Nyati Safari+45 70 26 04 07
Nyati Safari
Nyati SafariSøg
NYATI Safari Blog

Seværdigheder i Sydafrika

25 August, 2021

Meget mere end bare safari!

Selvom det uden tvivl er dét, landet er mest kendt for, byder Sydafrika faktisk på meget mere end bare safari, Kruger National Park og the Big Five. Sydafrika er derfor ikke kun en perfekt rejsedestination for den safarilystne, men byder på mange forskellige slags oplevelser, du sjældent vil opleve andre steder. En rejse til Sydafrika indebærer nemlig også Cape Town, Garden Route og naturoplevelser af en anden verden. Læs med og bliv klogere på nogle af de mange sydafrikanske seværdigheder, du ikke må gå glip af på din tur til regnbuenationen Sydafrika.

 

Colourful Malay houses in Cape Town

Sydafrikanske seværdigheder

Kan du godt lide at have gjort dit forarbejde inden en rejse, så du netop ved, hvilke seværdigheder du skal se, kan vi love dig for, at der er masser at tage fat på med en rejse til Sydafrika. 

Følgende er blot nogle af de seværdigheder, vi mener, man bør se, og som er seværdigheder, du sent vil glemme.

 

 

  • St. Lucia: Helt ude ved kysten til Det Indiske Ocean, hvor Mzinene-floden munder ud, ligger hyggelige og underskønne St. Lucia. Med omkring 800 flodheste og 1400 nilkrokodiller er de vilde dyr i vådområdet nær St. Lucia i stærkt overtal til den menneskelige befolkning på omkring 500. 
  • Drakensbjergene: Drakensbjergene, der også kendes som Drakensberg, er en sydafrikansk bjergkæde, der strækker sig over ca. 1000 km i den østlige del af Sydafrika. I sin tid har bjergrækken desuden været med til at danne en naturlig grænse mellem flere af de sydafrikanske regioner.
  • Cape Point: På dansk kendes Cape Point både som Kap det Gode Håb og som Kaphalvøen. Uanset navnet anses det for at være et absolut must-see for de fleste, der besøger Sydafrika. Historien om Kap det Gode Håb er mindst lige så fascinerende som ingeniørkunsten bag. Oplev bjergformationen De 12 Apostle og tag på en sejltur ud til revet, hvor de nysgerrige flokke af pelssæler holder til. 
  • Rovos Rail: Rovos Rail er bedre kendt som verdens mest luksuriøse togrejse, og hvis du nogensinde har drømt om at tage på et charmerende togeventyr, kan du med Rovos Rail få gjort denne til virkelighed. Sæt Rovos Rail på ønskelisten og oplev de smukke suiter i vintagestil, spisevogne med sydafrikansk mad og se på verden, der kører forbi – alt sammen helt uden forstyrrelser og påmindelser, da der ingen Wi-Fi er ombord.
  •  Cape Town: Moderbyen Cape Town er en oase af en storby, og selvom den i 1652 blev grundlagt i et mere praktisk øjemed som handelsstation, er æstetikken ikke til at se bort fra. Beliggenheden er helt i top, og Cape Town er rig på både shopping, kultur- og natteliv og fantastiske seværdigheder. Du bør ikke gå glip af byens to højdepunkter Robben Island og Taffelbjerget.
The penguins on Boulders Beach in South Africa
The penguins on Boulders Beach in South Africa

Anbefalelsesværdige oplevelser

Uanset hvilke seværdigheder du vælger at se i Sydafrika, kommer du uden tvivl til at få en række fantastiske oplevelser med dig hjem. Sydafrikas seværdigheder og fantastiske naturoplevelser ligger blot og venter.

eSwatini – kongeriget tidligere kendt som Swaziland – er det eneste tilbageværende land i Afrika med en enevældig konge. På trods af at eSwatini er knap halvt så stort som Danmark, rummer det både storslået natur- og kulturliv, hvor du har mulighed for både at opleve bjerge, skove og floder, Big 5 vildtreservater og farverige stammedanse. Tager du på safarirejse til Sydafrika, kan du med fordel kombinere dit safarieventyr med et besøg hos de tidligere kongedømmer.

På en rejse til Sydafrika er de sydafrikanske pingviner ved <link nyati-safari-blog/boulders-beach-moed-de-sydafrikanske-pingviner/>Boulders Beach</link> på Kaphalvøen én af de særligt specielle oplevelser, du ikke bør gå glip af. Boulders Beach er et af de eneste steder i verden, hvor du kan få lov at opleve de monogame pingviner på tæt hold. Befinder du dig allerede i Cape Town, kan du med fordel tage en dagstur ned til Kaphalvøen og se pingvinerne, der først kom til stedet i 1982.

Selvom vi delvist har fokuseret på, at Sydafrika har meget andet at byde på end safari, mener vi alligevel stadig, at man ikke må undlade at <link kruger-national-park/>besøge Kruger National Park</link>, når man har taget turen til Sydafrika. Der er absolut en grund til, at nationalparken er blevet så populær, og safarioplevelsen er noget, du sjældent vil komme i nærheden af andre steder i verden.

NYATI Safari Video

NYATI Safari Video

Rejseforedrag

Nyati Safari
Nyati Safari
Kontakt NYATI
Ring til os på 70 26 04 07 eller skriv:
Venligst indtast alle påkrævede felter
Venligst indtast en gyldig email
Send
Kontakt os