Nyati Safari+45 70 26 04 07
Nyati Safari
Nyati SafariSøg
NYATI Safari Blog

Glamping i Sydafrika

1. juli 2022

Hvorfor ikke få det hele med når du tager på safari i Sydafrika?

Glamping er et udtryk der drejer tanken over mod camping, men det eneste de to ting har til fælles er den teltdugen, og den tydelige lyd af naturen udenfor. 

Tager du på glamping på Nyati Safari Lodge, bor du i et af de luxuriøse Rhino telte med rindende vand, en ordentlig seng og alle moderne fornødenheder. Loftet og væggene er kraftig teltdug, der tillader naturens lyde at slippe igennem, så her får du virkelig det hele med på safari rejsen.

Nyd udsigten over Olifants river

I de familievenlige Rhino-lukustelte, kan du og familien nyde udsigten over Olifants River og bushens vilde fauna. Denne form for overnatning er perfekt for familien, der ønsker en unik oplevelse sammen midt i den sydafrikanske natur. Nyd frit udsyn over Sydafrikas eksotiske dyr i naturlige, smukke omgivelser og udnyt muligheden for at lære mere om det diverse dyreliv. Glamping-oplevelsens enestående rammer skaber minder for livet, som stadig lever videre, når du vender hjem igen.

Her får du en særegen form for ro, der sænker sig, når du er helt tæt på naturens særlige lyde. Samtidig er dette en ferieform, der er spændende for hele familien. 

Tag børnene med på safari i Sydafrika

Glamping og safari i Sydafrika er spændende for både børn og voksne. Nyati Safari Lodge ligger i privat 10.000 ha Big Five reserve, lige op til Krüger Nationalpark. Dyrene vandrer frit mellem de 2 områder, og der er derfor rig mulighed for at spotte The Big Five (elefant, løve, leopard, næsehorn & bison), hvilket er stor oplevelse uanset alder.

Børn er velkomne på Nyati Safari Lodge, og der er ingen tvivl om at de lærer utrolig meget ved at tage på safari med sine forældre i de trygge omgivelser som en lokal ranger kan give.

NYATI Safari Video

NYATI Safari Video

Rejseforedrag

Nyati Safari
Nyati Safari
Kontakt NYATI
Ring til os på 70 26 04 07 eller skriv:
Venligst indtast alle påkrævede felter
Venligst indtast en gyldig email
Send
Kontakt os