Nyati Safari+45 70 26 04 07
Nyati Safari
Nyati SafariSøg
NYATI Safari Blog

Nemt at være veganer i Sydafrika

9. november, 2021

Selvom Sydafrika er kendt for at være et kødspisende land, er det faktisk slet ikke så svært endda at bevare en vegetarisk eller vegansk livsstil på besøg i landet. Er du vegetar eller veganer, kommer du på ingen måde til at sulte. Landet byder nemlig på et væld af spændende kulinariske oplevelser indenfor det veganske køkken. Før kolonitiden var meget af Afrikas mad plantebaseret, og ligeledes opleves der i dag en stigende trend indenfor veganisme i Sydafrika. Dette har også ledt til, at der er opstået organisationer, såsom South African Vegan Society, som hjælper og inspirerer til en vegansk eller vegetarisk livsstil i Sydafrika.

 

Aerial view of Cape Town and Table Mountain

Tips til at bevare den veganske livsstil i Sydafrika

Det kan muligvis være svært at forestille sig, hvordan du kan bevare den veganske eller vegetariske livsstil i Sydafrika, da inspirationen på området kan være begrænset. Men frygt ej, der er masser muligheder. Når du bor på Nyati Safari Lodge har du absolut intet problem, - for på lodgen er man vant til at finde på spændende retter, uanset hvad du foretrækker at indtage. Såfremt du rejser videre rundt i Sydafrika vil du ydermere have mulighed for...

  • Lave maden selv, der findes masser af spændende veganske ingredienser at vælge imellem
  • Spise på kæderestauranter, her vil du ofte finde flere vegetarretter
  • Spise i etniske restauranter
  • Søge specifikt efter veganske restauranter
Colourful Malay houses in Cape Town

Cape Town – det ultimative sted at finde de bedste veganske restauranter

Leder du efter veganske muligheder er Cape Town en spændende destination. Ligesom mange andre større byer, byder Cape Town på et væld af lækre og spændende alternativer til retter med kød. Leder du efter en veganske og plantebaserede restauranter i Cape Town, vil du ikke gå skuffet hjem. To anbefalelsesværdige restauranter er ’Lekker Vegan Cafe’ og ’The Sunshine Food’. Desuden byder byen sommetider på veganske aktiviteter, hvor du kan lære om Cape Towns Kulinariske kultur. Hvem ved, måske ender du endda med at komme hjem, med nogle nye og appetitlige tilføjelser til middagsbordet.

NYATI Safari Video

NYATI Safari Video

Rejseforedrag

Nyati Safari
Nyati Safari
Kontakt NYATI
Ring til os på 70 26 04 07 eller skriv:
Venligst indtast alle påkrævede felter
Venligst indtast en gyldig email
Send
Kontakt os