+45 70 26 04 07
Søg
NYATI Safari Blog

Maden på NYATI Safari Lodge

Maden på NYATI Safari Lodge

January 16, 2019

En luksussafari med NYATI Safari byder ikke kun på fantastisk Big 5-safari og storslåede naturoplevelser. Du kommer også på en gastronomisk rejse med fokus på lokale råvarer. 

Når du bor på NYATI Safari Lodge og NYATI Cheetah Camp er alle måltider inkluderet i opholdet. De fleste dage serveres morgenmaden på lodgen, men en dag om ugen arrangerer vi morgenmad ude i bushen. Her serverer vores kokke en veltilllavet morgenmad under akacietræerne, mens du kan nyde udsigten over bushen.

Frokosten serveres altid på lodgen eller i campen med mindre du har tilkøbt en af vores heldagsture. På disse ture sørger vi for at dække op til frokost på ægte Karen Blixen-manér undervejs.

Maden på NYATI Safari Lodge

Om aftenen serverer vi en 3-retters menu på lodgen. Én gang om ugen rykker vi dog midddagen udendørs, så du kan prøve vores boma. Bomaen er en åben bålplads, hvor vores kokke tilbereder en traditionel afrikansk braai (grill) under stjernehimlen. Her kan du smage forskelligt grillet kød med tilbehør. Traditionen er en hyldest til udendørslivet, som sydafrikanerne holder meget af.

Når vejret tillader det, kommer du også på en herlig bushmiddag ved vores eventyrlige sundowner-spot, Lion King en gang om ugen. Her kan du nyde udsigten og den magiske solnedgang over bushen med et glas vin, mens vores kokke tilbereder middagen, som serveres under den sydafrikanske stjernehimmel.

Maden på NYATI Safari Lodge

En af de sydafrikanske specialiteter, som du vil smage på NYATI Safari Lodge i løbet af ugen er "potjie" - en traditionel sydafrikansk gryderet. Den tilberedes i "potjie pots", som er små 3-benede støbejernsgryder. Gryderne opvarmes med hjælp af træ, trækul, tørret græs eller sågar tørret afføring fra de vilde dyr. Retten består oftest af kød og grøntsager og serveres med ris til. Du vil også smage lokalt vildt som kudu, springbuk og struds.

Udover alle måltider er alle lokale drikkevarer på NYATI Safari Lodge og NYATI Cheetah Camp også inkluderet i opholdet. Vi serverer gode sydafrikanske vine til måltiderne, og i vores bar kan du både smage lokale øl, drinks og sodavand. 

Hvis du sætter stor pris på gourmetoplevelser, kan vi anbefale at forlænge ferien med et ophold i Cape Town eller Vinlandet. Her finder du noget af den ypperste gastronomi i det sydlige Afrika med flere rigtig gode restauranter, som tilbyder delikate menuer af høj kvalitet ledsaget af Sydafrikas verdenskendte vine.

/NYATI Safari

NYATI Safari Video

NYATI Safari Video

Rejseforedrag

29. marts kl. 19:00
Folkehjem
Haderslevvej 7
6200 Aabenraa
12. april kl. 18:00
Orgelfabrikken
Lyngby Hovedgade 102
gården
2800 Lyngby
3. maj kl. 18:00
Orgelfabrikken
Lyngby Hovedgade 102
gården
2800 Lyngby
15. juni kl. 18:00
Orgelfabrikken
Hovedgaden 102
2800 Lyngby
8. august kl. 18:00
Orgelfabrikken
Lyngby Hovedgade 102
2800 Lyngby
13. september kl. 18:00
Orgelfabrikken
Lyngby Hovedgade 102
2800 Lyngby
17. oktober kl. 19:00
Sabro Kro
Viborgvej 780
8471 Sabro/ Aarhus
18. oktober kl. 19:00
DGI Huset
Willy Sørensens Plads 5
7100 Vejle
Kontakt os
Kontakt NYATI
Ring til os på 70 26 04 07 eller skriv:
Venligst indtast alle påkrævede felter
Venligst indtast en gyldig email
Send
Dette site benytter funktionalitet, som ældre versioner af Internet Explorer ikke understøtter. Du bør derfor skifte eller opgradere din browser.