+45 70 26 04 07
Søg
NYATI Safari Blog

Vind en lækker kuffert

Vind en lækker kuffert

November 12, 2018

I forbindelse med lanceringen af vores nye rundrejse til de 3 kongedømmer Swaziland, Lesotho og Zululand, har vi lavet en konkurrence, hvor du kan vinde en ny flot kuffert. Vi mener nemlig, at ferien allerede starter, når kufferten skal pakkes! Kufferten er fra Delsey og er perfekt til din næste rejse til Sydafrika. Du deltager ved at gå ind på vores Facebookside og fortælle os, hvem du vil dele en rejse til NYATI Safari Lodge og de 3 kongedømmer med – og vi bliver selvfølgelig super glade, hvis du også vil like opslaget og følge os på Facebook. Konkurrencen kører kun i en kort periode, så skynd dig hvis du vil være med i lodtrækningen. Konkurrencen slutter den 25. november 2019 til midnat, og den 26. november trækker vi en vinder. 

Du kan komme direkte til konkurrencen ved at klikke her. På denne side kan du også læse mere om præmien og vores konkurrenceregler. 

Vi glæder os til at høre fra dig :-)

/NYATI Safari Rejser

NYATI Safari Video

NYATI Safari Video
Kontakt os
Kontakt NYATI
Ring til os på 70 26 04 07 eller skriv:
Venligst indtast alle påkrævede felter
Venligst indtast en gyldig email
Send
Dette site benytter funktionalitet, som ældre versioner af Internet Explorer ikke understøtter. Du bør derfor skifte eller opgradere din browser.