Nyati Safari+45 70 26 04 07
Nyati Safari
Nyati SafariSøg
NYATI Safari Blog

Safari til fods

Tag på 3 dages safari til fods og kom helt tæt på Sydafrikas vilde dyr.

Det lyder farligt, men er det ikke når du er i selskab med de veluddannede rangers fra NYATI Safari Lodge, der på en og samme tid afsøger savannen for spændende fodaftryk og holder øje med eventuelle fralige dyr i nærheden. 

Der vandres blot med en dagrygsæk, og når aftenen kommer er det bare at slappe af i den hyggelige mobile teltlejr der har rejst sig, udelukkende til alle på vandreturen. Rangeren sørger for måltider og drikkevarer, det eneste du skal sørge for er at suge indtryk fra majestætiske omgivelser til dig.

Kan alle tage på safari til fods?

Experience the wildlife on a walking safari with NYATI

Alle der er alm. sunde og som kan klare at vandre en hel dag, afbrudt af drikke og spisepauser kan tage på Safari til Fods. Dog skal børn være min. 12 år.

Du vil opleve nogle af verdens mægtigste dyr på tæt hold og samtidig være i gode hænder, når du følges med NYATIs trænede rangers. Tag afsted alene eller med hele familien, alle vil uden tvivl få oplevelser for livet.

Autentisk safarioplevelse

Elephants spotted on a NYATI walking safari

Der er ingen tvivl om at der i endnu højere grad er tale om en autentisk safari, nærmest i Dr. Livingstones fodspor, når man deltager på en safari til fods, eller nærmere en vandresafari. 

Forestil dig, at du går langs bushen, og der pludselig dukker en elefant op i horisonten. Ved at tage på safari til fods får du adrenalinen at mærke, når Afrikas vilde dyr slentrer eller løber forbi synsfeltet, og står lige i nærheden af dig.

Dog er du stadig godt beskyttet af rangeren, der kender alle faresignaler, og ved hvad der skal gøres i en eventuel faresituation

En safaritur til fods er helt enkelt en helt særlig genre. Det er noget andet end at køre gennem nationalparker i bil, da du får følelsen af at komme helt tæt på dyrene og naturen.

Er det farligt at tage på safari til fods?

NYATI on foot camp site

Når du følges med NYATIs kompetente team af rangers, minimerer du alle de risici, der måtte være.

Sandheden er også den, at de vilde dyr på savannen ikke synes, at telte eller mennesker er særligt interessante. Teamet af rangers vil vide, hvad man skal gøre og ikke gøre, så hvis du bare sørger for at overholde alle deres anvisninger, vil det være en tryg oplevelse.

NYATI Safari Video

NYATI Safari Video

Rejseforedrag

Nyati Safari
Nyati Safari
Kontakt NYATI
Ring til os på 70 26 04 07 eller skriv:
Venligst indtast alle påkrævede felter
Venligst indtast en gyldig email
Send
Kontakt os