Nyati Safari+45 70 26 04 07
Nyati Safari
Nyati SafariSøg
NYATI Safari Blog

NYATI rejseforedrag på Fyn og i Jylland

March 28, 2018

Hos NYATI Safari er vi glade for den store interesse der er for vores populære rejseforedrag. På utallige opfordringer fra vores fynske og jyske kunder tager vi derfor på tur rundt i landet og holder gratis rejseforedrag i april. Du kan møde os på følgende datoer: 

  • 23. april 2018 kl. 18:00 på Restaurant PASFALL, Brandts Passage 31, 5000 Odense C
  • 24. april 2018 kl. 18:00 på Gl. Skovridergaard, Marienlundsvej 36, 8600 Silkeborg
  • 25. april 2018 kl. 18:00 på Best Western Scheelsminde, Scheelsmindevej 35, 9200 Aalborg

Vi byder på et glas sydafrikansk vin, mens du blot kan læne dig tilbage og lade dig inspirere til din næste rejse. Vi vil fortælle om vores luksuslodges og Big 5-safari i Sydafrika, de mange udflugter og oplevelser, som venter dig i Krugerparken, og ikke mindst hvad der er inkluderet i rejsen, når du vælger NYATI Safari. Du vil også høre om muligheden for at kombinere safarieventyret med nogle af vores andre spændende rejsemål i det sydlige Afrika som f.eks. Cape Town, Vinlandet, Victoria Falls, Mauritius eller Zanzibar. 

Der er et begrænset antal pladser, så vi anbefaler hurtig tilmelding. Du kan tilmelde dig via vores hjemmeside eller på mail nyati@nyati.com. Husk at oplyse hvor mange personer I er, og hvilken dato I ønsker at deltage. 

For vores sjællandske kunder holder vi rejseforedrag i Birkerød den første tirsdag i hver måned, hvor der også er tilmelding via vores hjemmeside

Vi glæder os til at se dig til et af vores rejseforedrag.

/NYATI Safari Rejser

NYATI staff
NYATI staff

NYATI Safari Video

NYATI Safari Video

Rejseforedrag

Nyati Safari
Nyati Safari
Kontakt NYATI
Ring til os på 70 26 04 07 eller skriv:
Venligst indtast alle påkrævede felter
Venligst indtast en gyldig email
Send
Kontakt os