Nyati Safari+45 70 26 04 07
Nyati Safari
Nyati SafariSøg
NYATI Safari Blog

Vind en rygsæk til dit næste rejseeventyr

September 14, 2020

Nu har du mulighed for at vinde en lækker rygsæk, som er perfekt til din næste safarioplevelse med NYATI Safari. Rygsækken er en Arbor Classic fra Patagonia i brun, og den er oplagt at have med, når du skal på bushvandring eller hvis du f.eks. skal med på NYATI Safari til fods inden din luksussafari på NYATI Safari Lodge. Pak tasken og bliv klar til at følge med på nye safarieventyr. 

På vandretur i den sydafrikanske bush

Når du vandrer i den sydafrikanske bush, anbefaler vi altid at have en flaske vand, en langærmet trøje, solcreme, solhat, kikkert og kamera med. Dertil passer rygsækken perfekt. Er det en kølig morgen eller regner det, er der også plads til en jakke eller et sæt regntøj i rygsækken. Bemærk at i Sydafrika er det et krav at have lukkede sko på, når du er på vandretur. Sandaler er kun tilladt, når du sidder i vores safaribiler eller bevæger dig rundt på lodgens område. Vandreturene foregår til gengæld i et roligt tempo, så alle kan deltage. At vandre i naturen er en helt anderledes og autentisk del af din safarirejse. Man fornemmer naturens dufte og lyde mere intenst, og du vil altid være ledsaget af en professional vandreguide/ranger. Vi synes, at denne skønne rygsæk er et must til din safarivandring.  

Sådan deltager du i konkurrencen

Vil du gerne have chancen for at vinde den flotte rygsæk? Så skal du gå ind på vores Facebookside og fortælle os, hvor du drømmer om at rejse hen, når verden åbner op igen. Du kommer direkte til konkurrencen her, hvor du også kan læse vores konkurrencebetingelser. Hvis du samtidig synes godt om og deler vores opslag, bliver vi rigtig glade. Men vent ikke for længe. Konkurrencen slutter nemlig den 28. september kl. 8.00, hvor vi trækker den heldige vinder på Facebook. OBS: Du skal have en profil på Facebook for at kunne deltage i konkurrencen. 

Vi glæder os til at læse dit svar! 

/NYATI Safari

NYATI Safari Video

NYATI Safari Video

Rejseforedrag

Nyati Safari
Nyati Safari
Kontakt NYATI
Ring til os på 70 26 04 07 eller skriv:
Venligst indtast alle påkrævede felter
Venligst indtast en gyldig email
Send
Kontakt os