Nyati Safari+45 70 26 04 07
Nyati Safari
Nyati SafariSøg
NYATI Safari Blog

En lille snak med NYATI-gæster

August 1, 2018

Hos NYATI Safari har vi stor fokus på at levere en god og personlig service, så vi bliver rigtig glade, når vores loyale kunder vælger at rejse med os flere gange. Vi har mødt nogle af de begejstrede NYATI-gæster til en lille snak om, hvad der er så specielt ved NYATI Safari Lodge, og hvad der får dem til at vende tilbage til vores lodges i Sydafrika igen og igen. 

HVORFOR ENDTE I MED AT VÆLGE NYATI SAFARI?

Elisabeth og Henrik: Vi blev varmt anbefalet NYATI Safari Lodge af et vennepar, som var afsted i 2011. Vi tænkte, her skal vi fejre vores sølvbryllup i 2015, og det gjorde vi så.

Helene og Mogens: Vi hørte om NYATI Safari Lodge igennem venner i 2011. Vennerne talte så varmt om stedet, at min mand (Mogens) valgte at give mig en rejse til NYATI i 60-års gave.

Irene og Henrik: Vi valgte NYATI Safari, fordi vi havde flere vennepar, der havde været afsted, nogle 2 og 3 gange. Alle super tilfredse. Så det var meget let for os at beslutte, vi skulle afsted med NYATI. Vi havde inviteret vores voksne sønner og svigerdatter med. Vi nød det alle fem.

KUNNE I FINDE PÅ AT TAGE AFSTED IGEN?

Elisabeth og Henrik: ABSOLUT! Vi har været 2x14 dage på NYATI Safari Lodge i hhv. 2015 og 2017. Og vi vender helt sikkert tilbage i 2019! For vi har svært ved at undvære alt det, som NYATI Safari Lodge står for: Unik beliggenhed med ophold i River Bungalow lige ud til Olifants River. Herfra havde vi en betagende udsigt og kunne dagligt nyde det rige dyreliv (elefanter, flodheste, giraffer, bøfler, krokodiller m.fl.) ved floden. Unik service og omsorg af høj kvalitet fra alle ansatte på lodgen. Der er masser af humor og en dejlig rolig stemning overalt. Man mærker flittige, hjælpsomme, glade og tilfredse medarbejdere overalt, man kommer. Et rigtig behageligt og kultiveret miljø at være gæst i.

Helene og Mogens: Ja – helt sikkert. Den venlighed og gæstfrihed vi mødte på NYATI på vores første rejse var hjertevarm og professionel. Der blev gjort alt for at vi skulle have en dejlig ferie. Der var selvfølgelig andre gæster, men vi følte på intet tidspunkt, der var for mange. På hjemturen legede vi med tanken om at besøge NYATI igen - det var noget, vi gerne ville dele med vores børn og børnebørn. Som sagt så gjort. I 2017 da min mand (Mogens) fyldte 70 år drog vi alle 10 afsted til NYATI Safari Lodge. Vi boede i den private Cheetah Camp med 2 meget lækre store villaer med egen swimmingpool og rigelig plads til 10 mennesker. Her fik vi tildelt vores helt eget personale - 8 i alt - som kræsede om os fra morgen til aften.

Irene og Henrik: Vi kunne sagtens finde på at tage afsted igen. Man bliver aldrig færdig med at se dyrene i deres eget element. Man bliver helt ydmyg og lille. Vi skal passe på naturen. Derudover er Sydafrika et smukt land, som bestemt er værd at besøge.

HVAD VAR JERES VILDESTE OPLEVELSE?

Elisabeth og Henrik: Det har været nærkontakten med nogle af The Big 5. Her var vi kun et par meter fra løver og elefanter. Man kommer helt tæt på, og man føler sig tryg på safariturene pga. det høje sikkerhedsniveau, som NYATIs dygtige rangers har entydigt fokus på.

Helene og Mogens: Vi havde nogle helt fantastiske ture med vores ranger Gidi som uhyre professionelt førte os fra det ene dyr til det andet - lærte os om deres natur og hvordan man følger deres fodspor. Men højdepunktet var, da Eddie vækkede os den sidste morgen, fordi han havde hørt, at løverne jagtede et hold bøfler. Vi kørte afsted i hast, og han fandt dem. 4 store hanløver nedlagde i samarbejde en stor bøffel - en fantastisk oplevelse at få så tæt på. Selv børnene syntes, det var fantastisk og forstod, at sådan er naturens orden.

Irene og Henrik: Vi oplevede så meget på de 7 dage, vi havde på NYATI. Generelt var det fantastisk at se dyrene i deres hjem. De skønne morgenvandringer og en fantastisk sundowner-tur, hvor vi lagde dyrene i seng og fik en skøn middag ude i naturen, mens solen gik ned. Der var super dygtige guider på alle turene, som vidste en masse. Vi kunne blive ved…..

HAR I ET GODT RÅD TIL ANDRE, DER VIL PÅ SAFARI?

Elisabeth og Henrik: Vi valgte ikke blot at komme for at nyde men også for at yde. Vi tog derfor fodbolde og tennisbolde med til township-turene. Her delte vi boldene ud i børnehaven og på skolen, hvilket vakte stor glæde blandt børnene. Vi kan også anbefale 14 dage på lodgen, da uge-programmet kan virke en smule komprimeret.

Helene og Mogens: Da vi besøgte en lille børnehave på vores første tur, fortrød vi øjeblikkeligt, at vi ikke havde medbragt noget legetøj fra vores hjemlands overflod på diverse børneværelser. Så anden gang havde vores børn samlet legetøj i deres skoler til at give til børnene i børnehaven. Det vakte jubel.

Irene og Henrik: Hvis man skal på safari, vil vi anbefale, man kobler det med ekstra dage enten ved Cape Town eller en badeferie, fordi de dage man er på NYATI er så tætte med oplevelser, at det også er godt at se noget andet. Vi havde 4 skønne dage i Cape Town, næste gang kunne det være skønt at sætte en badeferie på.

/NYATI Safari Rejser

Elisabeth & Henrik Carlsen boede i NYATI River Bungalow
Helene & Mogens Kreutzfeldt boede i NYATI Cheetah Camp med børn og børnebørn
Irene & Henrik Nordam boede i NYATI Olifant Villa med voksne sønner og svigerdatter

Klik på billederne nedenfor for at se hele galleriet...

NYATI Safari Video

NYATI Safari Video

Rejseforedrag

Nyati Safari
Nyati Safari
Kontakt NYATI
Ring til os på 70 26 04 07 eller skriv:
Venligst indtast alle påkrævede felter
Venligst indtast en gyldig email
Send
Kontakt os