+45 70 26 04 07
Søg
NYATI Safari Blog

NYHED: NYATI nu også i Dubai

NYHED: NYATI nu også i Dubai

November 27, 2019

Hos NYATI Safari arbejder vi hele tiden på at udvikle nye rejsemål og kombinationer, så vi kan tilbyde de bedste oplevelser i Afrika i kombination med vores egen luksussafari på NYATI Safari Lodge. Vi tilbyder mange forskellige rejsemål i det sydlige Afrika som fx Victoria Falls, Mauritius, Zanzibar og Sydafrika. Men som noget helt nyt kan du nu også vælge at afslutte dit safarieventyr med nogle afslappende dage ved Dubais hvide sandstrande. Her kan du nyde det solrige og lune klima, mens du fordøjer alle indtrykkene fra dine eventyrlige oplevelser i Krugerparken. Samtidig byder Dubai på shopping i verdensklasse og et væld af oplevelser, hvis du ikke er mættet efter din NYATI-safari.

NYHED: NYATI nu også i Dubai

Gode grunde til at vælge Dubai

Dubai byder på sol, strandliv, shopping og masser af oplevelser, så her er noget for enhver smag. Derfor synes vi, der er mange gode grunde til at vælge et stop i Dubai på vejen hjem fra det sydlige Afrika:

  • Du bryder hjemrejsen op, så du kun har en kort flyvning på ca. 6 timer det sidste stykke hjem til Danmark
  • I Dubai skinner solen året rundt
  • Her er skønne hoteller for enhver smag – velegnede for både familier og par
  • Dubai byder på flotte sandstrande, som også er børnevenlige
  • Du kan krydre rejsen med oplevelser og arabisk stemning i de små basarer i Dubais gamle bydel
  • Du kan følge med på forskellige udflugter som fx ørkensafari med middag i beduinlejr eller bådtur fra Dubais Marina
  • Dubai er det ultimative paradis, hvis du elsker shopping
NYHED: NYATI nu også i Dubai

Strandliv og årstider i Dubai

Hvis du drømmer om at afslutte ferien med sol, strand og skønne luksushoteller, er Dubai et godt valg. Du kan fx vælge at bo på den berømte palme, hvor du også finder nogle af de bedste strande i Dubai. Her bor du i helt rolige omgivelser. Hvis du søger kombineret by- og strandliv, kan vi anbefale at bo omkring Dubais Marina. Uanset hvad du vælger, tilbyder alle vores hoteller adgang til privat strand.

Dubai er en helårsdestination. Her skinner solen nemlig året rundt. Der falder minimalt med nedbør, og du kan derfor være sikker på solskin uanset hvilken tid på året, du rejser. Dog kan det blive meget varmt i sommermånederne maj-september, hvor priserne på hotellerne til gengæld også er meget lavere.

NYHED: NYATI nu også i Dubai

Oplevelser og udflugter

Dubai byder på et væld af attraktioner og oplevelser for store og små. Nyd fx udsigten fra verdens højeste bygning Burj Khalifa, se det berømte springvand ved Dubai Fountain, besøg souken med de mange små boder eller få et indblik i Dubais historie i byens museum.

Du kan også vælge at tage med på forskellige udflugter. Vi anbefaler en ørkensafari i solnedgangen med middag i beduintelt eller en aftensejltur med en af de gamle træbåde kaldet dhows, som sejler i travle Dubai Creek, mens middagen serveres ombord. Eller hvad med en tur i speedbåd forbi nogle af Dubais mest imponerende bygninger og det ikoniske 7-stjernede hotel Burj Al Arab? En byrundtur i en af de åbne dobbeltdækkerbusser giver et godt overblik over byen, og du kan vælge at hoppe af undervejs, hvis du kommer forbi nogle områder, du får lyst til at udforske nærmere. 

NYHED: NYATI nu også i Dubai

Shopping i Dubai

Hvis du elsker shopping, er Dubai et ægte paradis. Man forstår hurtigt, hvorfor Dubai også kaldes Mellemøstens shoppingmekka. Her er et væld af imponerende shoppingcentre, hvor du kan købe stort set alt mellem himmel og jord - og ofte til rigtig gode priser. Du finder både alle de kendte internationale mærkevarer og de mere eksklusive butikker her. Besøg fx Dubai Mall som er et af verdens største indkøbscentre eller det berømte Mall of the Emirates, som også huser en indendørs skibakke. Vil du shoppe mere lokalt, kan vi anbefale at besøge bazarerne – også kaldet souken – i den gamle bydel. Her finder du alt fra guld til farverige håndarbejder og krydderier.

/NYATI Safari

NYATI Safari Video

NYATI Safari Video

Rejseforedrag

29. marts kl. 19:00
Folkehjem
Haderslevvej 7
6200 Aabenraa
12. april kl. 18:00
Orgelfabrikken
Lyngby Hovedgade 102
gården
2800 Lyngby
3. maj kl. 18:00
Orgelfabrikken
Lyngby Hovedgade 102
gården
2800 Lyngby
15. juni kl. 18:00
Orgelfabrikken
Hovedgaden 102
2800 Lyngby
8. august kl. 18:00
Orgelfabrikken
Lyngby Hovedgade 102
2800 Lyngby
13. september kl. 18:00
Orgelfabrikken
Lyngby Hovedgade 102
2800 Lyngby
17. oktober kl. 19:00
Sabro Kro
Viborgvej 780
8471 Sabro/ Aarhus
18. oktober kl. 19:00
DGI Huset
Willy Sørensens Plads 5
7100 Vejle
Kontakt os
Kontakt NYATI
Ring til os på 70 26 04 07 eller skriv:
Venligst indtast alle påkrævede felter
Venligst indtast en gyldig email
Send
Dette site benytter funktionalitet, som ældre versioner af Internet Explorer ikke understøtter. Du bør derfor skifte eller opgradere din browser.