Nyati Safari+45 70 26 04 07
Nyati Safari
Nyati SafariSøg
NYATI Safari Blog

En vild oplevelse med elefanter:

12. juli 2023

Vi måtte lige holde vejret!

"NYATI Safari er en stor oplevelse", det understreger Lisbeth Søderberg, der sammen med sin mand har nydt en god safariferie på NYATI Safari Lodge.

De har oplevet bøfler, næsehorn, løver, elefanter, giraffer og en flok vildhunde, der jagtede impalaer gennem bushen. Men det var en særlig bush-vandring, der var prikken over i’et for de to gæster.

"Vi travede afsted uden at have de store forventninger. Det, der skete, sker jo ikke lige hver dag", siger Lisbeth Søderberg og forklarer, at gruppen med ranger Günther i front i begyndelsen stoppede op for at kigge på nogle af bushens mindre seværdigheder såsom termitboer og myretuer.

Men efter lidt tid hørte gruppen noget, der kvaste på den ene side. "Kun 20 meter fra os inde mellem træerne står en hunelefant med et par mindre unger. Elefanten får øje på os, og hun står og kigger direkte på os. Vi holder vejret. Det er vildt."

Günther gør tegn til at gruppen skal stå helt stille og ikke sige noget. Elefanten forholder sig roligt, og efter lidt tid traver hun videre ind i bushen med sine unger. Men oplevelserne stopper ikke her. Få minutter senere får gruppen en endnu større oplevelse.

Pludselig er der elefanter på alle sider. 20 elefanter i alle størrelser: store og små. "Det er en vild følelse, at stå så tæt på så store dyr. En meget stor oplevelse", fortæller Lisbeth Søderberg.

Gruppen stod og beundrede gruppen af elefanter i cirka fem minutter, hvorefter elefanterne luskede afsted. Gruppen af NYATI-gæster stod forbavsede tilbage med åben mund og polypper. De kiggede på hinanden og spurgte: Hvad skete der lige der? Hvordan er det muligt?

"Det er ikke til at forstå, at så store dyr, kan bevæge sig så lydløst. Det var kun på grund af grenene, der knækkede, når de trådte ned, at jeg hørte dem."

Lisbeth Søderberg og hendes mand følte sig helt trygge under hele oplevelsen.

"Vi står da lige og holder vejret et øjeblik. Men vi ved, at hvis vi bare gør, hvad Günther siger, så er vi i helt trygge hænder," fortæller Lisbeth og fortsætter: "Günther er knalddygtig. De rangers, der er på NYATI, kan jo læse dyrene. De kan med det samme se, hvilket humør dyrene er i, hvilken vej de skal og så videre. Det er fascinerende."

Efter den store oplevelse traver gruppen af NYATI-gæster mod ‘Morgenmad i bushen’ hvor der både bliver serveret stor morgenmad og bobler, til at sunde sig på.

Det var den perfekte afslutning på den store oplevelse. En overdådig morgenmad.

Det er anden gang Lisbeth Søderberg er rejst til NYATI Safari Lodge. Hun har fået store oplevelser begge gange og har kun rosende ord at give med på vejen.

"Det er sådan en stor oplevelse. Vi anbefaler NYATI Safari til alle venner og bekendte", afslutter hun.

NYATI Safari Video

NYATI Safari Video

Rejseforedrag

Nyati Safari
Nyati Safari
Kontakt NYATI
Ring til os på 70 26 04 07 eller skriv:
Venligst indtast alle påkrævede felter
Venligst indtast en gyldig email
Send
Kontakt os