Nyati Safari+45 70 26 04 07
Nyati Safari
Nyati SafariSøg
NYATI Safari Blog

Lille Danmark i store Sydafrika

12. november, 2021

Planlægger du en rejse til Sydafrika, eller er du der måske allerede, og er interesseret i muligheden for at møde andre danskere?

Danskhed i Sydafrika

Ønsker du at møde andre danskere i Sydafrika, er dette bestemt en mulighed. Der kan være flere fordele i at møde danskere, når man er langt hjemmefra i Sydafrika. Det kan være du er interesseret i tips og råd fra folk, som kommer fra samme sted som dig selv. Eller måske synes du, at det kunne være en interessant tilføjelse til din tur at opleve Sydafrikas mange flotte og spændende seværdigheder med andre danskere. Uanset begrundelsen, er der flere måder hvorpå du kan møde andre danskere i Sydafrika. Du kan blandt andet møde dem i organisationerne InterNations og Danish Society.

 

Din kilde til gode råd og tips om Afrika uden sprogbarriere

Når du besøger et nyt land, kan det være svært at vide, hvilke seværdigheder der bør stå øverst på din liste – og især, hvis det drejer sig om nogle af Sydafrikas mange gemte skatte. Derfor kan det være en kæmpe fordel at benytte sig af et af de rejsebureauer, der har sin egen private lodge i Sydafrika, idet de kender området som deres egen baglomme. Benytter du Nyati Safari Lodge, kan de hjælpe dig med at finde ud af...

  • Hvilke steder der bør opleves
  • De mest hårrejsende aktiviteter
  • De lækreste spisesteder
  • Og alle de andre spørgsmål, du får i forbindelse med din rejse. 

NYATI Safari Video

NYATI Safari Video

Rejseforedrag

Nyati Safari
Nyati Safari
Kontakt NYATI
Ring til os på 70 26 04 07 eller skriv:
Venligst indtast alle påkrævede felter
Venligst indtast en gyldig email
Send
Kontakt os