Nyati Safari+45 70 26 04 07
Nyati Safari
Nyati SafariSøg
NYATI Safari Blog

Rejs flere generationer sammen

Rejs på tværs af generationer med NYATI og oplev, hvordan familiesafari favner alle aldre!

Safarirejsens fascination

Der findes næppe nogen anden rejseoplevelser, der kan fascinere og interessere alle aldre, end en safarirejse. Naturoplevelser, som de man møder på en safarirejse, er både spændende, anderledes og noget, der ligger langt ud over det, vi er vant til herhjemme i Danmark. Netop derfor vil en safarirejse med NYATI være en oplevelse, man vil huske tilbage på resten af livet.

Familier består jo som bekendt af en række individer med hver deres ønsker for en ferie, og det kan derfor være svært at få det hele til at passe sammen når alle skal afsted sammen. Gevinsten er så meget desto større, når det hele viser sig at flaske sig, og alle familiens medlemmer får en god tur.

Familiesafari for alle aldre

Det kan lade sig gøre i på en safari rejse til Nyati Safari Lodge i Sydafrika. Afh af årstid er der nemlig rig mulighed for solbadning, gourmet oplevelser, naturoplevelser, fysisk aktivitet og samtidig bo samlet med alle medlemmer af familien. 

En safarirejse giver oplevelser til alle, og med safari udflugter i Nyati´s privatejede 10.000 ha store område, der grænser op til Krüger Nationalpark er der garanti for oplevelser på hver eneste tur. 

Familiens mindste mindste kender de vilde safaridyr fra tegneserier og eventyr, og de ældste enten selv besøgt stedet tidligere eller set dyrene i nogle af de flotte og spændende naturdokumentarer fra fjernsynet.

En safarirejse er en perfekt generationsrejse, der samler hele familien, og du behøver ikke at bekymre dig om, om alle mon er godt underholdt. På hver deres måde indbyder denne type af generationsrejse til at dele enestående oplevelser, der langt fra kan sammenlignes med noget hjemmefra.

Unikke oplevelser i smukke omgivelser

I Danmark er vi glade for vores grønne skove, gule kornmarker og smukke, blå hav. Vi har en dejlig frodig natur, men de fleste vil dog ikke mene, der er den store spænding forbundet hermed. Vores dyreliv er mildt og ”almindeligt”.

En safarirejse til Sydafrika byder på unikke oplevelser for hele familien. Oplev et rigt dyreliv, kridhvide sandstrande og imponerende landskaber af laguner, søer og enestående naturparker uden sammenligning.

Med en generationsrejse samler du hele familien, og når du rejser med NYATI får du mulighed for at sammensætte den perfekte tur, der tilgodeser alle aldre og interesser. 

NYATI Safari Video

NYATI Safari Video

Rejseforedrag

Nyati Safari
Nyati Safari
Kontakt NYATI
Ring til os på 70 26 04 07 eller skriv:
Venligst indtast alle påkrævede felter
Venligst indtast en gyldig email
Send
Kontakt os