Nyati Safari+45 70 26 04 07
Nyati Safari
Nyati SafariSøg
NYATI Safari Blog

Kan man kombinere safari og badeferie?

Couple on the beach in Mauritius with local fisherman

8 August, 2021

Det behøver ikke at være badeferie ELLER safari

Det er sjældent nemt at blive enige om en ferie, der tilgodeser alles ønsker og behov ligeligt, og alene det at finde på ferieløsninger, der kan passe med familiens andre sommerplaner, kan også være en udfordring. Vi mener dog ikke, at en rejse til Sydafrika bør enten det ene eller det andet – men at det i stedet sagtens er muligt at finde den perfekte balance, alle er glade for.

Hvis du vælger at bruge ferien på at tage på safari, så vil en stor del af tiden selvfølgelig gå med at kigge på vilde dyr og køre rundt i vildtreservater og nationalparker. Det er dog en generel misforståelse, at man er nødt til fuldstændig at vælge imellem, hvilke ferieoplevelser, man gerne vil have. Man kan nemlig sagtens kombinere safari og badeferie i Sydafrika, så det behøver ikke at være enten eller. Faktisk er safari og badeferie en virkelig god kombination, hvor man for eksempel kan vælge at afslutte en uge med safari med en uges ren afslapning og badeferie.

Badeferie på Zanzibar

Der er mange steder i Afrika, hvor du med fordel kan kombinere safari med en afslappende badeferie. Én af de steder, hvor det især er oplagt at holde en afslappende badeferie, efter du har været på safari, er på den smukke og underskønne ø, Zanzibar. De smukke billeder med fuldstændigt azurblåt vand, palmer og kridhvide sandstrande taler for sig selv, og du vil næsten have svært ved at tro dine egne øjne, når du ser, at billederne taler sandt.

Zanzibar har en stærk kulturarv, der er præget af mange århundredes indflydelse fra både Afrika, Indien, Europa og arabiske verdensdele. Øens hovedstad blev i år 2000 optaget på UNESCOs verdensarvsliste, og et besøg hertil vil byde på hyggelige gader, krydderimarkeder på hvert andet gadehjørne og solblege stenhuse.

Vejret er selvfølgelig fuldstændig afgørende for, at badeferiedelen af din rejse er en succes. Der er ingen, der bryder sig om at ligge i bikini, når der er skybrud, og de fleste vil desuden foretrække også at kunne få en smule glød i huden, der kan vises frem som hjemvendt fra ferien i Afrika. Derfor bør du altså særligt holde øje med vejret på Zanzibar for at vide, hvornår du bør tage afsted.

Mauritius - ultimativt strandparadis

Her finder du kridhvide strande, turkisblåt hav og hoteller, hvor intet er overladt til fantasien. Øens historie har skabt et multietnisk samfund, der giver kulturliv og gastronomi ekstra farver og dimensioner. Menukortene tilbyder eksotiske og raffinerede oplevelser med strejf af både det afrikanske, europæiske, kinesiske, kreolske og indiske køkken. Farverige fisk, smukke koralformationer og krystalklart vand byder dig velkommen i en forunderlig og fantastisk verden under oceanets overflade.

Mauritius egner sig både for det voksne publikum, børnefamilier og forelskede par... 

NYATI Safari Video

NYATI Safari Video

Rejseforedrag

Nyati Safari
Nyati Safari
Kontakt NYATI
Ring til os på 70 26 04 07 eller skriv:
Venligst indtast alle påkrævede felter
Venligst indtast en gyldig email
Send
Kontakt os