Nyati Safari+45 70 26 04 07
Nyati Safari
Nyati SafariSøg
NYATI Safari Blog

The Big Five - hvor kommer udtrykket fra?

16. juni 2022

Du har sikkert hørt udtrykket før og måske undret dig over, hvad det egentlig dækker over. Sandheden er, at The Big Five i virkeligheden refererer til de fem dyr, der er sværest at få nedlagt ved jagt og farligst at jage.

NYATI Safari Lodge er beliggende med direkte adgang til Krüger National Park i egen privae del af parken. Med udflugter herfra vil der være rig mulighed for at opleve The Big Five, nemlig: Bøflen, løven, leoparden, elefanten og næsehornet. 

Oplev The Big Five på NYATI´s jorde

NYATI Safari Lodge har et vidstrakt område på 10.000 hektar. Her patruljerer professionelle rangers for at sikre vildtreservatets dyrs beskyttelse, og det gælder både The Big Five og de øvrige storslåede dyr.

Det er noget helt særligt ved at opleve dyrene i deres naturlige habitat, se dem i samspil med naturen og have en følelse af at være lige midt imellem dem, når du i følgeskab med vores kompetente rangers bogstavelig talt går i deres fodspor og finder ud af nye ting om dem.

Netop fordi NYATI Safari Lodge er bekvemt beliggende langs Olifant River, er der rig mulighed for at opleve de imponerende elefanter både på udflugter og om aftenen når de kommer ned for at drikke i floden. På det tidspunkt sidder du sikkert på terrassen med en lille drink og nyder synet.

Bøfler i nærområdet

Elefanten er et af de rigtig populære dyr blandt The Big Five, men derudover er de mange hektar privat naturområde også med til at facilitere optimale muligheder for Sydafrikas store kattedyr. Der er derfor god mulighed for at opleve nogle af de prægtigste dyr på savannen, løven og leoparden.

Derudover bliver der ofte spottet bøfler i nærområdet og samtidig er næsehornsbestanden kategoriseret som stabil.

Med vores veluddannede rangers ved hånden, har du derfor rigtig gode muligheder for at opleve lige præcis det af Afrikas vilde dyr, som du er mest betaget af. Tag dit kamera under armen, når du rejser med NYATI og dokumenter dit møde med The Big Five.

Her venter oplevelser som du sent vil glemme.  

NYATI Safari Video

NYATI Safari Video

Rejseforedrag

Nyati Safari
Nyati Safari
Kontakt NYATI
Ring til os på 70 26 04 07 eller skriv:
Venligst indtast alle påkrævede felter
Venligst indtast en gyldig email
Send
Kontakt os