Nyati Safari+45 70 26 04 07
Nyati Safari
Nyati SafariSøg
NYATI Safari Blog

Gæsteberetning: Familiens store drøm gik i opfyldelse

27. september 2023

“Det var en drøm, der gik i opfyldelse.” Sådan lyder det fra Lise Selling, der sammen med sin familie rejste til NYATI Safari Lodge i Sydafrika.

“Det var en fantastisk tur. Vi fik eminente naturoplevelser og kom meget tæt på dyrene hver dag. Men vi fik også vilde sanseindtryk, smagsoplevelser og kulturelle opdagelser med hjem. Det er en oplevelse, vi som familie aldrig glemmer", fortæller Lise Selling, der rejste sammen med sin far, kæreste, søster og svoger.

Familien har haft nogle svære år, fordi faderen i 2021 fik konstateret kræft. Det blev en ekstra påmindelse om, at man skal nyde livet mens man kan, og familien besluttede sig for at gå målrettet efter at få oplevet nogle af de ting, som de drømte om.

“At komme på safari i Afrika har altid været en af min fars største ønsker. Og det blev en familiedrøm, der gik i opfyldelse for os alle,” fortæller Lise Selling.

Tæt på vilde dyr

Familien har fået gode minder med hjem. En af de ting, som Lise Selling vil huske tilbage på er, hvor tæt de kom på bushens mange vilde dyr. “Vi var kun 3 til 5 meter fra både løver og elefanter. Det var helt surrealistisk at se sådanne dyr så tæt på - uden at det er iscenesat. Det var naturens magi.”

Lise Selling og familien blev også særligt fascinerede af NYATI Safaris rangere og deres store engagement, uanset om det drejede sig om bushwalks, game drives eller natsafari.

“Vi var meget imponerede over deres vedholdenhed og engagement. Hvis de var på sporet af noget spændende, gjorde de alt, hvad de overhovedet kunne for at finde frem til dyrene, så vi kunne få oplevelsen og minderne med hjem.

Vi satte stor pris på deres arbejde", siger hun og fortsætter: “De arbejder jo i bushen blandt dyrene hver dag. Men to dage er åbenbart aldrig ens. De fik os virkelig til at føle, at netop det, som vi oplevede var helt specielt. De nød det lige så meget som os.”

Safariferien er med sikkerhed en af de ferier, som familien vil mindes og huske tilbage på, som en af livets helt store oplevelser.

“Det var en helt særlig ferie - og vi taler allerede om, at vi gerne vil tilbage igen.”

NYATI Safari Video

NYATI Safari Video

Rejseforedrag

Nyati Safari
Nyati Safari
Kontakt NYATI
Ring til os på 70 26 04 07 eller skriv:
Venligst indtast alle påkrævede felter
Venligst indtast en gyldig email
Send
Kontakt os