mill, hvor du finder populære restauranter og smarte modebutikker. I weekenden afholdes Neighbourgoods Market med live musik, streetfood og små boder med kunst og mode. Bestemt et besøg værd.

Clams Bay / Clifton

Palæer og prangende huse med udsigt over Atlanterhavet. De to nabo-områder Camps Bay og Clifton er to velhaverkvarterer cirka 10 kilometer fra Cape Towns bymidte.

Nedenfor boligområderne finder du nogle af Cape Towns smukkeste sandstrande. Stemningen på de smukke strande i området er “nede-på-jorden”, og selvom vandet er koldt, er strandene velbesøgte af både sydafrikanere og turister. Nyd en dag på stranden, og find en hyggelig café til en “sundowner” på Camps Bays strandpromenade.

Generel sikkerhed i Cape Town

I dagtimerne er de mest velbesøgte områder i Cape Town forholdsvis sikre. Men brug din sunde fornuft og vær opmærksom på dine omgivelser. Vift ikke med værdigenstande som dyre smykker og elektronik af høj værdi.

I aftentimerne anbefales det at tage taxa, når du skal fra sted til sted.

NYATI Safari Video

NYATI Safari Video

Rejseforedrag

Nyati Safari
Nyati Safari
Kontakt NYATI
Ring til os på 70 26 04 07 eller skriv:
Venligst indtast alle påkrævede felter
Venligst indtast en gyldig email
Send
Kontakt os