Nyati Safari+45 70 26 04 07
Nyati Safari
Nyati SafariSøg
NYATI Safari Blog

Rejseforsikring under rejsen til Sydafrika

NYATI Safari bush walk

12. august 2022

Forsikring under din rejse til Sydafrika

Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Som udgangspunkt er din rejse til Sydafrika med NYATI Safari en sikker tur, hvor der er taget nødvendige sikkerhedsforanstaltninger. For eksempel er du ledsaget af erfarne og pålidelige guider og rangere, som altid sørger for, at du er i trygge hænder og i sikker afstand fra vilde dyr.

Men rejser i Sydafrika er ikke dækket af den offentlige sygesikring gennem hverken det blå eller gule sygesikringskort. Derfor er det vigtigt at have en rejseforsikring, hvis uheldet mod forventning skulle være ude.

Nedenfor kan du læse mere om rejseforsikring og afbestillingsforsikring. 

Hvilken forsikring skal jeg vælge til Sydafrika?

Vi anbefaler en rejseforsikring gennem Gouda Rejseforsikring, da Gouda har en af markedets bedste dækninger samt fornuftige priser. Gouda dækker dig på rejsen, uanset om din destination ifølge Udenrigsministeriet rejsevejledninger er grøn, gul eller rød. En rejseforsikring gennem Gouda dækker behandling, hvis du for eksempel bliver akut syg på rejsen, eller du får brug for akut tandlægebehandling. Gouda har desuden en døgnåben alarmcentral, så du kan få professionel hjælp hele døgnet rundt.

Hos Gouda kan du få dækket dine behov, uanset om du har brug for en enkeltrejseforsikring eller årsrejseforsikring. Bestil din rejseforsikring her.

Der kan være inkluderet en rejseforsikring i din indboforsikring eller dit betalingskort. I så fald anbefaler vi at tjekke, hvad forsikringen præcist dækker, og om det lever op til dine behov både før, under og efter rejsen. Vær opmærksom på eventuelle ændrede betingelser i forbindelse med covid-19. 

Forsikring som dækker covid-19

Det er ikke alle rejseforsikringer, som dækker covid-19. Men hos Gouda Rejseforsikring behandles coronavirus som enhver anden akut opstået sygdom. Det vil sige, at hvis du bliver testet positiv for covid-19, dækker forsikringen på samme måde som ved enhver anden sygdom.

Dog dækker forsikringen ikke, såfremt du allerede inden afrejse har haft symptomer. Så er der nemlig ikke tale om akut opstået sygdom.

Hvis du bliver påbudt isolation på grund af coronavirus, og dette ikke var forventelig ved indrejse, yder Gouda også dækning for mistede feriedage med op til maks. 3 dages feriekompensation. Dette gælder ekstraordinært til og med 31.12.2022.

Hvad dækker en afbestillingsforsikring?

Det kan være en god idé at tegne en afbestillingsforsikring, så du kan få pengene igen, såfremt uheldet er ude, og du ikke alligevel har mulighed for at rejse. Det kan gøres gennem Gouda, som vi anbefaler at bruge. Vær opmærksom på at forsikringen kun dækker, såfremt den købes senest samme dag som rejsen.

Afbestillingsforsikring dækker blandt andet, hvis du må annullere din rejse, fordi du, dine rejseledsagere eller nærmeste familie er blevet akut syg op til rejsen.

Du kan læse mere og bestille din afbestillingsforsikring her.

Nogle kortudstedere for eksempel Mastercard Gold tilbyder også afbestillingsforsikring, men tjek altid om forsikringsbetingelserne lever op til dine behov. Du skal desuden være opmærksom på, at der kan være ændrede betingelser i forbindelse med covid-19. 

NYATI Safari Video

NYATI Safari Video

Rejseforedrag

Nyati Safari
Nyati Safari
Kontakt NYATI
Ring til os på 70 26 04 07 eller skriv:
Venligst indtast alle påkrævede felter
Venligst indtast en gyldig email
Send
Kontakt os