+45 70 26 04 07
Søg
NYATI Safari Blog

NYATI-aften med middag

NYATI-aften med middag

November 5, 2019

Nu kan du komme med til en magisk aften på Asminderød Kro sammen med NYATI Safari den 14. november! Her vil du blive forkælet med lækker mad, vin og masser af rejseinspiration til din næste Afrika-rejse. Stifter af NYATI Safari, Jørgen Nielsen, byder velkommen, og herefter vil der være ca. en times rejseforedrag af NYATIs personale efterfulgt af middag med kulinariske oplevelser. I løbet af foredraget vil vi fortælle om nogle af nyhederne på NYATI Safari Lodge samt lidt om vores andre rejsemål i det sydlige Afrika. Vi anbefaler nemlig altid, at man kombinerer sin luksussafari med andre oplevelser, når man alligevel er i Sydafrika. Vi vil også fortælle om vores store safariprogram i Krugerparken, som bl.a. inkluderer 2 daglige safariture. 

Hele arrangementet får du til en særpris på 345 kr. pr. person. I denne pris er 2-retters middag med vin ad libitum, kaffe og rejseforedrag inkluderet (du sparer 130 kr.). Køber du en rejse på aftenen, refunderer vi beløbet. Programmet for aftenen er:

  • Kl. 18.00-19.30: Velkomst og foredrag med fokus på nyheder på NYATI Safari Lodge
  • Kl. 19.30-21.30: Middag i Asminderød Salen bestående af:
    • Rosastegt kalveculotte med årstidens grønt, ovnstegte kartofler og rødvinssauce
    • Vaniljeis med bærkompot, appelsinkrokant og nødder
    • Vin ad libitum
    • Kaffe

Vil du deltage i vores NYATI-aften, skal du tilmelde dig via Asminderød Kros hjemmeside her, hvor du også betaler for arrangementet. Vi glæder os til at møde dig! 

/NYATI Safari

NYATI Safari Video

NYATI Safari Video
Kontakt os
Kontakt NYATI
Ring til os på 70 26 04 07 eller skriv:
Venligst indtast alle påkrævede felter
Venligst indtast en gyldig email
Send
Dette site benytter funktionalitet, som ældre versioner af Internet Explorer ikke understøtter. Du bør derfor skifte eller opgradere din browser.