Nyati Safari+45 70 26 04 07
Nyati Safari
Nyati SafariSøg
NYATI Safari Blog

Juletraditioner i Sydafrika

December 21, 2020

Hold jul i Afrika og nyd de solrige omgivelser

Hvis du drømmer om at tage på juleferie i Afrika, kan vi varmt anbefale dig at holde jul i Sydafrika. Når regnen skyller ned over Danmark i december, har sydafrikanerne høje temperaturer, da deres sommermåneder ligger mellem november og marts. Book en rejse til Sydafrika og få et afbræk fra de kolde og mørke vintermåneder – og tag familien med til Afrika, hvor I sammen kan fejre jul i naturskønne omgivelser. 

Når du rejser til Sydafrika omkring jul og nytår, kan du glæde dig til at nyde de varme sommeraftener under stjernehimlen, som gør juleaften til en særlig magisk aften. En fantastisk oplevelse, du aldrig vil glemme. Ved at fejre jul i Afrika får du også indblik i nogle af de forskellige juletraditioner her. I Sydafrika kan du i juletiden f.eks. opleve Carols by Candlelight, som er en begivenhed, hvor sydafrikanerne samles og synger julesalmer i gaderne.

Fejr juleaften med safari i den sydafrikanske bush

Vælger du at tilbringe juledagene i Sydafrika, er det oplagt at kombinere rejsen med nogle dage på safari. Hos NYATI Safari tilbyder vi også rejser over julen. Du bor på vores safarilodge, som ligger i Afrikas berømte nationalpark, Krugerparken. Her kører vi safariture hver dag året rundt i vores åbne safaribiler, så du kan opleve de vilde dyr og den fantastiske natur på tætteste hold. Du tilbringer juleaftensdag med storslåede safarioplevelser i den sydafrikanske bush, inden du bliver forkælet med skøn middag og gode sydafrikanske vine juleaften på NYATI Safari Lodge.

I Sydafrika er der ingen stærke traditioner for, hvad julemiddagen skal bestå af. Her serverer man alt fra kalkunsteg, som vi kender fra de danske juletraditioner, til retter bestående af f.eks. skaldyr. Julemiddagen indtages sjældent indendørs på grund af de høje temperaturer. De fleste sydafrikanske familier spiser festmåltidet i haven eller på terrassen. På NYATI Safari Lodge serveres julemiddagen enten i vores åbne restaurant med udsigt til Olifant-floden, i vores hyggelige boma eller ude i bushen, mens solen går ned i horisonten.

Juletraditioner i Afrika

Der er forskellige juletraditioner alt efter hvor i Afrika, du befinder dig. I Kenya er der f.eks. tradition for at tage til midnatsmesse, hvor man mødes, synger julesalmer og ønsker hinanden glædelig jul. Mange af de engelske juletraditioner som f.eks. at pynte et grantræ og pakke gaver op om morgenen d. 25. december er også blevet en del af den afrikanske julekultur. Samtidig ses briternes påvirkning på Afrika også i fejringen af ”Boxing Day” i Botswana, hvor man denne dag pakker gaver op og hygger sig med familien.

En juleaften med masser af solskin

Uanset hvor du fejrer juleaften i Afrika, kan du glæde dig til sol, varme og høje temperaturer. Samtidig er december en af de smukkeste måneder i det sydlige Afrika, da landskaberne er grønne og frodige. Hvis du tager på safari, kan du være heldig at se de første dyrebørn, som kommer til verden omkring juletid. Derfor tager naturen sig allerbedst ud i sommermånederne, hvor sol, afslapning og safari bliver nøgleord for din juleaften. Hvis du ønsker et holde juleferie i Sydafrika, anbefaler vi at booke din rejse i god tid, da det er højsæson på NYATI Safari Lodge.

/NYATI Safari

NYATI Safari Video

NYATI Safari Video

Rejseforedrag

Nyati Safari
Nyati Safari
Kontakt NYATI
Ring til os på 70 26 04 07 eller skriv:
Venligst indtast alle påkrævede felter
Venligst indtast en gyldig email
Send
Kontakt os